adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
17 lipca 2011 o 20:12
Zgłoś do moderacji
Autentyczność? Niby miał się liczyć sam głos. Ja niestety widzę to podobnie jak naszego X Factora. Niestety. A program dobry i pomysł ciekawy. Nawet jakbym sam się chciał zgłosić to nie mam jak bo nie mam kamery, a poza tym mam nie miłe doświadczenie z tym.
hello13 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
21 lipca 2011 o 20:45
Zgłoś do moderacji
Hej...słuchajcie..w końcu do kiedy trwa ten casting internetowy? raz było, że do 21...teraz w regulaminie jest że do 28
21 lipca 2011 o 21:59
Zgłoś do moderacji
Ja dzisiaj przeżyłam szok. Postanowiłam, że wezmę udział, najpierw nagrałam w tej sali prób, średnia 8,8. Cała podniecona postanowiłam się zarejestrować i wysłać to moje nagranie, a tam roczniki od `93 w dół (w sensie, że po prostu nie ma mojego roku urodzenia w tym pasku wyboru, przez co nie mogę się zarejestrować) 😕 Czyli, że to tylko dla dorosłych? Brakuje mi pół roku. Chyba zostaje mi poczekać do przyszłego roku. