Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
karolinapozniak pisze:
Jest proste rozwiązanie ...ale niestety nie dla ludzi którzy kochają wbijać innym szpilę bo mają taką naturę...nie podoba się ...nie oceniam..poza tym jescze jedna kwestia...często im się nie podoba nawet bez odsłuchania 😃 😃 😃 Niestety chyba za twarzowe albo nie wiem za co...ale maja podejście...aaa dziś dopierdziele tej czy tamtemu bo za bardzo go chwalą 😃
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
vikings pisze:
karolinapozniak pisze:Jest proste rozwiązanie ...ale niestety nie dla ludzi którzy kochają wbijać innym szpilę bo mają taką naturę...nie podoba się ...nie oceniam..poza tym jescze jedna kwestia...często im się nie podoba nawet bez odsłuchania 😃 😃 😃 Niestety chyba za twarzowe albo nie wiem za co...ale maja podejście...aaa dziś dopierdziele tej czy tamtemu bo za bardzo go chwalą 😃
...Tak... zdarza mi się postawić weto przeciw ogółowi, ale nie po to by dowalić a dlatego że nie potrafie się taplać w morzu obludy... kazdy ma prawo do obrony swych wartości...
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!