Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 17 sierpnia 2017 o 18:15.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
przyjaciel-ktoś ,przed kim można głośno myśleć...
![]()
szarykoteczek pisze:
fajnie było była, aby 1 osoba miała max 1 ND w miesiącu, jest tyle wspaniale śpiewających osób a nie są doceniane...
![]()
krysiaabc123 pisze:
jedną kwestię chciałam poruszyć...ktoś zakłada konto i nagrywa piosenkę jedynie po to, by móc oddać głos
w rankingu, bo jest fanem któregoś z użytkowników i jeśli można domniemywać, że nie jest to lewe konto
i nie są pisane z tego konta obraźliwe komentarze, to wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie widzę
w tym niczego niestosownego...
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
![]()
krysiaabc123 pisze:
jedną kwestię chciałam poruszyć...ktoś zakłada konto i nagrywa piosenkę jedynie po to, by móc oddać głos w rankingu, bo jest fanem któregoś z użytkowników i jeśli można domniemywać, że nie jest to lewe konto
i nie są pisane z tego konta obraźliwe komentarze, to wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie widzę
w tym niczego niestosownego...
singso pisze:
Ludzie, tu miała byc dyskusja o zmianach rankingu a nie personalne pretensje, ekipa ISing pogubi sie w tym bałaganie i straci sens ta nasza apelacja . Proszę Was, załatwiajcie takie rzeczy osobiście u siebie . Pozdrawiam
przyjaciel-ktoś ,przed kim można głośno myśleć...
paskudekk pisze:
Czy my Polacy juz nigdy nie nauczymy sie pozadku??? Temat dyskusji brzmi:
RANKING I NAGRANIE DNIA
a nie
"Napadamy na siebie!"
Mialem juz nie zabierac glosu, ale po prostu mnie w fotelu unioslo.
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
Dziadek- lew
![]()
dziadeklew pisze:
Najwyższy czas zrobić z tym porządek by nas nie poróżniać !!!!I to na tyle!!!!!pozdrawiam mile!!
A gwiazdy wysłać do mam talentCzego tu szukają jak są najlepsi z najlepszych !!!!To portal dla wszystkich którzy chcą sobie pośpiewać czy im to wychodzi czy nie !!!Taka to demokracja !!!Szczur śpiewał
Każdy śpiewać morze trochę żle trochę gorzej
Więc Ci co czują się tu gwiazdami i się w dodatku obrażają na innych niech zmienią portal!!
I utworzą portal tylko dla profesionalistów !!A tam Was oceną wtedy tylko profesjonalości a nie mypozdrawiam <>>
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej