31 października 2017 o 18:12
Zgłoś do moderacji
Może z głosowaniem powinno być tak że zbiera się punkty.Klikając w dodaj do rankingu pojawiało by się okienko jak bardzo się chcę żeby nagranie wygrało.Dało by to innym możliwości.A jedno nagranie może być w rankingu 1 dzień.Można by też zrobić nagrody dla zwycięzców np.Promowanie nagrania,czy też ising plus.Można by też o 22 zamykać i o 22:30 pokazywać wyniki.Może też moderatorzy powinni się w to włożyć i przyznawać "dzienne wyróżnienie",a nagroda wyróżnienie była by mniej warta np.żetony do popnut.Może i pokazywały by się etapy jak osoba wejdzie na ising.Osoba dostawała by wtedy zestaw nagrań dnia.Osoba mogła by być w rankingu tylko raz.Dało by to szanse wszystkim na isingu częściej tam być,bo np.1 osoba ma 13 nagrań z wygraną,a 2 nie ma żadnego które wygrało.
PS:Kocham Śpiewać :)
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1037, Postów: 88
2 grudnia 2017 o 13:17
Zgłoś do moderacji
Odświeżam i pozdrawiam administrację
🙂
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
29 maja 2018 o 08:46
Zgłoś do moderacji
[cytat=kuba]Dziękuję za linka do tego tematu. Będziemy śledzili dyskusję i Wasze pomysły. Nie wykluczamy, że najlepsze z nich wprowadzimy w życie, także zachęcam do aktywnego udziału
Jak Widać nic się nie wydarzyło. Jak wchodzi się w te rankingi to aż się nie chce korzystać z usług tego serwisu. Wchodzę na ranking AHA-Take On Me i 20x ta sama osoba w rankingu...
Pewnie jak powstanie konkurencyjny portal gdzie nie będą pozwalali na taki syf to administracja zareaguje, ale będzie za późno.
A może już istnieje taka stronka? proszę o link jak ktoś zna
30 kwietnia 2022 o 04:27
Zgłoś do moderacji
Ja jednak uważam że każdy ma prawo zabłysnąć w rankingu, ale jeżeli daje się komuś gwiazdki czy serduszko z litości, bo tak na prawdę ten ktoś nie potrafi śpiewać, sepleni czy nie potrafi ustawić mikrofonu i ledwo go słychać no to coś tu jest nie chalo. Są tutaj też osoby niepełnosprawne z wadą wymowy lub innymi, nie będę wymieniał po nazwię bo to by było chamskie z mojej strony, ale już ok dajmy temu komuś poczuć się docenionym i niech już ma to miejsce w rankingu, ale jeżeli ktoś się utrzymuje przez kilka dni w rankingu na tym samtm miejscu bo ci sami ludzie podbijają taką osobę no to już jest lekkie przegięcie, niech się ten WYRÓŻNIONY da wykazać innym, drugą kwestią jest to jak na przykład osoba która się stara szlifuje swój wokal robiąc czasem po 10 dubli zanim zapisze swoje nagranie i znajdzie się w rankingu to niestety czasami jest tak że zostanie zepchnięty oczko niżej na żecz osoby która śbiewa gorzej od tej lepszej ba która nawet zbytnio się nie wysila bo zapisuje swoje nagranie po pierwszym razie. Ja tu nikogo nie chcę obrażać ani wytykać kto ładnie śpiewa a kto jest bestalenciem, bo sam Pawarottim nie jestem i nigdy nie będę, no ale szanujmy swoje uszy i uszy innych słuchaczy. Fakt ja nie potrafiłbym komuś napisać że jest beztalenciem i ten portal powinien być prawnie zakazany dla tej osoby, nie potrafiłbym takiej osoby obrazić bo wiem że będzie jej przykro. Nie. Niech sobie śpiewa jak lubi ale nie pchajmy takiej osoby na wyżyny tylko z litości. Takie jest moje zdanie na temat tego rankingu.
AŚCIK