Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
veronka16 pisze:
jest już ktoś po castingu we Wrocku??/ Jakoś nie moge doczytac bo produkujecie tyle stron na godzinę że nie idzie nadążyć🙂)))))))))))
night pisze:
ej ludzie a ja mam takie pytanie .. wy jak tam weszliście już do budynku ... to nie wychodziliscie stamtąd ani na chwilke? a co z oddaniem moczu ?😃 wgl były jakieś toalety czy cos?
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:25.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:27.
littlexdeath pisze:
Czarna u nas oddawali te formularze po prostu i w mojej 10 byla taka 1 osoba. i gadalam z osoba ktorej wlasnie oddali ale zrozumialam z tego tyle ze mieli drugi etap tego samego dnia czyli penwie mieli szanse na normalne nagranie, tak jak powinno byc znaczy sie.
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:26.
-Anette-
adamo007 pisze:
Ale czemu od razu się oburzać tak? To nie nasza wina że nie da się wrócić do dowolnie wybranej strony tylko cofać przez kwadrans trzeba.
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:27.
007chris007 pisze:
littlexdeath pisze:Czarna u nas oddawali te formularze po prostu i w mojej 10 byla taka 1 osoba. i gadalam z osoba ktorej wlasnie oddali ale zrozumialam z tego tyle ze mieli drugi etap tego samego dnia czyli penwie mieli szanse na normalne nagranie, tak jak powinno byc znaczy sie.
Jeszcze wyjdzie na to że tylko ci z 2 etapu byli nagrywani xD
kamila : )
anettexxxczarna pisze:
aaachhaaa zarabiscie czyli reszte olali tak? to juz nie ludze sie ze zadzwonia?
night pisze:
ej sorry ... to gdzie ludzie do jasnej cholery mieli sikac! .... wrrr ... no jak tak można xD przecież to nie zdrowo😃
night pisze:
ej sorry ... to gdzie ludzie do jasnej cholery mieli sikac! .... wrrr ... no jak tak można xD przecież to nie zdrowo😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej