witex mężczyzna, 36
Leeds
Nagrań: 1, Postów: 82
1 marca 2010 o 12:54
Zgłoś do moderacji
Jedne posty wasze mnie demotywują a niektóre motywują do tego, żeby iść tam zobaczyć to wszystko na realu i przeżyć to samemu i sprawdzić siebie, jak się zachowam w pewnych trudnych sytuacjach, poznać ludzi i nabyć jakiegoś doświadczenia jakiekolwiek ono będzie...
Póki co jestem na TAK i pojadę zobaczyć ten burdel <LOL>
daniel1989 mężczyzna, 35
Giżycko/Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 71
1 marca 2010 o 12:57
Zgłoś do moderacji
Dla przypomnienia o co chodzi w tym temacie: BOJKOT ŻENUJĄCEGO PROGRAMU. Jeśli nie będziemy oglądać odcinków life i głosować, poprzez sms'y, TVP zrozumie o co nam chodzi i zapewne zmieni to wszystko na coś do zniesienia 🙂
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
1 marca 2010 o 13:13
Zgłoś do moderacji
ja oczywiscie zartowałam z tym robieiem z siebie wariata bo na co dzień zachowuje sie normalnie i mogłoby mi nie wyjsc te udawanie hahaha a tak poza tym to nie maiałam bym chyba odwagi, zreszta to jakies ponizenie...
Z jednej strony macie racje zeby nie ogladac programu i nie wysyłac sms, ale przeciez w programie na zywo nie bedzie juz tych idoitow tylko Ci co maja talent i jesli niekt nie bedize głosować to szkoda tych prawdziwych artystów którzy sie dostali co nie?
1 marca 2010 o 13:15
Zgłoś do moderacji
Nie chcę się za dużo wypowiadać na ten temat, ale dla mnie afroman nie jest utalentowany tylko charakterystyczny więc co tu dużo mówić o artyźmie. Artyści akurat się nie dostali do 5tki.
Edytowano 1 marca 2010 o 13:16.
1 marca 2010 o 13:16
Zgłoś do moderacji
Wiecie jest żenada... ale ten system jest chyba o wiele lepszy niż kolejny rok kiedy to wysyła się dema utworów do TV, wyniki znane są po 2h od momentu zamknięcia możliwości składania kandydatur (tyle czasu wystarcza organizatorom debiutów na przesłuchanie 160dem, życiorysów, podjęcie decyzji i umieszczenie wyników na stronie), dostaje się 80% ludzi z teatru buffo (w końcu dyrektorem jest Janusz Cham i Prostak Józefowicz), jedna z szansy (zastępcą dyrektora od czegoś tam jest Elżbieta Ciemne Okulary Skrętkowska) i ktoś w ramach innych znajomości z TVP. Nie mówiąc o tym, że według regulaminu nareszcie ma wrócić stara formuła, w której to wykonywane są na debiutach kompozycje autorskie, a nie covery
1 marca 2010 o 13:18
Zgłoś do moderacji
Stary, nie wierz w to, że ktoś z tych ludzi, którzy tam pojadą zrobi karierę.
Konto usunięte
1 marca 2010 o 13:18
Zgłoś do moderacji
genialny pomysł z tym bojkotem, tylko jak przekonać telewidzów z CAŁEJ Polski, że to jedna wielka ściema?? Potrzebna jest porządna antyreklama temu zakłamanemu i bezsensownemu programowi. Sami nic nie zrobimy, bo jest nas zbyt mało. Tu potrzeba siły wszystkich telewidzów, a przynajmniej większej części.
1 marca 2010 o 13:23
Zgłoś do moderacji
Acha, byłbym zapomniał o jednym malutkim szczególiku.
Jak stałem w kolejce do wejścia do kina około godziny 11.00-11.30 nagle z drzwi wyłonił się potężny gość ze słuchaweczką w uchu (potem się okazało, że to reżyser) rozejżał się po nas - cięlętach i krzyknął do jednej osoby - "gdzie ty się podziewasz, chodź tu szybko" - i wciągnął ją bez kolejki za rękę do środka. Czy nie wydaje się Wam, że to również podejrzana sprawa?Mnie to wyjasnia wszystko!
1 marca 2010 o 13:25
Zgłoś do moderacji
[cytat=miusicant]Stary, nie wierz w to, że ktoś z tych ludzi, którzy tam pojadą zrobi karierę.[/cytat]
Ja w to nie wierzę, bo jak wygląda polski przemysł muzyczny każdy wie... ale jednak z jakiegoś powodu tam startujemy. Każdy artysta chce zadebiutować w Opolu - jasna sprawa, a dla mnie debiut nie kończy się na zaśpiewaniu czyjejś piosenki. Jako także widz mam prawdo dowiedzieć się jaką muzykę ma zamiar prezentować dany artysta w przyszłości, nawet jeżeli miałby grywać po klubach dla 15 podpitych meneli, a nie gościć na największych scenach.
1 marca 2010 o 13:33
Zgłoś do moderacji
Karierę to robiło się kiedyś, teraz liczą się tylko wielkie pieniądze.
Trzeba też odróżnić chęć bycia rozpoznawalnym od chęci przekazania czegoś swoją osobą i swoim talentem.
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
1 marca 2010 o 13:36
Zgłoś do moderacji
[cytat=miusicant]Acha, byłbym zapomniał o jednym malutkim szczególiku.
Jak stałem w kolejce do wejścia do kina około godziny 11.00-11.30 nagle z drzwi wyłonił się potężny gość ze słuchaweczką w uchu (potem się okazało, że to reżyser) rozejżał się po nas - cięlętach i krzyknął do jednej osoby - "gdzie ty się podziewasz, chodź tu szybko" - i wciągnął ją bez kolejki za rękę do środka. Czy nie wydaje się Wam, że to również podejrzana sprawa?Mnie to wyjasnia wszystko![/cytat]
No bo program jest podstawiony, ale mnie sie wydaje, ze skoro Pani spiewajiwalcz wzieła udział w tej dyskysji to powinni to zmienic przy kolejnych castingach, i byc moze osoby wypowidajace sie na tym forum, majace talent i które niezakwalfikowały się do programu spróbuja jeszcze raz swoich sił, może bedzie teraz to inaczej wyglądac, chociaż zdaje sobie sprawe, ze zapał po czyms takim Wam wygasł