Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 17 sierpnia 2017 o 18:15.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
przyjaciel-ktoś ,przed kim można głośno myśleć...
szarykoteczek pisze:
fajnie było była, aby 1 osoba miała max 1 ND w miesiącu, jest tyle wspaniale śpiewających osób a nie są doceniane...
krysiaabc123 pisze:
jedną kwestię chciałam poruszyć...ktoś zakłada konto i nagrywa piosenkę jedynie po to, by móc oddać głos
w rankingu, bo jest fanem któregoś z użytkowników i jeśli można domniemywać, że nie jest to lewe konto
i nie są pisane z tego konta obraźliwe komentarze, to wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie widzę
w tym niczego niestosownego...
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
krysiaabc123 pisze:
jedną kwestię chciałam poruszyć...ktoś zakłada konto i nagrywa piosenkę jedynie po to, by móc oddać głos w rankingu, bo jest fanem któregoś z użytkowników i jeśli można domniemywać, że nie jest to lewe konto
i nie są pisane z tego konta obraźliwe komentarze, to wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie widzę
w tym niczego niestosownego...
singso pisze:
Ludzie, tu miała byc dyskusja o zmianach rankingu a nie personalne pretensje, ekipa ISing pogubi sie w tym bałaganie i straci sens ta nasza apelacja . Proszę Was, załatwiajcie takie rzeczy osobiście u siebie . Pozdrawiam
przyjaciel-ktoś ,przed kim można głośno myśleć...
paskudekk pisze:
Czy my Polacy juz nigdy nie nauczymy sie pozadku??? Temat dyskusji brzmi:
RANKING I NAGRANIE DNIA
a nie
"Napadamy na siebie!"
Mialem juz nie zabierac glosu, ale po prostu mnie w fotelu unioslo.
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
Dziadek- lew
dziadeklew pisze:
Najwyższy czas zrobić z tym porządek by nas nie poróżniać !!!!I to na tyle!!!!!pozdrawiam mile!!
A gwiazdy wysłać do mam talent 🙂 Czego tu szukają jak są najlepsi z najlepszych !!!!To portal dla wszystkich którzy chcą sobie pośpiewać czy im to wychodzi czy nie !!!Taka to demokracja !!!Szczur śpiewał 🎵Każdy śpiewać morze trochę żle trochę gorzej🙂Więc Ci co czują się tu gwiazdami i się w dodatku obrażają na innych niech zmienią portal!!
I utworzą portal tylko dla profesionalistów !!A tam Was oceną wtedy tylko profesjonalości a nie my🙂pozdrawiam <>>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej