1 marca 2010 o 21:53
Zgłoś do moderacji
Ciekaw jestem co o tym wszystkim sądzą sami jurorzy...
1 marca 2010 o 22:03
Zgłoś do moderacji
Według mnie źle zrobili robiąc cokolwiek z tą podkomisją... jeśli sprawdzali by jurorzy to były by wielkie szanse że wysłuchaliby wszystkich... ewentualnie następnego dnia zrobili by "dogrywkę"
1 marca 2010 o 22:07
Zgłoś do moderacji
Słuchajcie, było, minęło, czekamy na inne castingi....
1 marca 2010 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Hmmm, cały czas wszyscy jedziecie po TVP i tutaj właśnie widać, że Polacy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...
Cytat z regulaminu! Drugi punkt!!!! "Pomysłodawca i producentem wykonawczym Audycji jest firma Rock’n’Roll Production, zwana dalej: „Producentem Wykonawczym”." Zatem jakie pretensje do TVP??? Może ten producent widmo wykupił czas antenowy i robi sobie co chce???
1 marca 2010 o 22:38
Zgłoś do moderacji
Dlaczego na stronie producenta nie ma więcej info o innych produkcjach??? Sami zobaczcie: http://www.rockandrollproduction.com/
1 marca 2010 o 22:50
Zgłoś do moderacji
[cytat=angiepin]marcin1979 pisze:Hmmm, cały czas wszyscy jedziecie po TVP i tutaj właśnie widać, że Polacy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...Cytat z regulaminu! Drugi punkt!!!! "Pomysłodawca i producentem wykonawczym Audycji jest firma Rock’n’Roll Production, zwana dalej: „Producentem Wykonawczym”." Zatem jakie pretensje do TVP??? Może ten producent widmo wykupił czas antenowy i robi sobie co chce???
No przecież czytamy ze zrozumieniem... chodzi o to że tutaj na forum tak się ogólnie przyjęło TVP... ale czytając "ze zrozumieniem" niektórzy wypowiadali się na temat organizatorów SiW więc nie wiem w czym kłopot... chodzi nam tylko o to jak można tak traktować ludzi... THE END z mojej strony
Jeszcze raz bardzo przepraszam za brnięcie w tym temacie[/cytat]
Co chwilę ktoś pisze że za nasze pieniądze, czyli daje do zrozumienia że to telewizja publiczna to produkuje. A tak w ogole to jestem ciekaw, ile z Was płaci abonament? 🙂
ssweetangel kobieta, 35
Boguszów-Gorce/Wałbrzych

Nagrań: 0, Postów: 3
1 marca 2010 o 23:42
Zgłoś do moderacji
angiepin pisze:
Heh... może się gdzieś tam spotkamy... może jakiś znak rozpoznawczy???
Wiem, że jeszcze daleko ale co mi tam, później znów się popsuje atmosfera więc tak miło nie pogadamy 
Jestem za

wokalista mężczyzna, 34
Stalowa Wola

Nagrań: 179, Postów: 408
2 marca 2010 o 09:12
Zgłoś do moderacji
miusicant
dlaczego by nie?

Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P