Dobrze pora na Panią milkę bo się prosiła... , wypowiedź swą kieruję również do innych osób wykonujących tą twórczość oraz wszystkich którzy zachwycają się jaka to cymes piosenka.
W skrócie cytaty.... tyle co zostało bo resztę bardzo kulturalnej z mojej strony rozmowy Pani milka usunęła... cytując tylko moje ostatnie zdanie przed banicją, może było dobitne ale i tak nie dotarło tam gdzie miało ...
Cytaty pod piosenką które pozostały do dziś...
milka1000 Plus 3 miesiące temu
@vikings Jesteś Chory człowieku
🙂teraz to wiem na pewno
🙂i od dzieci wara....bo to jedyny temat na który jestem uczulona. W skórcie WON.
1 Odpowiedz
milka1000 Plus 3 miesiące temu
@roksakwiecinska wywaliłam go....czego jak czego...ale pisania od czapy nie zniosę. Nasze dzieci go podobno zabija za 5 zł na ulicy...także ten...właśnie wrócił na przymusowe leczenie
😉
1 Odpowiedz
roksakwiecinska 3 miesiące temu
@milka1000 Znam takich, to typowy świętoszek, oni są nawiedzeni, typu "ło matko, jak można śpeiwać, no taką piosenkę, świat się zawali!" I wpieprzają się w życie mówiąc jaka to nie jesteś i zasuwają o dzieciach. Ludzie takiego typu są do kontaktu. Z psychiatrą tylko
🙂. Dobrze zrobiłaś banując.
w drugiej części cytat z postu "ranking i nagranie dnia"
milka1000 pisze:
Tak na ostatek Panie Vikingu....za prawde nei wrzucam na czarną
🙂ale za wyzywanie mojej córki i dzieci innych użytkowników OWSZEM.
vikings
Pani milko wypraszam sobie pomówienia, wiem co mówię i Pani sama robi bagno wrzucając swoje prywatne problemy w temat tej rozmowy......
milka1000 pisze:
Żadne pomówienia...po prostu aż w żołądku mnie ściska jak Pan biadoli o tej czarnej tutaj. I pisząc mi pod nagraniem PUBLICZNIE (więc żadne moje prywatne problemy) między innymi""dzieci takich dewiantów jak Wy zabiją mnie kiedyś za 5 zł na ulicy" świadczy Pan tylko o sobie. I czarna lista w tym wypadku to za mało.
A to było skierowane do Pani dzieci czy do wartości jakie Pani promuje ? Więc jak mogłem obrazić jakieś dzieci ? Co najwyżej Panią to mogło dotknąć ale chyba z takiego powodu że nie potrafi Pani prowadzić dojrzałej rozmowy bo wyciąga Pani konteksty pozbawione sensu bez meritum.....
milka1000
Pana odpowiedź jest zupełnie bez sensu
🙂jak większość niestety które są Pana udziałem. Przytoczyłam jedno z Pana publicznych bezsensownych zdań, które miały na celu obrazić i jeszcze raz obrazić. A przytoczyłam dlatego gdyż uważam, że pomysł zniesienia czarnych list jest nietrafiony(takież moje zdanie). Bo lepiej mi się żyje, śpiewając i nie czytając takich byzdur od statecznego wydawałoby sie Pana. Pozdrawiam Ament.
To tyle jeśli chodzi o cytaty....
Pani milko
Pani Aniela Bogusz (sexmasterka) zajmuje się edukacją seksualną dzieci i deprawacją młodzieży... to nie jest wielką tajemnicą... Pani Aniela nie robi tego za darmo, kto jej płaci i po co ? To pytanie pozostawię otwarte... Ale Pani Pani milko ponoć śpiewa tu dla pasji i nie bierze za to pieniędzy.. chyba że się mylę. Tak samo jak Pani ma prawo tu promować swoje wartości, tak samo puki co konstytucja daje mi jeszcze prawo do wolności słowa. Więc pragnę je wyrazić... Dla mnie to jest patologia i dewiacja której skutkiem mogą być zagrożenia o których wspomniałem... i wiele innych o których nie wspominałem... od edukacji seksualnej dzieci np. już tylko krok do pedofilii ..może to zbyt trudne dla Pani by to pojąć ale są tacy którzy to rozumieją... W tradycyjnych kulturach ludzi którzy promowali takie wartości jak Pani usuwano po za margines społeczności... Oczywiście powie Pani że to taki pastige, performance artystyczny który ma być żartobliwy... To ja spytam czy jeśli ktoś nam napluje w twarz to rozetrzemy sobie ciesząc się że piękne mazy wyszły w zachwycie artystycznego performance ??? A Pani jeszcze kpiła sobie ze mnie że już Pani nauczyła swoje dzieci pięknej piosenki
🙂 To chyba Pani sama obraża swoje dzieci...
Wspomniała Pani że na takich jak ja czarna lista to za mało, to spytam jaką karę przewiduje Pani dla mnie ? ...chłosta, więzienie, sybir.... czy coś bardziej wyrafinowanego ? To kto tu się nadaje do psychiatry ?
Pani roksiekwiecinskiej porównującej mnie do dewota chciałem przypomnieć bo chyba zapomniała że oprócz wiary i niewiary istnieje jeszcze dobro i zło....
Ciekaw jestem Pani milko czy sama pani się promuje co kilka dni w zachwycie nad swą twórczością czy ktoś się Panią wyciera by pokazać jaki Polacy to "mondry" naród...
Pozdrawiam też rycerza Pani milki (szaryczłowieczek) który tak zaciekle jej bronił...
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke