kaja009 kobieta, 25
Sokółka
Nagrań: 0, Postów: 3
26 lutego 2012 o 21:42
Zgłoś do moderacji
Ja niestety muszę się męczyć z rodziną... I dla tego nie daje z siebie wszystkiego co powinnam dać nagrywając piosenki;
related kobieta, 39
Nagrań: 0, Postów: 3
27 lutego 2012 o 16:42
Zgłoś do moderacji
Śpiewam w domu i jak jestem sama, bo gdyby ktoś usłyszał moje poczynania to bym musiała fundować wizytę u laryngologa...
zalosnaxd kobieta, 28
Zielona Góra
Nagrań: 14, Postów: 5
2 marca 2012 o 10:04
Zgłoś do moderacji
A u mnie to muszę nagrywać jak domowników nie ma w domu
*wstydzę się nagrywać przy nich
*moje rodzeństwo mówi ,,Wyłącz to,chcemy oglądać!" bo komputer w salonie i telewizor niestety też
zalosnaxd
kursk7 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
7 sierpnia 2014 o 03:15
Zgłoś do moderacji
Hey jestem Kursk, Zacznę od tego, że ćwicze głos z przerwami odkąd miałem 16 lat. Na początku był tylko fałsz i tragedia. Grałem z zespole rokowym na gitarze elektrycznej. teraz mam 33 lat i mój głos bardzo sie wyrobił. Chodzę spiewać do lasu w srodku nocy słuchając mp3 spiewam melodie. Jest ogromna poprawa. Mój głos staje sie bardzo profesjonalny a zaczynałem od ZERA. Dre sie z lesie w srodku nocy około 2 - 3 godziny codziennie. Raz chcieili mnie pobic jacys huligani bo niby im przeszkadzałem. Raz policja sie przeczepila bo niby strasze zwierzeta noca. Nie ma gdzie cwiczyc. zawsze bedzie ktos komu to bedzie przeszkadzac ALE JA MAM TO JUZ W DUPIE. i tak bede dalej to robil bo kocham muzyke. POZDRAWIAM WSZYTSKICH.... CHCE TYLKO POWIEDZIEC NIE PRZEJMUJCIE SIE INNYMI LUDZMI ! ZAWSZE IM BEDZIE COS PRZESZKADZAC COKOLWIEK BY TO BYLO. KLUCZEM DO SUKCESU JEST WYTRWAŁOSC I DETERMINACJA. NIGDY SIE NIE PODDAWAJCIE A SUKCES SAM PRZYJDZIE !
jowin kobieta
Nagrań: 6, Postów: 23
17 sierpnia 2014 o 13:54
Zgłoś do moderacji
Ja też wolę jak sama jestem,ale jak ktoś jest w domu to zamykam drzwi pokoju
17 sierpnia 2014 o 14:37
Zgłoś do moderacji
śpiewam przy kimś ale niektóre piosenki tylko
7 lutego 2018 o 13:50
Zgłoś do moderacji
Kiedy są poza domem ale właśnie teraz mama weszła i słyszała masakra