Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wrocław
![]()
![]()
izziestevens pisze:
I dodam, że zaprzepaściłam swoje szansę na pójście na medycynę, bo wybierając profil w liceum, ubzdurałam sobie, że będę aktorką i poszłam do humana.
izziestevens pisze:
I dodam, że zaprzepaściłam swoje szansę na pójście na medycynę, bo wybierając profil w liceum, ubzdurałam sobie, że będę aktorką i poszłam do humana.
mika20316 pisze:
Hej , czy ktoś tutaj fajnie śpiewaa, ? :3
"I proszę Boga, nigdy więcej niech nie pozwoli na to by ktoś trafił moje serce"
http://ola-iwanek.blogspot.com/
anitabednaruk pisze:
izziestevens pisze:
U mnie było odwrotnie - klasa biologiczno-chemiczna, na maturze rozszerzona biologia i, tak dla sportu, rozszerzony polskiJak się później okazało, z polskiego miałam więcej punktów niż z tej całej biologii, chociaż ją też uwielbiałam. Poszłam na dietetykę, po roku mi się odwidziało, a mniej więcej po kolejnym roku przekonałam się, że prawdziwe zdolności mam w kierunku humanistycznym i nie powinnam sobie zawracać głowy ścisłymi.
I w ogóle to nie wiem, dlaczego w wieku lat 16-tu każe nam się określać, co chcemy w życiu robić... bo przecież nie zawsze profil w liceum oznacza wybranie tego kierunku studiów, a skończenie tychże studiów nie oznacza pracy w tym zawodzie... Mam koleżankę, która jest po tym profilu co ja, a studiuje sobie filologię klasyczną
lalalala....
![]()
lalalala....
anitabednaruk pisze:
Łiiii matura to bzdura
lalalala....
anitabednaruk pisze:
Łiiii matura to bzdura
Uśmiechnij się ツ
![]()
![]()
cezjan pisze:
Moje nagrania są przy kuzynie, chociaż nie ma go w kadrze, ale on mnie bardzo hamuje i nie daję z siebie wszystkiego.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej