Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kamila : )
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
night pisze:
dzięki ... ale jak się opije tej herbatki to potem będzie mnie pęcherz cisnął a podobno nie ma gdzie iść siku😃 nie wyobrażam sobie tego xd
Nemo est casu bonus
-Anette-
halamadrid pisze:
night pisze:dzięki ... ale jak się opije tej herbatki to potem będzie mnie pęcherz cisnął a podobno nie ma gdzie iść siku😃 nie wyobrażam sobie tego xdWezmę kubeczki jednorazowe to będziemy lać
😃
anettexxxczarna pisze:
adamo...no okay ale dlaczego nie wszystkich ttylko roczniki kilka i nie wiem czy to prawda ale oddaja formularze i dalej????? nie wiem serio ale jestem zla bo to jakies chore....dorosli byli od razu sala z mikrofonami a reszta DUPa😕///
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
adamo007 pisze:
Nie wiem ale głupie to jest. Może zadzwonią jednak.
Nemo est casu bonus
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej