klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
1 marca 2010 o 18:09
Zgłoś do moderacji
[cytat=angiepin]Zauważyam że tv potrafi nieźle namieszać w głowach (Przed castingiem tutaj na forum był spokój, a teraz zaczynają się kłótnie)
Niektórzy nie wiadomo dlaczego, odradzają nam uczestniczenia (ok... spoko...odradziliście...wystarczy... i tak zrobimy co uważamy) Sądzę że warto się wybrać choćby z czystej ciekawości... widzieć jak to wygląda naprawdę... wtedy bęfdzie można podyskutować, że np. Ludzi z Wawy poniżyli a z Krakowa wręcz przeciwnie... I nie mam zamiaru się tu kłucić, Czytając o tym castingu bardzo się ucieszyłam z tego powodu iż będę miała okazję zasmakować czegoś nowego dla mnie i nie ważne czy to jest dobre czy złe... przecież nikt nie mówił że tv nie krzywdzi
P.S. Co do pytań o IDOLu castingi będą pewnie jesienią (tak to było zawsze że jak program wszedł do tv to zaczęły się castingi) Słyszałąm że 4 jurorem a właściwie jurorką mam być Edyta Górniak... spotkałam się również z opinią że będzie to kolejne show "JOŚ" ze względu na jurorów... 🙂[/cytat]
Nareszcie ktos coś mądrego napisał!!
klimekona kobieta, 39
Łódź
1 marca 2010 o 18:19
Zgłoś do moderacji
do wszytskich!!!!!! wejdzcie na strone http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/spiewaj-i-walcz/aktualnosci/warszawski-casting-za-nami
i tam na koncu pisze ze casting we wrocławiu jest 13 a w krakowie 21 czyzby sie pomylili?????
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 71
1 marca 2010 o 18:24
Zgłoś do moderacji
[cytat=sweet20]Ja co tydzień w piątek mam lekcje w Krakowie, więc 12 pewnie zostanę na sobotni casting 😃 może być śmiesznie 😃 zobaczymy 😃 wybiera się ktoś??? to może się zgadamy i wyskoczymy gdzieś na kawę w trakcie castingu i wielkich oczekiwań na wyniki? 😃[/cytat]
wyskoczysz na kawkę? jasno i wyraźnie wiele razy było pisane, że wyjście z castingu na chwilkę jest prawie równoznaczne z jego zakończeniem. pozdrawiam. A co do mądrości w wypowiedziach osób, które tam nie były - jedźcie sobię. Nikt Wam nie broni. My - Ci co potrafimy śpiewać i co tam byliśmy chcieliśmy po prostu uświadomić Wam, że nie ma sensu. Jednakże niestety każdy teraz może sobe pomyśleć, że tym razem po tylu negatywnych opiniach będzie tak mało osób, że mają bardzo duże szanse. Nic bardziej mylnego.
damian5017 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 6, Postów: 294
1 marca 2010 o 18:26
Zgłoś do moderacji
Ja nie wiem dlaczego wy się kłócicie to nic nie da a Daniel ja byłem też na wielu castingach nie tyko do show ale do filmów a i przepraszam nie porównuj tego dziadostwa do MAM TALENT CZY IDOLA bo tamte castingi były lepiej z organizowane i wszystko trwało krócej i lepsza była atmosfera i jury
klimekona kobieta, 39
Łódź
1 marca 2010 o 18:29
Zgłoś do moderacji
[cytat=daniel1989]sweet20 pisze:Ja co tydzień w piątek mam lekcje w Krakowie, więc 12 pewnie zostanę na sobotni casting 😃 może być śmiesznie 😃 zobaczymy 😃 wybiera się ktoś??? to może się zgadamy i wyskoczymy gdzieś na kawę w trakcie castingu i wielkich oczekiwań na wyniki? 😃
wyskoczysz na kawkę? jasno i wyraźnie wiele razy było pisane, że wyjście z castingu na chwilkę jest prawie równoznaczne z jego zakończeniem. pozdrawiam. A co do mądrości w wypowiedziach osób, które tam nie były - jedźcie sobię. Nikt Wam nie broni. My - Ci co potrafimy śpiewać i co tam byliśmy chcieliśmy po prostu uświadomić Wam, że nie ma sensu. Jednakże niestety każdy teraz może sobe pomyśleć, że tym razem po tylu negatywnych opiniach będzie tak mało osób, że mają bardzo duże szanse. Nic bardziej mylnego.[/cytat]
Po pierwsze tak było w Warszawie ( nie wolno bylo wyskoczyc na kawe) a teraz nie wiadomo jak bedzie a po drugie to ze umiesz spiewac to nie chce w to watpic ale jest to stwierdzenie bynajmniej subiektywne pozdrawiam🙂
Konto usunięte
1 marca 2010 o 18:29
Zgłoś do moderacji
zgadzam się z koleżanką
😉 Daniel, dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych
😃 jak ja nie pójdę na kawę, to kawa przyjdzie do mnie
😉 hehehe
😉
Edytowano 1 marca 2010 o 18:34.
damian5017 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 6, Postów: 294
1 marca 2010 o 18:30
Zgłoś do moderacji
To chyba jakaś pomyłka z tym terminem ja napisałem do tvp i odpisali że terminy się nie zmieniły to na pewno pomyłka
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
1 marca 2010 o 18:30
Zgłoś do moderacji
[cytat=damian5017]Ja nie wiem dlaczego wy się kłócicie to nic nie da a Daniel ja byłem też na wielu castingach nie tyko do show ale do filmów a i przepraszam nie porównuj tego dziadostwa do MAM TALENT CZY IDOLA bo tamte castingi były lepiej z organizowane i wszystko trwało krócej i lepsza była atmosfera i jury[/cytat]
Nie rozumiem? Ty do mnie piszesz? Ja nic nie porównuję, nie rozumiem tego. Chyba chciałeś napisać do kogoś innego. Ja nie wpomniałęm tu ani słowem o Idolu ani Mam talent. ???????
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
1 marca 2010 o 18:32
Zgłoś do moderacji
[cytat=klimekona]daniel1989
Po pierwsze tak było w Warszawie ( nie wolno bylo wyskoczyc na kawe) a teraz nie wiadomo jak bedzie a po drugie to ze umiesz spiewac to nie chce w to watpic ale jest to stwierdzenie bynajmniej subiektywne pozdrawiam🙂[/cytat]
stwierdzenie to jest może i subiektywne, ale wspierane przez opinie innych osób, w tym kilku ze świata muzyki. Ale i tak to nie o tym był ten temat. Proponuję jego zamknięcie. Kto chce, niech jedzie. Ja go bojkotuję i koniec kropka. Pozdrawiam