Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
-Anette-
klakiereq pisze:
jak stałam w tłumie to jeden lekko wstawiony i bezczelny gosciu sie darl, zeby otworzyli drzwi bo ludziom sie chce... to go potem ochrona odpaliła (i dobrze zrobili, bo ludzi wkurzał ponadto)
Edytowano 9 stycznia 2011 o 15:31.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
kamila : )
-Anette-
night pisze:
Chris....nie będę sikać w pampersy! to już jest przesada😕
klakiereq pisze:
jak stałam w tłumie to jeden lekko wstawiony i bezczelny gosciu sie darl, zeby otworzyli drzwi bo ludziom sie chce... to go potem ochrona odpaliła (i dobrze zrobili, bo ludzi wkurzał ponadto)
anettexxxczarna pisze:
veronka16 aktualizuje dla Cb🙂
Wróciłam z castingu z Wrocławia jestem zdruzgotana i zirytowana ! To było coś koszmarnego !
w ŻYCIU NIE SPOTKAŁAM SIE Z GORSZĄ ORGANIZACJĄ ! Ci z zabrza wcale nas nie zniechecali .. Wygladalo to tak pojawilismy sie tam z ciocia i wujkiem jakos około. 9.15 mieli o 10 wpuszczac a bylo mnooostwo osób masakra ! O-o I gdy nadeszla 10 wyskoczyla babka z tvn telewizji i szantazowala nas ze jak nie nagramy materialu to wejdziemy tam wieczorem i stalismy musielismy bo kazali nam krzyczec x factor i spiewac we will rock you tym bardziej dodam osoba wypowiadajaca sie do tlumu nie znala angielskiego i walila teksty typu "szkoda sensu" tlumy brechtały ...... tym bardziej kazali nam sciagnac serduszka od WOŚP bo powiedzieli ze nie chca by mysleli ze my od owsiaka😕//....nie chcieli wspolpracowac potem wpuscili flage x factor i musiala przejsc okolo 8 razy w ta i z powrtoem przez tlum ... gdy skonczyli nagrywanie i meczenie "bo stalismy w wodzie" tlumu wszyscy byli wymarznieci zgnieceni jak sardynki w puszce krzyczelismy "zaczynajmy" nie uwierzycie weszlismy do srodka dopiero ok 12.00 TYLE NAS MECZYLI ! jak wychodzilam byly jeszcze tluuumyyy..... uwaga ten etap to jeszcze NIC ;] potem weszlismy do sali oczekiwan i musielismy ubrania w szatnii zostawic i odebrac ankiete i numerki.....potem czekanie i podbija do nas babka z tvn kazala nam krzyczec cos mrugac do kamery i x factor ciagle mielismy powtarzac i spiewac cos typu "uuuu" i potem na cala pete slowa rocznik 1993-1995 do mnie ! i tam poszlismy i co uslyszelismy od babki idziecie na odstrzal najmlodsi bo nie wieadomo czy was przyjma wogle bo dorosli maja fory. .... jak to uslyszalam zaniemowilam.... nasuwa mi sie pytanie (to po cholere od 16 lat?) bez sensu !!! i po 10 osob z grupy rocznikowej brali i najgorsza rzecz BRALI NAS NA HALL OBOK KIBLI !! i kazali spiewac bez mikrofonu niby jakas pani producent byla sama stalismy na widoku przed wszystkimi oczekujacymi i spiewalismy i powiedziala dostaniemy znac do 17-tego .... nie pozwolilu zaspiewac wiecej niz do refrenu (niektorzy nie spiewali refrenu nawet) po polsku i po angielsku lub tylko po ang lub tylko po polsku bylaam wsciekla i jestem ! totalnie zeeerooo organizacji rozumiecie to !! co oni odwalili o JA !! zapiewalam ale nie licze na niic!! w rzadku spiewalismy ani sie poruszyc ani nic
😕 ku*rwaaa....
🙁((( WSCIEKLA JESTEM I ZALAMANA i nie powiem plakalam...jak i wiele osob z rocznika od 1993-1995 ;(((...pozdro.....
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej