1 marca 2010 o 14:13
Zgłoś do moderacji
joasiaczek Mnie się wydaje, że niektórzy piszący na tym forum mają silną chęć wystąpienia w TV a nie chęć pokazania swojego talentu wokalnego. Polaczki, nie bądźcie falszywi! Jak chcecie zbojkotować ten szajs to nie jedźcie na pozostałe castingi żeby im popsuć program. Ale ja wiem że i tak większość z Was piszących na tym forum pojedzie znowu statystować. Po prostu to lubicie.
Konto usunięte
1 marca 2010 o 14:16
Zgłoś do moderacji
No może trochę przesadziłam, krzyczeć nie będę (to by zaszkodziło moim strunom głosowym), ale z miłą chęcią wygarnęłabym reżyserom co sądzę o ich programie
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
1 marca 2010 o 14:19
Zgłoś do moderacji
[cytat=miusicant]joasiaczek Mnie się wydaje, że niektórzy piszący na tym forum mają silną chęć wystąpienia w TV a nie chęć pokazania swojego talentu wokalnego. Polaczki, nie bądźcie falszywi! Jak chcecie zbojkotować ten szajs to nie jedźcie na pozostałe castingi żeby im popsuć program. Ale ja wiem że i tak większość z Was piszących na tym forum pojedzie znowu statystować. Po prostu to lubicie.[/cytat]
Oj przestan koles ty byłes na castingu wyraziłes swoje zdanie i ok ale nie musisz nikomu odradzac skoro dostały sie osoby ktore umieja spiewac to moze ktos z nas tez bedzie miał szczescie i nie sadze ze wiekszosc osob jedzie po to tam zeby na sile byc w telewizji bo nikt z siebie głupka robic nie chce tyle pokazac swoj talent...
1 marca 2010 o 14:22
Zgłoś do moderacji
To nie ciągnijmy dalej tematu zniszczenia programu. Ludzie, po jaką cholerę piszecie o nich źle a potem mówicie, że i tak tam pojedziecie.
1 marca 2010 o 14:23
Zgłoś do moderacji
miusicant pisze:
joasiaczek Mnie się wydaje, że niektórzy piszący na tym forum mają silną chęć wystąpienia w TV a nie chęć pokazania swojego talentu wokalnego. Polaczki, nie bądźcie falszywi! Jak chcecie zbojkotować ten szajs to nie jedźcie na pozostałe castingi żeby im popsuć program. Ale ja wiem że i tak większość z Was piszących na tym forum pojedzie znowu statystować. Po prostu to lubicie.
Chyba trochę przesadziłeś.... Nie możesz oceniać ludzi ogólnikowo. Skąd możesz wiedzieć,że zależy im tylko na tym,żeby się w tv pokazać...? Sam pisałeś,że w Warszawie pojawiły się osoby, które rzeczywiście potrafiły śpiewać i to jest ich pasją (a nie pojawienie się w tv).
Ja z chęcią pójdę,żeby zobaczyć ten burdel i poznać fajnych ludzi... no i posłuchać, bo podejrzewam,że poza tymi całymi castingami też ludzie będą wspólnie śpiewać. A jak będzie taki bajzel jak w Wawie, to zawsze można z ludźmi na jakiś "soczek" skoczyć.
Nie musisz od razu krytykować ludzi.
"Od muzyki piękniejsza jest tylko cisza..."
Paul Claudel
joasiaczek kobieta, 38
Warszawa
Nagrań: 0, Postów: 13
1 marca 2010 o 14:25
Zgłoś do moderacji
To jest taka cicha nadzieja: "jestem tak dobra w śpiewaniu że jak mnie usłyszą to napewno zwrócą na mnie uwagę....napewno.....nawet jeśli nie mam irokeza na głowie i czerwono zielono fioletowych włosów, to mój śpiew ich zaczaruje....."
problem w tym że jesli nie masz wyglądu wariata i jeśli nie zachowujesz się jakbyś uciekł z domu wariatów, to nie będziesz miał publiczności w postaci tysięcy siedzących przed telewizorami głupich polaczków z piwskiem w ręku, którzy mają gdzieś czy ty umiesz śpiewać tylko oczekują rozrywki. a dlaczego oczekują rozrywki??
Bo ich w pracy szef prześladuje, bo mu żona zrzędzi w domu i ma dość, bądź mąż ją zdradza i czuje się samotna, bo ma dosyć życia które jest szare i ponure i siedzi przed telewizorem i czeka na co??? na SHOW!! więc jak nie jesteś DODĄ z wulgarną gębą lub Wiśniewskim z czerwono zielonymi włosami, to jesteś nikim!!!! a TVP na tobie nie zarobi!!
PROSTE JAK DRUT
1 marca 2010 o 14:29
Zgłoś do moderacji
paulka89 Przeczytaj mój post uważniej a rozszyfrujesz o co mi chodziło. Nie oceniłem ludzi utalentowanych, którzy tam byli tylko tych, którzy chcą jeszcze raz przeżywać to samo.
klimekona kobieta, 39
Łódź
1 marca 2010 o 14:30
Zgłoś do moderacji
a osoby które spiewały przy krysce te o ktorych mowiliscie ze maja talent to jak wygladały??? Tez jak wariaci????? Tam dostaja sie dwie grupy ludzi
1. Osoby majace wyglad ( nawet wariata)
2. Osoby majace OGROMNY talent, absolutny słuch, rytmiczność styl, itd...
wiec jezeli ktos z was sie nie dostał lub z nas sie nie dostanie to ozancza ze jestesmy w grupie po środku, Jedni z was sprobowali wiec teraz kolej na nas i proste!!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
1 marca 2010 o 14:32
Zgłoś do moderacji
heh, może i masz rację, ale nie wszyscy są tacy. Są ludzie, którzy oczekują od programu muzycznego nie tylko wyglądu i głupiego zachowania niektórych ludzi, ale także TALETU. Show to nie wszystko, w końcu ludzie, którzy w programie wystąpią mają walczyć o Opole. A chyba debila nie wypuszczą na opolską scenę. Chociaż sama do końca nie byłabym tego taka pewna...
1 marca 2010 o 14:33
Zgłoś do moderacji
Widzisz klimekona nie masz pojęcia ile talentów z tego castingu zostało odrzuconych. Ci którzy weszli do 5-tki nie byli najlepsi. Przykre jest też to, że 30 osób wytypowanych do występu przed JURY nie wystąpilo z powodu braku czasu.
1 marca 2010 o 14:36
Zgłoś do moderacji
Ja też chyba kończe tę polemikę. Na marne rzucam słowa. Ludziom nerwy przejdą i pooglądamy w piatek o 20.20 "Śpiewaj i Walcz" i powysyłamy sms-ki na swoich faworytów. Pozdrawiam!!! Pa pa!!!
klimekona kobieta, 39
Łódź
1 marca 2010 o 14:36
Zgłoś do moderacji
wiesz wydaje mnie sie ze skoro w komisji jest Pronko to ona dobrze wie kto ma talent a kto nie. dla Ciebie ktos moze miec talent a dla muzykow nie oni oceniaja subiektywnie a idiotow i tak ni wezma do programu tylko zeby pokazac ich w telewizji na castingu..
1 marca 2010 o 14:40
Zgłoś do moderacji
Nie masz pojęcia o produkcji takiego show. Jury dostaje gażę i mówi to co im producent każe. Ach.... po co ja znowu daję się sprowokować.
Konto usunięte
1 marca 2010 o 14:40
Zgłoś do moderacji
powiedziałabym jeszcze coć ciekawego, ale zostawię to może dla siebie...