Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
klakiereq pisze:
Tak taki łysy z Częstochowy... darł się non stop do swojego kolegi. Potem go widziałam jak stał za drzwiami znowu, ale tymi drugimi, którymi nie wpuszczali niby.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
-Anette-
klakiereq pisze:
Tak taki łysy z Częstochowy... darł się non stop do swojego kolegi. Potem go widziałam jak stał za drzwiami znowu, ale tymi drugimi, którymi nie wpuszczali niby.
![]()
![]()
anettexxxczarna pisze:
powodzeniaa...nie zadzwonia do mnie jestem niezadowoloa a wystep mi wyszedl🙁 ale co nawet ruchu nie zrobisz bo stoisz w rzadku i spiewasz haha dajcie spokoj...
![]()
michauu pisze:
Zresztą jestem tego zdania jeśli ktoś ma przeciętny głos to nie ma co się tam pchać . . . publiczność jest wymagająca chyba,że masz charakterystyczną osobowość .
![]()
Nemo est casu bonus
![]()
michauu pisze:
anettexxxczarna pisze😛owodzeniaa...nie zadzwonia do mnie jestem niezadowoloa a wystep mi wyszedl
🙁 ale co nawet ruchu nie zrobisz bo stoisz w rzadku i spiewasz haha dajcie spokoj...
A jak śpiewali dobrze?
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej