Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
karolinapozniak pisze:
Dla scislosci...doskonalenie umiejetnosci wokalnych nie polega na staniu w jednym miejscu i poszerzaniu swych umiejetnosci tylko w jednym kierunku...akurat z ta nienaturalnoscia to przesadzilas...rozumiem ze moje niskie brzmienie moze Ci sie nie podobac...gusta sa rozne...zapewniam jednak ze spiewajac niskim glosem robie to naturalniej i z wieksza swoboda niz spiewajac wysokie dzwieki..wspominalam wczesniej ze nie jestem sopranem...nadmienie ze jak wystepuje na scenie wiekszej badz mniejszej spiewam roznorodny repertuar zarowno damski jak i meski wiec rozwoj dwukierunkowy jest niezbedny
kate1155 pisze:
Wątek dotyczący rankingu zniknął, więc napiszę tutaj
Mam jeszcze dwie propozycje:
1. Najwyższa ocena - 6 gwiazdek - może lepiej gdyby się nazywała "wspaniale" albo coś w tym stylu..bo nazwa "lepiej niż oryginał" - jakoś tak brzmi, jakby oryginał był gorszy....??? nie uważam, żeby tak było...pomimo, że coś mi się bardzo podoba 🙂
2. Dodawać do rankingu mogłyby osoby posiadające np. co najmniej 500 lub 1000 odsłuchań, natomiast pozostali mogliby głosować. Straci sens zakładanie fikcyjnych kont tylko w tym celu.
kate1155 pisze:
Wątek dotyczący rankingu zniknął, więc napiszę tutaj
Mam jeszcze dwie propozycje:
1. Najwyższa ocena - 6 gwiazdek - może lepiej gdyby się nazywała "wspaniale" albo coś w tym stylu..bo nazwa "lepiej niż oryginał" - jakoś tak brzmi, jakby oryginał był gorszy....??? nie uważam, żeby tak było...pomimo, że coś mi się bardzo podoba 🙂
2. Dodawać do rankingu mogłyby osoby posiadające np. co najmniej 500 lub 1000 odsłuchań, natomiast pozostali mogliby głosować. Straci sens zakładanie fikcyjnych kont tylko w tym celu.
kate1155 pisze:
Wniosek mam jeden z tej naszej dyskusji...
Czułam już od dawna, że ten krąg przyjaciół "z górnej półki" za moimi plecami kopie dołki...a teraz już to wiem na pewno.
Nie potrzebuję żadnej sympatii od Was.
Tylko pamiętajcie, kto pod kim dołki kopie...
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim radości ze śpiewania.
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowy tydzień rozpoczynamy z nowościami do zaśpiewania. Wśród nich znajdziecie tradycyjną kolędę w wersji TGD, najnowszy singiel Cleo oraz nostalgiczną piosenkę Kaśki Sochackiej.
Zobacz więcej