Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paskudekk pisze:
No to: patrz pietro wyzej![]()
Wezmy na ten przyklad Smule...tam nie ma rankingu i milionom ludzi to nie przeszkadza.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
majerwill pisze:
@jolala Cała Jola.. szczera do bólu, a polityki tutaj i tak nie polubię
Masz rację Jolu, to miejsce to odskocznia od codzienności. Większość ludzi szuka tu spokoju, przyjaźni i akceptacji przy okazji sobie mogąc pośpiewać. Może chcą wyrzucić przy okazji stresy, uciec od samotności.. ludzie są tu z różnych powodów i trzeba to zauważać. To nie jest portal ludzi zakompleksionych którzy płacą kasę po to by ich ktoś zauważył, tą wypowiedzią krzywdzisz wielu ludzi . Niefajne zachowania pojawiają się przy każdej rywalizacji.. zgoda, tylko nie wolno pozwolić żeby zdominowały i wykrzywiły sens istnienia rankingu jako zdrowej rywalizacji. Po to też ta dyskusja żeby muzyka pełniła tu rolę rozrywkową i terapeutyczną jak piszesz.. a ludzi rozumnych też tu nie brakDzięki za szczerą wypowiedź .. pozdrawiam
![]()
![]()
paskudekk pisze:
@vikings Wierz mi Krzychu, dopoki bedzie ranking, dopoty bedzie niezgoda. Zlikwidowanie go byloby moim zdaniem rozwojem w dobrym kierunku., wbrew pozorom. Mozna go zastapic np. mozliwoscia nagrywania collabow do duetow.
Ludzie kochaja duetyBez wyscigow, walki o glosy, pokazywania kto ma d...zego czy tym podobne...Z czystej milosci do muzyki!
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
singso pisze:
Dajmy już spokój z tym wszystkim co by było gdyby i czego nie ma a mogłoby być - Ranking na dzień dzisiejszy istnieje - wszyscy sie tu zgodnie zgadzamy - jawne głosowanie i na razie poprzestańmy na tym, zeby nie robić bałaganu . Tak jest szansa ze chociaz to ekipa ISing zmieni , potem będziemy sie martwić co dalej i wiercić w brzuchu co jeszcze . Teraz jest nadzieja ze wyżebramy Jawne głosowanie !!! Kto za , niech wpisze " jestem za tym" , przestańmy pisać o rzeczach ubocznych - błagam Was , bo i tak nie zmienią wszystkiego na raz .
![]()
vikings pisze:
singso piszeajmy już spokój z tym wszystkim co by było gdyby i czego nie ma a mogłoby być - Ranking na dzień dzisiejszy istnieje - wszyscy sie tu zgodnie zgadzamy - jawne głosowanie i na razie poprzestańmy na tym, zeby nie robić bałaganu . Tak jest szansa ze chociaz to ekipa ISing zmieni , potem będziemy sie martwić co dalej i wiercić w brzuchu co jeszcze . Teraz jest nadzieja ze wyżebramy Jawne głosowanie !!! Kto za , niech wpisze " jestem za tym" , przestańmy pisać o rzeczach ubocznych - błagam Was , bo i tak nie zmienią wszystkiego na raz .
Myślę że nie ma potrzeby by każdy wypowiadał się ponownie... mamy chyba ok 50 osób za i 0 osób przeciw....
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
![]()
vikings pisze:
Myślę że administracja nie zlikwiduje rankingu bo to cofanie się a chodzi chyba o to by portal rozwijał się w dobrym kierunku... Pomimo wad, ma też wiele zalet..... o których już wspominaliśmy...
![]()
majerwill pisze:
@agnesnew Dzięki za doprecyzowanie poprzedniej wypowiedzi i za opinięPozdrawiam
majerwill pisze:
@jolala Masz rację Jolu, nie warto dać się sprowokować choć czasem czyjaś wypowiedź potrafi podnieść ciśnienie
Co do Twojej oceny portalu mogę tylko odesłać zainteresowanych na str 18 naszej dyskusji.. każdy może ją sam ocenić. Dziękuję za merytoryczną część Twojej wypowiedzi.. pozdrowienia
jolala pisze:
majerwill pisze:@jolala Masz rację Jolu, nie warto dać się sprowokować choć czasem czyjaś wypowiedź potrafi podnieść ciśnienie
Co do Twojej oceny portalu mogę tylko odesłać zainteresowanych na str 18 naszej dyskusji.. każdy może ją sam ocenić. Dziękuję za merytoryczną część Twojej wypowiedzi.. pozdrowienia
Tak naprawde moja ocena jest taka...bo wyłapujesz tylko z kontekstu Jurku.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej