19 sierpnia 2017 o 10:40
Zgłoś do moderacji
Ale zanim...DLA MNIE RANKINGU I GWIAZDEK MOGŁO BY NIE BYĆ WCALE...Powód....i tak piszę komentarze tylko tam gdzie mogę napisać z czystym sumieniem miłe rzeczy i nie tylko zdolnym znajomym ale przypadkowo napotkanym perełkom ...Jestem na tym portalu czwarty rok...pamiętam jak pierwszy raz zostałam wyróżniona ND...to było dla mnie coooś...cieszyłam się że mnie doceniono...ale ale...nagle pojawiły się problemy...okazuje się ze( jeszcze wtedy nówka sztuka) nie może mieszać w działaniach tzw elyty której pomieszała szyki...jeszcze wtedy nie zdawałam sobie z tego sprawy...potem kilka razy jeszcze mnie wyróżniono....no ok...dobra niech będzie...pomyślałam ..miłe to...ale nie zdążyło minąć zbyt wiele czasu by pojawiła się kolejna fala hejtu...i tak w koło macieju...napisałam więc że nie chcę by dodawano mnie do rankingów...śpiewam tu dla przyjemności i w formie ćwiczebnej (realizuję się wokalnie w życiu prywatnym) więc gwiazdorzenie na portalu nie jest dla mnie...Do tej pory nie jestem w stanie ogarnąć tej interesowności handlu wymiennego i plucia jadem..
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1036, Postów: 88
22 sierpnia 2017 o 00:21
Zgłoś do moderacji
Pozdrawiamy administrację
🙂
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
25 sierpnia 2017 o 23:59
Zgłoś do moderacji
Najgorzej znoszą krytykę osoby, które uważają się za najlepsze. Reszta ma siedzieć cicho i klaskać do bólu!!!
Ale większość z nas jest tutaj po to, żeby się dobrze bawić.
Oceny to tylko wyraz sympatii, nic poza tym. Jestem za ich zniesieniem.
Konto usunięte
26 sierpnia 2017 o 09:50
Zgłoś do moderacji
I ja zabiorę głos w tej dyskusj a raczej wyrażę swoje zdanie.Od dluższego czasu obserwuję to co sie tu dzieje i powiem tak głosy ,łapki itd. wszystko powinno być jawne.Te przekręty w rankingach przyprawiają o ból głowy.Zawsze sie zastanawiam jak to jest jeden jawny głos albo wcale a nagranie stoi wysoko w rankingu.Nie wiem czy ludzie się wstydzą głosować jawnie czy to grupa wsparcia tak działa.Nie znam za dobrze panujących tu ukladów ale drażni mnie fakt ,że coniektórzy to dosyć czesto podsyłaja inki do głosowania na nich.Nigdy nie podbijam takich nagrań podsuniętych bo to jest chore ktoś powinien się tym zając
29 sierpnia 2017 o 22:50
Zgłoś do moderacji
[cytat=sza]Ciekawy temat, Jerzy... oj, namieszałeś 😉 ... padł 'blady strach' 😉 heh... jestem na' tak' , ba... nawet trzy razy 'tak' 🙂) ... a i z jawnymi łapkami by było ciekawiej 🙂 ... chyba, że, ktoś ma coś do ukrycia 😉
... powrócił temat 'wieloKONTów' z 2010 roku 😉[/cytat].. Marzena, Ty to wiesz i ja to wiem, ze temat wielokntow podejmowany byl rowniez przez naszych znajomych, ktorzy sami je posiadali i byc moze posiadaja je jeszcze dzisiaj. Wielokanty byly, sa i bedza. I juz.
29 sierpnia 2017 o 23:23
Zgłoś do moderacji
to i ja dorzuce swoje trzy grosze 🙂 Wiedzialem, ze ta dyskusja skonczy sie klotnia, jak wszystko na tym portalu 🙂 Bo ilu jest ludzi, tyle jest opinii. Wojna o ranking jest absolutnie bezsensowna. Niektorzy tutaj zachowuja sie tak, jakby od tego portalu zalezala kogokolwiek, a wlasciwie dokladnie opiniodawcy wlasnie, osobista kariera. Tak, jakby na koncu rankingu, o 12 w nocy, czekala na zwyciezce cala grupa sponsorow, obiecujaca zlote gory. Toc ludzie! Wyluzujcie. Zalozeniem tego portalu, wlacznie z rankingiem byla od sameo poczatku tylko i wylacznie zabawa i nic ponad to. Powiedzcie mi, po co usprawniac cos, co w swoim zalozeniu i tak do niczego nie prowadzi, procz tego, ze czyjs glos pozna szersza grupa osob? Zachowujecie sie tak, jak gdyby jutro nie bylo jutra. Jesli dzisiaj wygra ktos lansowany przez lewe konta, to jutro wygra ktos inny. Ewentualnie pojutrze. Jestem rowniez calkowicie pewny faktu, ze glosowanie tylko dla osob z plusem rowniez sprawy nie zalatwi, bo wiele osob bedzie sklonna dla poklasku i zaspokojenia wasnego ego, wydac na ten cel nieograniczona ilosc pieniedzy. I stajemy tym sammym w punkcie wyjscia. Moim zdaniem, nalezy bardziej wyluzowac i tyle. Sek tylko w tem, ze wiekszosci z Was nie pozwoli na to Wasza proznosc 🙂 Bo o to w tym wszystkim chodzi.. Cala dyskusja jest tylko o tym, dlaczego on, a nie ja..ewentualnie ktos, kogo lubie.. Wazniejszym problemem tego portalu, jest jego coraz gorsza jakosc techniczna. Dzisiaj przez poltorej godziny probowalem zaladowac jedna piosenke, by ja zaspiewac. Dalem za wygrana. Nie ranking jest tutaj problemem, ale wlasnie sprawy techniczne, za ktore sie placi.
