Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
niepokonany17 pisze:
halamadrid pisze:night pisze:dzięki ... ale jak się opije tej herbatki to potem będzie mnie pęcherz cisnął a podobno nie ma gdzie iść siku😃 nie wyobrażam sobie tego xdWezmę kubeczki jednorazowe to będziemy lać
😃
A to ja wezmę szampana,żeby strzelić tej babce od roczników z korka xDDDDDDDDd
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
-Anette-
klakiereq pisze:
littlexdeath - to mówimy o tym samym palancie😛 też stał za mna... to może stałyśmy obok siebie i nawet nie wiemy
😛
potem go wywalili, jak doszedl do samej gory.
Nas nie wywalali z tej drugiej, ochrona wrecz nam ja sama pokazala...
![]()
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:52.
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
chris...no przeciez tak babka mowila z tvnu😕//
![]()
anettexxxczarna pisze:
haha ale maja wogle poczucie humoru babka mowi do nas "noo to teraz roczniki 1993-1995 do kamery i spiewacie jakiess uuu ma tu byc euforiaaa i wogle" a jak skonczylismy mowi taki teskt smiejac sie i uwazajac ze nas to rozbawi "noo to mieliscie swoje 5 minut slawy mozecie isc do domu macie po precastingu bo dorosli jeszcze zostali" yyy ?? O-o
-Anette-
![]()
anettexxxczarna pisze:
haha ale maja wogle poczucie humoru babka mowi do nas "noo to teraz roczniki 1993-1995 do kamery i spiewacie jakiess uuu ma tu byc euforiaaa i wogle" a jak skonczylismy mowi taki teskt smiejac sie i uwazajac ze nas to rozbawi "noo to mieliscie swoje 5 minut slawy mozecie isc do domu macie po precastingu bo dorosli jeszcze zostali" yyy ?? O-o
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej