Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
miusicant pisze:
sleeper1988 pisze:Tak Ci się tylko wydaje....Producenci programu zdają sobie sprawę że na Ising jest mnóstwo osób, które śpiewają, czyli potencjalnych uczestników oraz widzów programu. Zobacz ile jest wyświetleń tematu....Niech każdy teraz powie swoją opinię 10 osobom to już mamy 100 tys potem niech każda z tych osób powie nastepnym 10 osobom i już jest Milon potem znowu razy 10 i co mamy?? Tragiczną oglądalność programu!! Poczta pantoflowa jest bardzo skuteczna i na pewno producenci zdają sobie z tego sprawę inaczej nie zamiszczali by tutaj ogłoszenia o tym programie......Musza się z nami liczyć....nie mają wyjścia....Gdyby było inaczej to Pani "śpiewajiwalcz" nie broniła by programu w tym temacie tylko by nas olała....Na Ising dziennie rejestruje się 250-300 osób !! Ode mnie wie już o tej porażce przynajmniej 15 osób !! I one opowiadają o tym dalej !! A na castingu było jeszcze parę setek osób, które też są zniesmaczone !! Ten program polegnie jeżeli nie zmienią szybko podejścia do wykonawców ! Zobaczycie!!popieram cię w 100%, tylko co nam da zmiana podejścia ajk i tak my zostaliśmy potraktowani jak zostaliśmy...
sleeper1988 pisze:
Ja się wybieram na jeszcze jeden casting z ciekawości, żeby zobaczyć czy sobie coś biorą do serca czy nie. Będę miał porównanie. 🙂
miusicant pisze:
sleeper1988 pisze:Ja się wybieram na jeszcze jeden casting z ciekawości, żeby zobaczyć czy sobie coś biorą do serca czy nie. Będę miał porównanie. 🙂I tym sposobem znów będziesz statystą w tym marnym show.
sleeper1988 pisze:
miusicant pisze:sleeper1988 pisze:Ja się wybieram na jeszcze jeden casting z ciekawości, żeby zobaczyć czy sobie coś biorą do serca czy nie. Będę miał porównanie. 🙂I tym sposobem znów będziesz statystą w tym marnym show.
No cóż.....Moja ciekawość jest silniejsza ode mnie 😃😃😃
witex pisze:
sleeper1988 pisze:
Ja się wybieram na jeszcze jeden casting z ciekawości, żeby zobaczyć czy sobie coś biorą do serca czy nie. Będę miał porównanie. 🙂
Gdzie się wybierasz ? Proponuje wszystkim którzy sie do Krakowa wybierają, żeby się tam jakoś na miejscu odnaleźć i spotkać 😉 a teraz znikam, później wrócę i poczytam co jeszcze napiszecie 😉 pozdro ziomki
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
witex pisze:
sleeper1988 pisze:Ja się wybieram na jeszcze jeden casting z ciekawości, żeby zobaczyć czy sobie coś biorą do serca czy nie. Będę miał porównanie. 🙂Gdzie się wybierasz ? Proponuje wszystkim którzy sie do Krakowa wybierają, żeby się tam jakoś na miejscu odnaleźć i spotkać 😉 a teraz znikam, później wrócę i poczytam co jeszcze napiszecie 😉 pozdro ziomki
miusicant pisze:
Śmieszni zaczynacie być. Nie rozumiecie że im chodzi o pieniądze a nie o wasze zdanie?
miusicant pisze:
Śmieszni zaczynacie być. Nie rozumiecie że im chodzi o pieniądze a nie o wasze zdanie?
sweet20 pisze:
No tak, telewizji chodzi o kasę, ale bez nas g.... zrobią, bo im chodzi o to, żeby zrobić wielką otoczkę wokół programu w postaci właśnie tego durnego castingu. Oni mają już dawno wytypowane osoby, które wygrają, a chcą dobrać kilka osób które dodadzą programowi "artystycznej ekspresji" i "swoją osobą zapewnią telewizji oglądalność". A jeżeli odpowiednie osoby usłyszą nasze zdanie, to może choć trochę ztonują się w działaniach. A JA IM K..... WSZYSTKO WYKRZYCZĘ.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej