Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
milka1000 pisze:
Tak na ostatek Panie Vikingu....za prawde nei wrzucam na czarną🙂ale za wyzywanie mojej córki i dzieci innych użytkowników OWSZEM.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
milka1000 pisze:
Żadne pomówienia...po prostu aż w żołądku mnie ściska jak Pan biadoli o tej czarnej tutaj. I pisząc mi pod nagraniem PUBLICZNIE (więc żadne moje prywatne problemy) między innymi""dzieci takich dewiantów jak Wy zabiją mnie kiedyś za 5 zł na ulicy" świadczy Pan tylko o sobie. I czarna lista w tym wypadku to za mało.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
kate1155 pisze:
Zlikwidować ranking, a następnie promocję, polecane, aktualnie popularne, bo tam się dopiero wtedy zacznie! Hahaha...gdzieś muszą ludzie mieć pole do dyskusji, wymiany poglądów...
milka1000 pisze:
No i własnie po Waszych powyższych kłótniach widać dokładnie...żadne zmiany tu nie NIE POMOGĄ. Bo ludzie się nie zmienią i zawsze się będą o coś pieklić i złościć. ZAWSZE🙂Ising to jak wielka machina pałająca i ziejąca nienawiścią o wszystko🙂..................
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
majerwill pisze:
NAJWYŻSZA PORA ZAKOŃCZYĆ TEMAT.. Dopiero teraz mogłem usiąść i spokojnie poczytać. Ubolewam nad poziomem dyskusji, robi się żenująco niski i nie przysparza chwały niektórym jego uczestnikom. Wstyd, ale są osoby które dobrze się czują w takim klimacie i pływają w nim jak rybki w wodzie, ja tego nie popieram.
Odnośnie właściwego tematu dyskusji.. nie widziałem oponentów odnośnie jawności głosowania w rankingu.
Były głosy za jego całkowitą likwidacją, dość nieliczne. Było też wiele innych bardziej lub mniej ciekawych pomysłów.
Myślę że Admini mają o czym podumać. Wywołałem ten temat aby poznać Wasze zdanie na temat tego co wielu ludzi tutaj boli, co prowokuje wojny pod nagraniami, pyskówki i nienawiść jaka zaczyna się tu rozprzestrzeniać. Padło wiele słów czasem niepotrzebnych i krzywdzących.. przepraszam za tych którzy przeprosić nie potrafią.
Czy to coś dało ? Zobaczymy, przekonamy się jak właściciele portalu potraktują głos użytkowników, czy chcą mieć portal który kipi nienawiścią , z którego ludzie uciekają nie mogąc znieść atmosfery jaka tu panuje, czy spokojne, przyjazne miejsce do którego ludzie lgną. My możemy tylko podyskutować, oni mogą coś w temacie zrobić i tego spora grupa osób oczekuje. Potrzeba zmian jeżeli ten portal ma się rozwijać w dobrym kierunku.
Dziękuję wszystkim za obecność tutaj i obserwatorom.. prawie 1200 wejść świadczy o tym że temat i dyskusja były interesujące. Myślę że pomoże to właścicielom portalu na jego rozwój we właściwym kierunku..
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej