Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
veronka16 pisze:
michauu pisze:Zresztą jestem tego zdania jeśli ktoś ma przeciętny głos to nie ma co się tam pchać . . . publiczność jest wymagająca chyba,że masz charakterystyczną osobowość .
no tak , ale w 5 sekund , czy nawet minut.......to musieliby byc mega psychologami , zeby wylowic kogoś z charakterystyczna osobowościa🙂
Zanim powiesz-zamilcz,jesli slowo,ktore wyrzucisz z siebie zaboli.
![]()
littlexdeath pisze:
michauu pisze:anettexxxczarna pisze😛owodzeniaa...nie zadzwonia do mnie jestem niezadowoloa a wystep mi wyszedl
🙁 ale co nawet ruchu nie zrobisz bo stoisz w rzadku i spiewasz haha dajcie spokoj...
A jak śpiewali dobrze?
u mnie śpiewali dobrze.
![]()
veronka16 pisze:
mam tylko nadzieje , ze bedzie kogo posłuchac w tym programie , bo juz mam dosc przecietności ( pomijajac niektore wyjątki )🙂)))))))))))
niepokonany17 pisze:
To najlepiej zacząć od razu od refrenu hahah,bo tam się dużo dzieje xd
![]()
veronka16 pisze:
littlexdeath pisze:michauu pisze:anettexxxczarna pisze😛owodzeniaa...nie zadzwonia do mnie jestem niezadowoloa a wystep mi wyszedl
🙁 ale co nawet ruchu nie zrobisz bo stoisz w rzadku i spiewasz haha dajcie spokoj...
A jak śpiewali dobrze?
u mnie śpiewali dobrze.
niestety nie wystarczy tylko spiewac dobrze.................
Gdyby wszyscy dobrze spiewajacy robili kariere to mielibysmy same gwiazdy🙂))))))))))))))))))))))
Edytowano 9 stycznia 2011 o 16:06.
niepokonany17 pisze:
To najlepiej zacząć od razu od refrenu hahah,bo tam się dużo dzieje xd
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
niepokonany17 pisze:To najlepiej zacząć od razu od refrenu hahah,bo tam się dużo dzieje xdA o tym nie pomyślałem. Dobry pomysł.
![]()
![]()
veronka16 pisze:
obawiam sie Labelle , ze zupełnie co innego mamy na mysli..............
oczywiście zgadzam sie że pierwsze wrazenie jest najważniejsze i pierwsze dxwieki , ale dajmy na to......
to że ktoś sie przebierze , zrobi z siebie pajaca ( chcac na siebie zwrocic uwage strojem , makijazem itp) , to nie znaczy jeszcze , że ma osobowość..........
![]()
veronka16 pisze:
obawiam sie Labelle , ze zupełnie co innego mamy na mysli..............
oczywiście zgadzam sie że pierwsze wrazenie jest najważniejsze i pierwsze dxwieki , ale dajmy na to......
to że ktoś sie przebierze , zrobi z siebie pajaca ( chcac na siebie zwrocic uwage strojem , makijazem itp) , to nie znaczy jeszcze , że ma osobowość..........
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej