Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
daniel1989 pisze:
mammamija pisze:Sądzę, że skoro jeździsz na wszystkie castingi i do tej pory nigdzie Cię nie wybrali - TO W ŚPIEWAJ I WALCZ MASZ OLBRZYMIĄ SZANSE !!! JEDŹ KONIECZNIE ! TAKICH WŁAŚNIE SZUKAJĄ !!! BYŁAM, WIDZIAŁAM I WIEM CO PISZĘ !!! POWODZENIA DANIELU. Przykre to, ale prawdziwe 🙂))mammamija - czytaj uważnie i ze zrozumieniem. To o jeżdżeniu na castingi pisał kto inny, nie ja. Chyba mikado. Przyjrzyj się
daniel1989 pisze:
Napiszę tylko, że idiotyzmem jest zadawanie pytań, na które odpowiedź się zna, bądź została wcześniej napisana. Ktoś pięknie napisał o co kaman z wc - "kolejka jak w PRL po śledzie przed wigilią". Nie pisz mi tylko teraz, że to ironia, bo doskonale wiem o tym, ze tak jest. Właściwie, to jest to sarkazm, a nie ironia. A co do tego coś tam, że ktoś Was/nas skłócił - zrobiły to osoby tam niebędące. Pozdrawiam. W razie pytań - priv. Nie ma co zaśmiecać tak pięknego do niedawna wątku.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Jako odskocznię od świątecznego klimatu w nowościach do zaśpiewania prezentujemy nową wersję jednego z największych hitów Maryli Rodowicz, energetyczny duet ROSE i Bruno Marsa oraz wielki hit grupy The Kolors.
Zobacz więcej