19 sierpnia 2017 o 17:48
Zgłoś do moderacji
Jeśli śpiewasz nie od dziś, to nie powinno robić na Tobie takiego wielkiego wrażenia kiedy ktoś ośmieli się zwrócić uwagę na jakiś szczegół...czuję że dalsza dyskusja i tak nie przyniesie żadnych dobrych wniosków...a wpędzić się w kozi róg nie dam. Miłego wieczorku
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

Nagrań: 1045, Postów: 88
19 sierpnia 2017 o 17:57
Zgłoś do moderacji
Kate szkoda że uciekasz lubię wymieniać poglady z ludźmi z charakterem i zasadami...
🙂
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
19 sierpnia 2017 o 19:11
Zgłoś do moderacji
Nie chciałam urazić nikogo, ani zaczepić. Staram się w miarę sensownie odpowiedzieć. Nic poza tym.
Powiem z własnego doświadczenia.
Jeśli ktoś np. wchodzi mi pod nagranie i wstawia niską ocenę, to najpierw odpowiadam mu i próbuję wyczuć, o co mu tak naprawdę chodzi. A może ma trochę racji?
Jeśli uznam, że przyszedł tylko po to, żeby bezsensownie pohejtowac...wtedy go blokuję. I już. Po problemie.
Ale się zasiedziałam tu!!!
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

19 sierpnia 2017 o 19:56
Zgłoś do moderacji
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

19 sierpnia 2017 o 20:30
Zgłoś do moderacji
kate1155 pisze:
Viking, i to mi się podoba
🙂 ...ale moja pusta nie jest, bo czuję, że pewnym osobom jeszcze nie przeszło...i lepiej żeby mi dały święty spokój
Jak by karate nie pomogło pożyczę procy
🙂
🙂
19 sierpnia 2017 o 20:34
Zgłoś do moderacji
Dobra, ale wiem. że i tak mnie dalej nienawidzą...i chyba to się nie zmieni nigdy
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy

19 sierpnia 2017 o 20:43
Zgłoś do moderacji
Od nienawiści tylko krok do miłości
🙂
😉.......