klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
28 lutego 2010 o 23:08
Zgłoś do moderacji
miusicant i obserwator dziekuje za wyjasnienia 🙂
"Do łazienki kolejka jak w PRL-u po śledzie przed wigilią," To było dobre😃😃😃😃😃
28 lutego 2010 o 23:10
Zgłoś do moderacji
komercja,komercja i jeszcze raz komercja!
również tam byłam i naprawdę odradzam wzięcie udziału w tym cyrku bo to jedynie strata czasu i pieniędzy,oraz poniżenie!
klimekona kobieta, 39
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 155
28 lutego 2010 o 23:26
Zgłoś do moderacji
a ten koles co spiewał na scenie to sie dostał czy nie?
gucio555 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 14
28 lutego 2010 o 23:30
Zgłoś do moderacji
Wszystko to było śmiechu warte.Widziałem kolesia....przechadzał się w te i spowrotem....śpiącym krokiem.Po godz.16.00 już bylo gorzej ,bo ludzie pomagali mu stać ,bądz przemieszczać się do toalety.I nic by w tym nie było dziwnego,bo już o tej porze większość miała dość,i ja również,gdyby nie fakt,iż ów koleś wyglądał na co najmniej 70-75 lat!Mało tego!Krycha popełniła kardynalny błąd, bo jeśli każdy mógł przyjechać na casting,to po cholerę tak dobitnie zaznaczyła że dla niej istotny jest wiek?Stwierdzenie,że mając koło 40-tki,to już za pózno na debiut,zdyskwalifikowało na dzień dobry kupę narodu,który tak uporczywie czekał...w sumie nie wiem na co.......zresztą to już wyjaśniliście wyżej .Szkoda że tych wrtościowych ludzi pominięto.Mój dobry kumpel ,znany zresztą dobrze na tym portalu,naprawdę włożył dużo pracy,i zaangażowania w przygotowanie repertuaru,i krew człowieka zalewa jak wychodzi kretyn na scenę i struga wariata ,nie mówiąc już o nieudolnym wydarciu japy ,a on i reszta tych ,którzy mieli coś do zaoferowania siedzi w fotelach i patrzy na to z żalem.Poprostu katastrofa!
hall28 mężczyzna, 45
Augustów
Nagrań: 6, Postów: 2
28 lutego 2010 o 23:51
Zgłoś do moderacji
Dziś jeszcze po tym niby castingu nie mam nastroju do opisywania tego co się tam działo... Byłem w swoim życiu już na wielu castingach , ale na takim jeszcze nigdy . I chyba tylko to że w wieku 30 lat , wierząc w to że żyjemy w 21 wieku miałem nadzieję że będzie co raz lepiej . Teraz już wiem że pewne układy się nie zmieniają i wszystko to zapier...ala w jednostajnie przyspieszonym tępie po równi pochyłej. Z resztą kilku kolegów opisało to coś w wyczerpujący sposób więc ja się tylko pod tym podpiszę . Pozdrawiam wszystkich wokalistów(tki) i życzę powodzenia ....
hall28
porvavore kobieta, 33
Warszawa
Nagrań: 35, Postów: 42
28 lutego 2010 o 23:55
Zgłoś do moderacji
bardzo dużo zdolnych osób pominięto,to co na tej scenie się działo to był cyrk. zastanawiam się czy kiedyś stworzą program , w którym będzie się liczył talent a nie oglądalność. Ale muszę przyznać, że zespoły były świetne!!!!! Uważam że jedyne co na tym castingu było dobre to możliwość poznania bardzo fajnych ludzi
1 marca 2010 o 00:24
Zgłoś do moderacji
muzykk pisze:
klimekona pisze:a ten koles co spiewał na scenie to sie dostał czy nie?
który ? 🙂
nie, Texas się nie dostał
😛
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
1 marca 2010 o 00:34
Zgłoś do moderacji
nie pamiętam dokładnie ale do 5tki wybrano, dziewczynę z Bydgoszczy (miała na sb białą bluzkę i czerwoną chustkę, szczupła, wysoka), kolegę, który jak powiedział przyszedł "z ulicy" i nie był kompletnie przygotowany z jakąkolwiek piosenką z listy (choć jedną zaśpiewał z pamięci i drugą z tekstem, który dostał od innych kandydatów), dodatkowo Edmund (ten z afro na głowie, co prosił o zaśpiewanie dłużej piosenki i kolejnej, w sumie chyba z 3 zaśpiewał, nie całe oczywiście/brał udział w Idolu, doszedł 2 razy nawet do momentu klubu), następnie 1 zespół, śpiewali bodajże piosenkę IRY - Bierz Mnie (ale mogę się mylić), kolejno dziewczyna o imieniu Ania, którą nazywają "Nuno"? czy jakoś tak (taka z kucykiem, dość niska, miała na sb krótką czarną kurtkę ale nie pamiętam co śpiewała).
Kto był na castingu, to będzie wiedział o kim piszę, przepraszam iż w taki sposób ale tylko tyle sobie potrafię przypomnieć
😛😛
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim, którzy wybierają się na pozostałe castingi
😊
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
1 marca 2010 o 02:16
Zgłoś do moderacji
Czytajcie uważnie
Obiecałem to osobie która uslyszałem i poznalem na tym całym żalosnym "spiewaj i walcz"
Nikt tam nie potrafil śpiewać z tym osób przed jury nikt....jednakże ludzie wiedzieli kto tam powinien się znaleść
W holu biegal taki ziomek z mikrofonem i robil wywiady i robił z Bartoszem Jagielskim który pożniej zaśpiewał (w tym holu)" do przodu polsko" ludzie kopary w doł, ciary szły az miło no głos nadludzki, rewelacyjny, fantastyczny po prostu poezja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...i nawet nie zaśpiewał przed Jury.... co to jest za program do jasnej ch*** skoro ludzie mega uzdolnieni nie maja szans nawet zaśpiewać przed jury...na każdym forum będę sie logował i pisal o tym przykladzie bo jak go widzialem około 21 i z nim rozmawialem(Bartkiem) to był w szoku... zreszta nie tylko Ja i On ale chyba wszyscy. Ludzie robiacy z siebie debili itd mieli szanse taka by zawyć(nie zaśpiewać przed jury)...a Ci najlepsi nie... jest to dla mnie nie do pojęcia
<<spiewaj i walcz>> to porażka jedna wielka
na potwierdzenie moich slow tu sa piosenki w wykonaniu Bartosza Jagielskiego
www.bartoszjagielski.muzzo.pl
1 marca 2010 o 08:55
Zgłoś do moderacji
[cytat=sweet20]Panie Obserwatorze - JEST PAN GENIALNY!!! - Powinien Pan zacząć pisać powieści sensacyjne, ten tekst jest rewelacyjny, niebywale realny, zadziwiająco odzwierciedla rzeczywistość, czyta sie go z niecierpliwością... "i co będzie dalej?!", mówię to szczerze i od serca - oprócz tego, że Pan śpiewa, to powinien Pan zacząć pisać! 😃 😉 Pozdrawiam 😘[/cytat]
Dzięki za uznanie! 😉
Konto usunięte
poznan
1 marca 2010 o 09:59
Zgłoś do moderacji
tak,tak na rynku muzycznym zrobilo sie bardzo ciasno !!!!!! troche mnie zmartwilo ze wiek ma tu na eliminacjach takie znaczenie !? chcialabym pojechac do Wroclawia i juz wybralam piosenki......ale czy ktos moze mnie pocieszyc ?????????? przeciez nie jestem z epoki lodowcowej???????????????
danka