That`s all folks..
30 sierpnia 2017 o 15:08
Zgłoś do moderacji
Ostatni post sformułowany przez p. Lewisangus...trochę zabrzmiał tak, jakby ta cała dyskusja nie miała najmniejszego sensu...bo i tak lepiej nie będzie. To ja się pytam: po co to wszystko? Czy osoby biorące w niej udział tylko z własnej próżności zabierały głos? To może lepiej wcale tu nie śpiewać, bo wychodzi się na jakiegoś barana, za przeproszeniem.... Pozdrawiam serdecznie
30 sierpnia 2017 o 15:17
Zgłoś do moderacji
Jeszcze jedna uwaga...z tego co widzę, jest pewna grupa osób, które cokolwiek by nie zaśpiewały, to zaraz na drugi dzień jest już ND...i to jest wszystko ok? ...trudno powiedzieć...
30 sierpnia 2017 o 15:53
Zgłoś do moderacji
Może warto też przemyśleć utworzenie tutaj miejsca pod hasłem"nagrania studyjne".
30 sierpnia 2017 o 23:24
Zgłoś do moderacji
[cytat=kate1155]Ostatni post sformułowany przez p. Lewisangus...trochę zabrzmiał tak, jakby ta cała dyskusja nie miała najmniejszego sensu...bo i tak lepiej nie będzie. To ja się pytam: po co to wszystko? Czy osoby biorące w niej udział tylko z własnej próżności zabierały głos? To może lepiej wcale tu nie śpiewać, bo wychodzi się na jakiegoś barana, za przeproszeniem.... Pozdrawiam serdecznie[/cytat]
Dokladnie tak jest Kate, dyskusja nie ma sensu, tym bardziej, ze skonczyla sie, jak zawsze klotnia 🙂
Akurat dla mnie ND nie odgrywa absolutnie zadnej roli. Jesli ktos jest dobry, to niech wygrywa chocby codziennie, a ktos, kto sie podbija lewymi, sam robi z siebie durnia.. Co za roznica?
Osoby zabierajace glos sa zywo zainteresowane tematem, bo dotyczy tenze rowniez ich.. Bo kto wie.. moze kiedys, gdzies sie uda znalezc na szczycie? I tylko o to chodzi 🙂
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1036, Postów: 88
3 września 2017 o 16:47
Zgłoś do moderacji
[cytat=lewisangus]
Akurat dla mnie ND nie odgrywa absolutnie zadnej roli. Jesli ktos jest dobry, to niech wygrywa chocby codziennie, a ktos, kto sie podbija lewymi, sam robi z siebie durnia.. Co za roznica?
Różnica jest... bo takie działania o których tu wspominamy mieszają poziom tego portalu z błotem... i czynią z niego fikcyjną własność jakiejś grupy osób która kpi sobie swymi działaniami z innych... którzy nie koniecznie chcą się promować poprzez obłudę i fałsz... Jest białe i czarne jeśli będziemy to negować popadniemy w szarość...
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
mgj kobieta, 32
Nagrań: 3, Postów: 12
1 października 2017 o 18:35
Zgłoś do moderacji
Gwiazdki są niemiarodajne, a czasem stały się symbolem zawiści. Wystarczy jeden zlosliwy i machina wzajemności idzie w ruch. Powinny zniknąć z ising. W ranking dnia wchodzę sporadycznie, czesciej ogldam nagrania w rankingu dnia i niestety smutne jest to, że czasem te wartosciowasze sa na samym końcu, bez szansy przebicia się. Myślę, że powinien być limit miesięczny pojawiania się w Rankingu Dnia. Ten chory pęd po ranking widac juz po 12 w nocy, gdzie czesto pojawiaja sie te same nagrania z poprzedniego dnia. Powinni coś z tym zrobić, zeby nie było tak że niketore osoby maja monopol na ranking dnia a inne wcale nie maja szansy jakkolwiek zaistniec. Ogolnie ten portal powinien bawić i być formą muzycznej rozrywki, ale te rankingi powoduja niezdrowy pęd, by za wszelka cenę tam zaistnieć.
mgj