Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
klimekona pisze:
Miusicant nie odbieraj moich postów jak " napad" na Ciebie bo to nie o to chodzi. Ludzie którzy spiewają na co dzien, nawet zarabiaja tak na zycie mają w głębi nadzieje ze sie dostaną, a założe się że gdybys nie pojechał na casting a ktos odradzał Ci jechać to pojechałbyś choćby z czystej ciekawości. A noż widelec będzie inaczej niz w Warszawie🙂
![]()
robertas19 pisze:
Niestety tutaj mam dowód na sprawdzenie słów wypowiedzianych przez mojego znajomego, tzn. Telewizja potrafi namieszać w głowie niektórym osobom i to bardzo
miusicant pisze:
klimekona pisze:Miusicant nie odbieraj moich postów jak " napad" na Ciebie bo to nie o to chodzi. Ludzie którzy spiewają na co dzien, nawet zarabiaja tak na zycie mają w głębi nadzieje ze sie dostaną, a założe się że gdybys nie pojechał na casting a ktos odradzał Ci jechać to pojechałbyś choćby z czystej ciekawości. A noż widelec będzie inaczej niz w Warszawie🙂Racja, tak nawet było. Pojechałem chociaż przeczuwałem, ze to będzie lipa.
![]()
klimekona pisze:
i nie mówie ze nie masz racji jesli chodzi o tv ale chce sie przekonac na własne oczy a potem moge tak samo jak ty gn.....ic tvp 1 heheheheh🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
sweet20 pisze:
sleeper1988 - to jest portal muzyczny i każdy tutaj każdego słucha i ocenia... ale ... no dobra, juz sie nie odzywam
![]()
![]()
klimekona pisze:
smiejesz sie z mojego toku myslenia?? A ty co robisz?? Czy ktos inny postopił by inaczaj?? Jesli bys sie dostał to bys nie chwalil??? Nie udawaj niewiniatka żal......................
Edytowano 1 marca 2010 o 15:30.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
sweet20 pisze:
sleeper1988 - postaram sie coś nagrać w tym tygodniu- posłuchasz, ocenisz, wypowiesz się - a ja bardzo grzecznie podziękuję za krytykę😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej