19 sierpnia 2017 o 17:48
Zgłoś do moderacji
Jeśli śpiewasz nie od dziś, to nie powinno robić na Tobie takiego wielkiego wrażenia kiedy ktoś ośmieli się zwrócić uwagę na jakiś szczegół...czuję że dalsza dyskusja i tak nie przyniesie żadnych dobrych wniosków...a wpędzić się w kozi róg nie dam. Miłego wieczorku
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

Nagrań: 1072, Postów: 88
19 sierpnia 2017 o 17:57
Zgłoś do moderacji
Kate szkoda że uciekasz lubię wymieniać poglady z ludźmi z charakterem i zasadami...

„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
19 sierpnia 2017 o 19:11
Zgłoś do moderacji
Nie chciałam urazić nikogo, ani zaczepić. Staram się w miarę sensownie odpowiedzieć. Nic poza tym.
Powiem z własnego doświadczenia.
Jeśli ktoś np. wchodzi mi pod nagranie i wstawia niską ocenę, to najpierw odpowiadam mu i próbuję wyczuć, o co mu tak naprawdę chodzi. A może ma trochę racji?
Jeśli uznam, że przyszedł tylko po to, żeby bezsensownie pohejtowac...wtedy go blokuję. I już. Po problemie.
Ale się zasiedziałam tu!!!
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

19 sierpnia 2017 o 19:56
Zgłoś do moderacji
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

19 sierpnia 2017 o 20:30
Zgłoś do moderacji
kate1155 pisze:
Viking, i to mi się podoba
...ale moja pusta nie jest, bo czuję, że pewnym osobom jeszcze nie przeszło...i lepiej żeby mi dały święty spokój
Jak by karate nie pomogło pożyczę procy

19 sierpnia 2017 o 20:34
Zgłoś do moderacji
Dobra, ale wiem. że i tak mnie dalej nienawidzą...i chyba to się nie zmieni nigdy
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

19 sierpnia 2017 o 20:43
Zgłoś do moderacji
Od nienawiści tylko krok do miłości

.......