Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anettexxxczarna pisze:
chris? przeciez jestem spokojna !
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
klakiereq pisze:
Ale na dole była jakaś łazienka? Na górze były 2, ale o tej drugiej (gdzie nie było kolejki) wiedzieli tylko vipy😛
anettexxxczarna pisze:
dokladnie...
kamila : )
![]()
adamo007 pisze:
Ja nie rozumiem, skoro robią casting to logiczne że będzie dużo ludu (jak na wyprzedaży w Media) i będą biegli jak nawiedzeni no, ale kible chociaż dać mogli. A choć ciepło było?
night pisze:
bardzo się z tego cieszę...chris mam sie Ciebie prosić na kolanach ? chyba troszkę nie wypada🙂 rozumiem, nie chcesz to nie mów dzięki
😉
-Anette-
anettexxxczarna pisze:
bylo cieplo😉 na szczescie? ale buty mi przmokly coz stoj czlowieku 2h bite jak nie dluzej w wodzie ogronmnej...(najpierw tam by lód) ale ludzie potupali pochuchali i byla ciapa a potem co?? W O D A gleboka w dodatku
😕///
Nemo est casu bonus
-Anette-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej