Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
![]()
daniel1989 pisze:
mammamija pisze:Sądzę, że skoro jeździsz na wszystkie castingi i do tej pory nigdzie Cię nie wybrali - TO W ŚPIEWAJ I WALCZ MASZ OLBRZYMIĄ SZANSE !!! JEDŹ KONIECZNIE ! TAKICH WŁAŚNIE SZUKAJĄ !!! BYŁAM, WIDZIAŁAM I WIEM CO PISZĘ !!! POWODZENIA DANIELU. Przykre to, ale prawdziwe))mammamija - czytaj uważnie i ze zrozumieniem. To o jeżdżeniu na castingi pisał kto inny, nie ja. Chyba mikado. Przyjrzyj się
![]()
daniel1989 pisze:
Napiszę tylko, że idiotyzmem jest zadawanie pytań, na które odpowiedź się zna, bądź została wcześniej napisana. Ktoś pięknie napisał o co kaman z wc - "kolejka jak w PRL po śledzie przed wigilią". Nie pisz mi tylko teraz, że to ironia, bo doskonale wiem o tym, ze tak jest. Właściwie, to jest to sarkazm, a nie ironia. A co do tego coś tam, że ktoś Was/nas skłócił - zrobiły to osoby tam niebędące. Pozdrawiam. W razie pytań - priv. Nie ma co zaśmiecać tak pięknego do niedawna wątku.
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej