9 stycznia 2011 o 15:49
Zgłoś do moderacji
niepokonany17 pisze:
halamadrid pisze:night pisze:dzięki ... ale jak się opije tej herbatki to potem będzie mnie pęcherz cisnął a podobno nie ma gdzie iść siku
nie wyobrażam sobie tego xdWezmę kubeczki jednorazowe to będziemy lać 
A to ja wezmę szampana,żeby strzelić tej babce od roczników z korka xDDDDDDDDd
Ok.
Będę ciebie odwiedzał w pierdlu.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Zgłoś do moderacji
u nas to byly numery i wtedu byli dorosli nie drosli wsyzscy, ale faktycznie najpierw chyba byl ten '95 rocznik. czemu tak bylo? ja to anzwalam pre castingiem na precastingu czyli z tej 10 wybrali tych ktorzy si enadaja do nagrania? tak mi sie zdaje., chyba ze źle to zrozumialam ale w sumie ciezko o inne wytlumaczenie. tym abrdziej ze oni musilie te formularze jescxze gdzies zostawic czyli wlasnie pewnei w tych nastepnych komisjach. a my zostalwilismy od razu..
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

Nagrań: 7, Postów: 26
Zgłoś do moderacji
Jak będą mieli wolne miejsca, to pewnie będą dzwonić... Ale pewnie sporą część już mają wybraną po przesłuchaniach.
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
9 stycznia 2011 o 15:51
Zgłoś do moderacji
Albo szukają osób powyżej 18, 19 a Ci 16,17 to naprawdę jacyś genialni. No nie mam pomysłu po prostu.
Konto usunięte

9 stycznia 2011 o 15:51
Zgłoś do moderacji
Ten program widocznie stawia dla ludzi dorosłych widocznie chcieli żeby to wszystko sprawnie poszło i dlatego zrobili tak z tymi rocznikami . . .
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:52.
9 stycznia 2011 o 15:52
Zgłoś do moderacji
haha ale maja wogle poczucie humoru babka mowi do nas "noo to teraz roczniki 1993-1995 do kamery i spiewacie jakiess uuu ma tu byc euforiaaa i wogle" a jak skonczylismy mowi taki teskt smiejac sie i uwazajac ze nas to rozbawi "noo to mieliscie swoje 5 minut slawy mozecie isc do domu macie po precastingu bo dorosli jeszcze zostali" yyy ?? O-o
-Anette-
9 stycznia 2011 o 15:53
Zgłoś do moderacji
anettexxxczarna pisze:
chris...no przeciez tak babka mowila z tvnu
//
Mówić to może każdy.
Ja też mówię każdej kobiecie że jest piękna,a podobają mi się tylko niektóre

Konto usunięte

Zgłoś do moderacji
nie wiem , moze się mylę , ale moze było za dużo tych w przedziale 16-18 i musieli zrobić selekcję , żeby bylo zróznicowanie , a nie program dla nastolatków..............przykre to niestety ale prawdziwe
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

Nagrań: 7, Postów: 26
Zgłoś do moderacji
Tak taki łysy z Częstochowy... darł się non stop do swojego kolegi. Potem go widziałam jak stał za drzwiami znowu, ale tymi drugimi, którymi nie wpuszczali niby.
9 stycznia 2011 o 15:54
Zgłoś do moderacji
anettexxxczarna pisze:
haha ale maja wogle poczucie humoru babka mowi do nas "noo to teraz roczniki 1993-1995 do kamery i spiewacie jakiess uuu ma tu byc euforiaaa i wogle" a jak skonczylismy mowi taki teskt smiejac sie i uwazajac ze nas to rozbawi "noo to mieliscie swoje 5 minut slawy mozecie isc do domu macie po precastingu bo dorosli jeszcze zostali" yyy ?? O-o
haha o kurde to jak ty jesteś dziecko to ja nie wiem

9 stycznia 2011 o 15:54
Zgłoś do moderacji
veronka16 to chyba prawda i chyba masz racje...
-Anette-