Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
łódź
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
to niech szanowny mikado zademonstruje nam swoje zdolności wokalne to na pewno wszyscy dowiemy się jak powinno się śpiewać ;]
Po pierwsze, nie obrażaj ludzi.
Po drugie, jak takiś kozak to zaśpiewaj coś tutaj i zobaczymy jaka to z Ciebie zajebista gwiazda muzyki formatu światowego ;]
Po trzecie, nie podoba się to zabieraj zabawki i spieprzaj do swojej piaskownicy.
dziękuję bardzo za uwagę
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
sweet20 pisze:
Nie chcę tu psuć atmosfery, ale denerwuje mnie takie zachowanie. Wiem, że musicant ma inne zdanie niz ja na temat muzyki, denerwuje mnie też cała zabawa z głupimi castingami, bo jakbym chciała to mogłabym się dostać gdziekolwiek dzieki układom, a nie talentowi, ale tego nie chcę. Między innymi dlatego, że chcę jeszcze popracować nad moim głosem, a sława to nie wszystko, skoro zaniedba się talent i jego rozwój. Bo gdy jest się sławnym, to tak szczerze, ale nie ma wtedy czasu na lekcje czy coś w tym rodzaju. A nie chcę żeby ktokolwiek wytykał palcami jakieś małe niedoskonałości w moim głosie, bo to nie jest ani miłe ani przyjemne.
sweet20 pisze:
nie przesadzaj 😉 poprostu wiem bo się słyszę i slucham opinii nauczycieli i instruktorów. Ale zdaję sobie sprawę że nie jestem doskonała
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
sweet20 pisze:
Nie chcę tu psuć atmosfery, ale denerwuje mnie takie zachowanie. Wiem, że musicant ma inne zdanie niz ja na temat muzyki, denerwuje mnie też cała zabawa z głupimi castingami, bo jakbym chciała to mogłabym się dostać gdziekolwiek dzieki układom, a nie talentowi, ale tego nie chcę. Między innymi dlatego, że chcę jeszcze popracować nad moim głosem, a sława to nie wszystko, skoro zaniedba się talent i jego rozwój. Bo gdy jest się sławnym, to tak szczerze, ale nie ma wtedy czasu na lekcje czy coś w tym rodzaju. A nie chcę żeby ktokolwiek wytykał palcami jakieś małe niedoskonałości w moim głosie, bo to nie jest ani miłe ani przyjemne.
lols
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej