Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wrocław
izziestevens pisze:
I dodam, że zaprzepaściłam swoje szansę na pójście na medycynę, bo wybierając profil w liceum, ubzdurałam sobie, że będę aktorką i poszłam do humana.
izziestevens pisze:
I dodam, że zaprzepaściłam swoje szansę na pójście na medycynę, bo wybierając profil w liceum, ubzdurałam sobie, że będę aktorką i poszłam do humana.
mika20316 pisze:
Hej , czy ktoś tutaj fajnie śpiewaa, ? :3
"I proszę Boga, nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił moje serce"
http://ola-iwanek.blogspot.com/
anitabednaruk pisze:
izziestevens pisze:
U mnie było odwrotnie - klasa biologiczno-chemiczna, na maturze rozszerzona biologia i, tak dla sportu, rozszerzony polski 😃 Jak się później okazało, z polskiego miałam więcej punktów niż z tej całej biologii, chociaż ją też uwielbiałam. Poszłam na dietetykę, po roku mi się odwidziało, a mniej więcej po kolejnym roku przekonałam się, że prawdziwe zdolności mam w kierunku humanistycznym i nie powinnam sobie zawracać głowy ścisłymi.
I w ogóle to nie wiem, dlaczego w wieku lat 16-tu każe nam się określać, co chcemy w życiu robić... bo przecież nie zawsze profil w liceum oznacza wybranie tego kierunku studiów, a skończenie tychże studiów nie oznacza pracy w tym zawodzie... Mam koleżankę, która jest po tym profilu co ja, a studiuje sobie filologię klasyczną 🙂
lalalala....
lalalala....
anitabednaruk pisze:
Łiiii matura to bzdura 😃😃
lalalala....
anitabednaruk pisze:
Łiiii matura to bzdura 😃😃
Uśmiechnij się ツ
cezjan pisze:
Moje nagrania są przy kuzynie, chociaż nie ma go w kadrze, ale on mnie bardzo hamuje i nie daję z siebie wszystkiego.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej