1 marca 2010 o 21:53
Zgłoś do moderacji
Ciekaw jestem co o tym wszystkim sądzą sami jurorzy...
1 marca 2010 o 22:03
Zgłoś do moderacji
Według mnie źle zrobili robiąc cokolwiek z tą podkomisją... jeśli sprawdzali by jurorzy to były by wielkie szanse że wysłuchaliby wszystkich... ewentualnie następnego dnia zrobili by "dogrywkę"
1 marca 2010 o 22:07
Zgłoś do moderacji
Słuchajcie, było, minęło, czekamy na inne castingi....
1 marca 2010 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Hmmm, cały czas wszyscy jedziecie po TVP i tutaj właśnie widać, że Polacy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...
Cytat z regulaminu! Drugi punkt!!!! "Pomysłodawca i producentem wykonawczym Audycji jest firma Rock’n’Roll Production, zwana dalej: „Producentem Wykonawczym”." Zatem jakie pretensje do TVP??? Może ten producent widmo wykupił czas antenowy i robi sobie co chce???
1 marca 2010 o 22:38
Zgłoś do moderacji
Dlaczego na stronie producenta nie ma więcej info o innych produkcjach??? Sami zobaczcie: http://www.rockandrollproduction.com/
1 marca 2010 o 22:50
Zgłoś do moderacji
[cytat=angiepin]marcin1979 pisze:Hmmm, cały czas wszyscy jedziecie po TVP i tutaj właśnie widać, że Polacy nie potrafią czytać ze zrozumieniem...Cytat z regulaminu! Drugi punkt!!!! "Pomysłodawca i producentem wykonawczym Audycji jest firma Rock’n’Roll Production, zwana dalej: „Producentem Wykonawczym”." Zatem jakie pretensje do TVP??? Może ten producent widmo wykupił czas antenowy i robi sobie co chce???
No przecież czytamy ze zrozumieniem... chodzi o to że tutaj na forum tak się ogólnie przyjęło TVP... ale czytając "ze zrozumieniem" niektórzy wypowiadali się na temat organizatorów SiW więc nie wiem w czym kłopot... chodzi nam tylko o to jak można tak traktować ludzi... THE END z mojej strony
Jeszcze raz bardzo przepraszam za brnięcie w tym temacie[/cytat]
Co chwilę ktoś pisze że za nasze pieniądze, czyli daje do zrozumienia że to telewizja publiczna to produkuje. A tak w ogole to jestem ciekaw, ile z Was płaci abonament? 🙂
ssweetangel kobieta, 34
Boguszów-Gorce/Wałbrzych
Nagrań: 0, Postów: 3
1 marca 2010 o 23:42
Zgłoś do moderacji
angiepin pisze:
Heh... może się gdzieś tam spotkamy... może jakiś znak rozpoznawczy??? 😛 Wiem, że jeszcze daleko ale co mi tam, później znów się popsuje atmosfera więc tak miło nie pogadamy 🙂
Jestem za
🙂
wokalista mężczyzna, 33
Stalowa Wola
Nagrań: 179, Postów: 408
2 marca 2010 o 09:12
Zgłoś do moderacji
miusicant
dlaczego by nie?
😃
Wokalista
Oł yeee ^^