Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bozenka111111 pisze:
Acha...nio ok, faktycznie palnęłam...nie pomyslałam...Posluchałam madrali i nie sprawdziłam...ups😉 Pozdrawiam😉
agnesnew24 pisze:
Ja myślę , że to nie w rankingu jest problem tylko w ludziach😉 to nie sztuka być dobrym i uczciwym gdy wszyscy Cię widza ale i wtedy gdy nikt nie patrzy😉 a tego w ludziach nie zmienimy.. są naturalni lubią kombinować i iść po trupach po swoje😉 najlepiej jeśli faktycznie ma się gdzieś ten ranking, traktować go nie jak rywalizację lecz fajna postać promocji swojego nagrania...więcej odsluchow to fajna sprawa ..po to śpiewamy aby nas sluchano🙂 mi już serio obojętne w co kto gra nie angażuje się emocjonalnie😉 i innym też tego życzę😉
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
cypelek pisze:
Ja mam w to wyrąbane, ten ranking mnie to ni ziębi ni grzeje 😃
paskudekk pisze:
Oczywiscie jesli ktos usunie swoj komentarz, automatycznie zostanie usuniety tez jego glos 🙂
My możemy tylko zaproponować jakieś rozwiązania.. decyzja już do nas nie należy, pozdro vikingu 🙂vikings pisze:
Inna opcja to by głosujący wyświetlali się w formie listy pod nagraniem.... Przejrzyste i szybkie do wglądu...
bozenka111111 pisze:
Acha...nio ok, faktycznie palnęłam...nie pomyslałam...Posluchałam madrali i nie sprawdziłam...ups😉 Pozdrawiam😉
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
naciutek pisze:
Aaaa i jeszcze jedno 😉 Fajnie by było, gdyby można było głosować nawet na tych, których ma się na czarnej, bądź też oni nas mają. To,że się kogoś nie lubi, nie znaczy,że nie docenia się jego twórczości 😉 Na dzień dzisiejszy jak wiadomo, jest to niemożliwe.
Edytowano 16 sierpnia 2017 o 23:13.
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej