Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
paskudekk pisze:
No to: patrz pietro wyzej 🙂 😛
Wezmy na ten przyklad Smule...tam nie ma rankingu i milionom ludzi to nie przeszkadza.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
majerwill pisze:
@jolala Cała Jola.. szczera do bólu, a polityki tutaj i tak nie polubię 😃
Masz rację Jolu, to miejsce to odskocznia od codzienności. Większość ludzi szuka tu spokoju, przyjaźni i akceptacji przy okazji sobie mogąc pośpiewać. Może chcą wyrzucić przy okazji stresy, uciec od samotności.. ludzie są tu z różnych powodów i trzeba to zauważać. To nie jest portal ludzi zakompleksionych którzy płacą kasę po to by ich ktoś zauważył, tą wypowiedzią krzywdzisz wielu ludzi . Niefajne zachowania pojawiają się przy każdej rywalizacji.. zgoda, tylko nie wolno pozwolić żeby zdominowały i wykrzywiły sens istnienia rankingu jako zdrowej rywalizacji. Po to też ta dyskusja żeby muzyka pełniła tu rolę rozrywkową i terapeutyczną jak piszesz.. a ludzi rozumnych też tu nie brak 🙂 Dzięki za szczerą wypowiedź .. pozdrawiam 🙂
paskudekk pisze:
@vikings Wierz mi Krzychu, dopoki bedzie ranking, dopoty bedzie niezgoda. Zlikwidowanie go byloby moim zdaniem rozwojem w dobrym kierunku., wbrew pozorom. Mozna go zastapic np. mozliwoscia nagrywania collabow do duetow.
Ludzie kochaja duety 🙂 Bez wyscigow, walki o glosy, pokazywania kto ma d...zego czy tym podobne...Z czystej milosci do muzyki!
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
singso pisze:
Dajmy już spokój z tym wszystkim co by było gdyby i czego nie ma a mogłoby być - Ranking na dzień dzisiejszy istnieje - wszyscy sie tu zgodnie zgadzamy - jawne głosowanie i na razie poprzestańmy na tym, zeby nie robić bałaganu . Tak jest szansa ze chociaz to ekipa ISing zmieni , potem będziemy sie martwić co dalej i wiercić w brzuchu co jeszcze . Teraz jest nadzieja ze wyżebramy Jawne głosowanie !!! Kto za , niech wpisze " jestem za tym" , przestańmy pisać o rzeczach ubocznych - błagam Was , bo i tak nie zmienią wszystkiego na raz .
vikings pisze:
singso pisze😃ajmy już spokój z tym wszystkim co by było gdyby i czego nie ma a mogłoby być - Ranking na dzień dzisiejszy istnieje - wszyscy sie tu zgodnie zgadzamy - jawne głosowanie i na razie poprzestańmy na tym, zeby nie robić bałaganu . Tak jest szansa ze chociaz to ekipa ISing zmieni , potem będziemy sie martwić co dalej i wiercić w brzuchu co jeszcze . Teraz jest nadzieja ze wyżebramy Jawne głosowanie !!! Kto za , niech wpisze " jestem za tym" , przestańmy pisać o rzeczach ubocznych - błagam Was , bo i tak nie zmienią wszystkiego na raz .
Myślę że nie ma potrzeby by każdy wypowiadał się ponownie... mamy chyba ok 50 osób za i 0 osób przeciw....
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
vikings pisze:
Myślę że administracja nie zlikwiduje rankingu bo to cofanie się a chodzi chyba o to by portal rozwijał się w dobrym kierunku... Pomimo wad, ma też wiele zalet..... o których już wspominaliśmy...
majerwill pisze:
@agnesnew Dzięki za doprecyzowanie poprzedniej wypowiedzi i za opinię 🙂 Pozdrawiam 🙂
majerwill pisze:
@jolala Masz rację Jolu, nie warto dać się sprowokować choć czasem czyjaś wypowiedź potrafi podnieść ciśnienie 😃
Co do Twojej oceny portalu mogę tylko odesłać zainteresowanych na str 18 naszej dyskusji.. każdy może ją sam ocenić. Dziękuję za merytoryczną część Twojej wypowiedzi.. pozdrowienia 🙂
jolala pisze:
majerwill pisze:@jolala Masz rację Jolu, nie warto dać się sprowokować choć czasem czyjaś wypowiedź potrafi podnieść ciśnienie 😃
Co do Twojej oceny portalu mogę tylko odesłać zainteresowanych na str 18 naszej dyskusji.. każdy może ją sam ocenić. Dziękuję za merytoryczną część Twojej wypowiedzi.. pozdrowienia 🙂
Tak naprawde moja ocena jest taka...bo wyłapujesz tylko z kontekstu Jurku.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej