majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
Nagrań: 137, Postów: 90
16 sierpnia 2017 o 23:44
Zgłoś do moderacji
naciutek pisze:
Aaaa i jeszcze jedno 😉 Fajnie by było, gdyby można było głosować nawet na tych, których ma się na czarnej, bądź też oni nas mają. To,że się kogoś nie lubi, nie znaczy,że nie docenia się jego twórczości 😉 Na dzień dzisiejszy jak wiadomo, jest to niemożliwe.
Ależ Wy macie problemy
😃 Jest taka możliwość.. odwieś go na chwilę, zagłosuj i znowu powieś na czarną
😃
Tylko jaki ma to sens
🙂
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
Nagrań: 281, Postów: 167
16 sierpnia 2017 o 23:59
Zgłoś do moderacji
Ja nie mówię, o tych których ja mam, ale o tych którzy mają mnie
😃 wtedy nie ma możliwości głosowania
😃 zanim powiesz i wyśmiejesz poniekąd, sprawdź
😉 😃
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
17 sierpnia 2017 o 00:04
Zgłoś do moderacji
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
17 sierpnia 2017 o 00:11
Zgłoś do moderacji
jaki to chaos
😃 to tylko mała propozycja
😃 bo ja bym często chętnie zagłosowała, a nie można,a kiedyś z tego co pamiętam, była taka możliwości.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
17 sierpnia 2017 o 00:33
Zgłoś do moderacji
Współczuć adminom.. ból głowy pewny, jeśli śledzą temat.. pozdrawiamy
🙂
17 sierpnia 2017 o 00:42
Zgłoś do moderacji
Asiu napisalas wszystko to co tutaj jest, jeden drugiego jak by mogl utopił by w łyżce wody ,zazdrość zawiść na tym portalu i o co o ND które nic nie znaczy albo bardzo dużo jak dla niektórych , wrzucanie celowo nagran po cichu do rankingu czesto pare coverów jednej osoby co nie jest na miejscu .......
Tak a we wiadomościach to można przebierać kto na kogo czy kto komu dołki kopie przykre to jest ale prawdziwe
Super by było bez rankow myśla ze zmieniła by sie tutaj atmosfera ......szkoda jeszcze jednego łapek i lewych kont tak Asiu dobrźe ujęłaś wszyscy by sie zdziwili
A ludzie kasują konta bo maja dość obłudy i kłamstwa zazdrości dotyczy wrażliwców najbardziej ..... niby to tylko internet ale ..................
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
17 sierpnia 2017 o 00:47
Zgłoś do moderacji
To po co było zakładać temat, skoro teraz zmartwienia o ból głowy. I po co zapraszać ludzi, przecież każdy ma coś do powiedzenia..
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
17 sierpnia 2017 o 01:34
Zgłoś do moderacji
naciutek pisze:
To poco było zakładać temat, skoro teraz zmartwienia o ból głowy. I po co zapraszać ludzi, przecież każdy ma coś do powiedzenia..
Bez bólu nie ma postępu
😃 Ogarnąć całości bez bólu głowy nie da rady
😃 Lista życzeń robi się coraz dłuższa, ale to dobrze.. Więcej tematów do przemyślenia.
Po to się robi burzę mózgów żeby wypłynęło jak najwięcej pomysłów. Z tego zawsze można wyciągnąć jakieś wnioski a to już bardzo dużo.
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1037, Postów: 88
17 sierpnia 2017 o 02:35
Zgłoś do moderacji
To ja jeszcze jeden postulat
🙂 Zlikwidować czarnuszki bo to symbol nienawiści... Jeśli ktoś pisze do nas coś głupiego sam się tym ośmiesza i daje świadectwo o sobie... każdy mądry to zrozumie... a jak mam coś komuś powiedzieć co o nim myślę gdy jestem u niego na czarnuszcze ?
🙂 ...moja jest i będzie zawsze pusta
🙂 ...wiem że to nie realny postulat ale najszła mnie taka myśl ku przysporzeniu bólu głowy
🙂
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
17 sierpnia 2017 o 07:07
Zgłoś do moderacji
jolala pisze:
DANUSIU... przeciez to Twoja córka ma jedno " obowiązkowe" nagranie , namówione przez Ciebie ( dawno temu zresztą, i dodała to w opisie)
I Twój mąż ma konto, na którym wnusia śpiewa " obowiązkowe" nagranie" ........
I każde Twoje nagranie z jednego z nowych ląduje w RANKINGU. O czym Ty tu prawisz?
O proszę. .
Edytowano 18 sierpnia 2017 o 22:09.
17 sierpnia 2017 o 08:52
Zgłoś do moderacji
A ja to bym jeszcze wspomniała o wydaje mi sie waznej sprawie..Chciałbym, by adminowie "zablokowali"komentarze, oceny, gwiazdki no i ND przez wszystkie osoby, które "odwalają"tutaj robotę, będącą podstawa istnienia Ising.Wyścigi, polegające na natłuczeniu jak największej ilości komów, a własciwie zaznaczenie swojej listy obecnosci u jak największej ilości ludzi, licząc oczywiście na szeroko idąca wzajemnośc..... bez odsłuchania choćby przez minutę...Mamy tu mistrzów, którzy potrafią w ciągu 10 minut skomentować 30 utworów - to sprawdziłam....Jest to widoczne w głównym pasmie..żenujące i lekceważące,
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1037, Postów: 88
17 sierpnia 2017 o 09:14
Zgłoś do moderacji
bozenka111111 pisze:
A ja to bym jeszcze wspomniała o wydaje mi sie waznej sprawie..Chciałbym, by adminowie "zablokowali"komentarze, oceny, gwiazdki no i ND przez wszystkie osoby, które "odwalają"tutaj robotę, będącą podstawa istnienia Ising.Wyścigi, polegające na natłuczeniu jak największej ilości komów, a własciwie zaznaczenie swojej listy obecnosci u jak największej ilości ludzi, licząc oczywiście na szeroko idąca wzajemnośc..... bez odsłuchania choćby przez minutę...Mamy tu mistrzów, którzy potrafią w ciągu 10 minut skomentować 30 utworów - to sprawdziłam....Jest to widoczne w głównym pasmie..żenujące i lekceważące,
To też można rozwiązać technicznie... możliwość dodania komentarza po wysłuchaniu całego utworu.... pozdrawiamy mistrza Darka który pod utworem instrumentalnym pisze "cudny głos"
🙂
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
17 sierpnia 2017 o 09:30
Zgłoś do moderacji
vikings pisze:
bozenka111111 pisze:A ja to bym jeszcze wspomniała o wydaje mi sie waznej sprawie..Chciałbym, by adminowie "zablokowali"komentarze, oceny, gwiazdki no i ND przez wszystkie osoby, które "odwalają"tutaj robotę, będącą podstawa istnienia Ising.Wyścigi, polegające na natłuczeniu jak największej ilości komów, a własciwie zaznaczenie swojej listy obecnosci u jak największej ilości ludzi, licząc oczywiście na szeroko idąca wzajemnośc..... bez odsłuchania choćby przez minutę...Mamy tu mistrzów, którzy potrafią w ciągu 10 minut skomentować 30 utworów - to sprawdziłam....Jest to widoczne w głównym pasmie..żenujące i lekceważące,
To też można rozwiązać technicznie... możliwość dodania komentarza po wysłuchaniu całego utworu.... pozdrawiamy mistrza Darka który pod utworem instrumentalnym pisze "cudny głos" 🙂
Mistrz D ma kupe lewych kont ...bynajmniej na takie wyglądają
Edytowano 17 sierpnia 2017 o 18:14.