naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda

Nagrań: 281, Postów: 167
17 sierpnia 2017 o 23:30
Zgłoś do moderacji
Boże, kobieto skończ!
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
17 sierpnia 2017 o 23:31
Zgłoś do moderacji
Każdy powinien wiedzieć kiedy zakończyć...niektórzy nie wiedzą...
jolala kobieta
...... Wielkopolska

Nagrań: 0, Postów: 28
17 sierpnia 2017 o 23:32
Zgłoś do moderacji
naciutek pisze:
Boże, kobieto skończ!
Nie...bo na pewnie rzeczy reaguje na NIE. Kto wywołuje ten zbiera
jolala kobieta
...... Wielkopolska

17 sierpnia 2017 o 23:34
Zgłoś do moderacji
milka1000 pisze:
Każdy powinien wiedzieć kiedy zakończyć...niektórzy nie wiedzą...
A Ty Emilko swoje żale do pana V. musiałaś pod tym tematem wylewać ?Przyganiał kocioł...?
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda

17 sierpnia 2017 o 23:34
Zgłoś do moderacji
Ale Ty zwyczajnie szukasz dziury w całym, po co to robisz.Dajże już spokój. Syf robisz, uważasz,że adminom chce się to czytać? rospierdzielasz główny temat.
jolala kobieta
...... Wielkopolska

17 sierpnia 2017 o 23:37
Zgłoś do moderacji
naciutek pisze:
Ale Ty zwyczajnie szukasz dziury w całym, po co to robisz.Dajże już spokój. Syf robisz, uważasz,że adminom chce się to czytać? rospierdzielasz główny temat.
Główny temat juz dawno zatracił sens...m. in, w zdaniach jednostronnych. Wywołam temat, apotem grzecznie mu zaprzeczę? DOŚĆ ZAKŁAMANIA....
ale rzeczywiście...powiedziałam swoje...i dziekuję
🙂
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda

17 sierpnia 2017 o 23:38
Zgłoś do moderacji
Tak, zatracił, bo głównie chodziło o ranking, jawne głosowanie w nim, a nie robienie wylewu.
17 sierpnia 2017 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Powiedziałam, skończyliśmy rozmowę z Panem Vikingiem i nawet on wiedział kiedy dalej nie ciągnąc tematu bo zwyczajnie nie ma sensu. A w Ty Jolu eseje tutaj smarujesz i nie wiem czy nie widzisz tego czy co... ale każdy zionie ogromnymi pretensjami do tego kto sie napatoczy akuratnie.
jolala kobieta
...... Wielkopolska

17 sierpnia 2017 o 23:41
Zgłoś do moderacji
naciutek pisze:
Tak, zatracił, bo głównie chodziło o ranking, jawne głosowanie w nim, a nie robienie wylewu.
Wylewam tylko to, co się wylało po drodze. Nie zauważyłaś cytatów? Ja się wypowiedziałam na ich temat ...i zamykam. Miłego śpiewania
🙂
jolala kobieta
...... Wielkopolska

17 sierpnia 2017 o 23:46
Zgłoś do moderacji
Jestem za likwidacją lub przynajmniej jawnym rankingiem .
Pozdrawiam takich tam
🙂 Oni naprawde nie robią nic, żeby wygrać ranking
🙂
jolala kobieta
...... Wielkopolska

18 sierpnia 2017 o 00:01
Zgłoś do moderacji
kate1155 pisze:
naciutek pisze:Boże, kobieto skończ!
Czy to jest zadowalający poziom dyskusji???
Nie mam już żadnych pytań.
Miłego wieczoru
😃
.....
Kasiu ...nie ogarniajmy. Bawmy sie. Idźmy spać. To samo z siebie wynika ...kto, co...komu...i dlaczego? Dyskusja? Nie ma tu miejsca. Tu królują ZAŁOŻENIA. . Jak masz inne zdanie niż ...to ziejesz NIENAWIŚCIĄ.
Albo SKOŃCZ ...bo to sie w pojęciu nie mieści.
Sobie jutro zaśpiewamy...i tyle NASZEGO . I niech sobie tu dyskutują...już wiadomo w czym rzecz.
Miłej nocy
😘
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe

Nagrań: 137, Postów: 90
18 sierpnia 2017 o 00:34
Zgłoś do moderacji
@jolala Dostałem prawie identyczną wiadomość na priv ale skoro wywołujesz mnie publicznie do odpowiedzi czuję się w obowiązku jej udzielić. ten jeden tylko raz bo więcej nie mam zamiaru z Tobą dyskutować.
Udzielę Ci jej w punktach żebyś łatwiej pojęła..
1 - Osobą która ubliżała byłaś Ty i pomimo że pokasowałaś swoje wypowiedzi ze str 18 wielu ludzi przeczytało jakimi słowami potraktowałaś Danusię i jej rodzinę.. słowa o świętojebliwości i tego typu określenia to wg. Ciebie wysoki poziom dyskusji ? Gratuluję dobrego samopoczucia..
2 - Nawet jeżeli są dwa pomysły na jeden temat to któryś musi być gorszy a któryś lepszy, mniej ciekawy albo bardziej.. wybiorą i zadecydują właściciele portalu pod warunkiem że zechcą. Ja mam za małe możliwości powinnaś przynajmniej przyjąć takie założenie..
3 - Nawet 11 letnia dziewuszka używająca publicznie niewłaściwego słownictwa zasługuje na odpowiedź..
Szkoda że jej rodzice nie wiedzą jak zachowuje się w wirtualnym świecie.
4 - Dyskutowałem najwięcej z Tobą i nie narzucałem swojego zdania tylko ripostowałem Twoje niezgodne ze stanem faktycznym wypowiedzi. Jedyne co próbowałem narzucić to unikanie personaliów w ocenie sytuacji i zachowanie kultury w wypowiedziach. Do Ciebie i tak to nie docierało więc daruj sobie ..
5 - W tej dyskusji żadnej nienawiści nie zauważyłem.. i dzięki uczestnikom za to. Spotkać ją jednak można pod niektórymi nagraniami serwowaną z lewych kont w poczuciu anonimowej bezkarności.
Jeżeli się z tym zjawiskiem nie spotkałaś to chyba jesteśmy na różnych portalach..
6 - Każde słowo jakie tu napisałem jest do publicznego wglądu, pod każdym mogę się podpisać.
Ty natomiast usuwasz swoje wypowiedzi kiedy kieruję na nie uwagę użytkowników bo masz jednak poczucie że nie są w porządku.. jesteś jeszcze na tyle bezczelna że polemizujesz w tym temacie.
7 - Pokory nauczyło mnie życie i praca w skrajnie niebezpiecznych warunkach i mam ją w sobie niewątpliwie.. ale nie wobec takich osób jak Ty. Ale polecam ją Tobie.. tak jak i prawdę w tym co piszesz i o czym mówisz.
I TYM MIŁYM ŻYCZENIEM KOŃCZĘ NASZĄ DYSKUSJĘ
JEŻELI JAKAŚ BĘDZIE SIĘ TU TOCZYĆ TO BEZ MOJEGO UDZIAŁU.. DZIĘKUJĘ
Edytowano 18 sierpnia 2017 o 19:07.
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )