Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paskudekk pisze:
Czy my Polacy juz nigdy nie nauczymy sie pozadku??? Temat dyskusji brzmi:
RANKING I NAGRANIE DNIA
a nie
"Napadamy na siebie!"
Mialem juz nie zabierac glosu, ale po prostu mnie w fotelu unioslo. A skoro juz jestem:
szarykoteczek pisze: fajnie było była, aby 1 osoba miała max 1 ND w miesiącu, jest tyle wspaniale śpiewających osób a nie są doceniane...
Nie zgadzam sie. Moja propozycja: Niech ND bedzie prawdziwym ND - Nagraniem DNIA , a nie nagraniem sprzed 2, 3 czy pieciu lat. Niechaj beda dopuszczone tylko nagrania z obecnego dnia (od 0:00 ).
Pozdrawiam.
vikings pisze:
@Szarykoteczku również nie pałam do Ciebie sympatią pomimo tego że grasz na ukulele które bardzo lubię.. bo to Ty jedyna nazwałaś mnie tu chamem... za to że wskazałem na dobrusię jako ikonę patologii tego portalu.... czego tylko ślepi a raczej głusi mogą nie dostrzegać....
Więc zastanów się po której stronie układów jesteś wylewając tu swą obłudę... komentuję mało nagrań może 10 dziennie w porywach bo nie stawiam niskich ocen..poza podium rankingu, gdzie oceniam szczerze, serduszka są dobre dla dzieci..... jeszcze kwiatuszek, laurka i małpki do kolekcji... 🙂 Nie komentujemy chyba tych samych nagrań więc pokaż mi mój jeden obłudny komentarz pod słabym nagraniem, i poproś bym ja to zrobił wobec Ciebie jeśli masz się za szczerą osobę.... Dalsza korespondencja na priv. wg. chęci bo tu nie miejsce na to... "zakompleksiony emeryt" pozdrawia 🙂 ...bez epitetów... 🙂
majerwill pisze:
jolala pisze:majerwill pisze:@jolala Masz rację Jolu, nie warto dać się sprowokować choć czasem czyjaś wypowiedź potrafi podnieść ciśnienie 😃
Co do Twojej oceny portalu mogę tylko odesłać zainteresowanych na str 18 naszej dyskusji.. każdy może ją sam ocenić. Dziękuję za merytoryczną część Twojej wypowiedzi.. pozdrowienia 🙂
Tak naprawde moja ocena jest taka...bo wyłapujesz tylko z kontekstu Jurku.
Nie zgadzam się z ostatnim zdaniem.. odesłanie na str. 18 dotyczy Twojej PEŁNEJ wypowiedzi..
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
bozenka111111 pisze:
Jolala napisała" I promowane nagrania...po co? Nabijanie kasy komuś, żeby ktoś zauważył, że ja tu jestem i śpiewam? Jeśli to sie nie nazywa parciem, to co to jest? Ale to juz iny temat i indywidualna sprawa każdego. Nie wchodzę na promowane nagrania i to także moja sprawa. "
..............................................
Jolu nie pokićkało się coś...przeciez ja mogę promować czyjes nagranie, bo mi sie podoba....nie wiemy, czy ktoś sam siebie promuje, bo opcja promuj jest dla wszystkich zainteresowanych😉))
vikings pisze:
... jeśli nie interesuje Cię poziom wykonań nie musisz korzystać z rankingu ...to do przyjaźni nie jest potrzebne... szczerze mówiąc to ktoś kto płaci tutaj za promowanie swego nagrania też mnie odpycha... ale chodzi o ludzi którzy sami się nie promują a są warci docenienia tego co robią.... Nagradzanie w rankingu ludzi którzy śpiewają z całego serca ale niestety fałszują też wypacza sens tego miejsca... bo idąc tym tropem czemu nie nagradzać naszego kolegi keram00 ...ma 1300 nagrań pomimo braku komentarzy... czy ktoś kocha bardziej muzykę ???
kate1155 pisze:
Ludzie spoza układu "niby profesjonalistów" praktycznie nie mają tutaj żadnych szans na przebicie...i to moim zdaniem jest największym problemem rankingu.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej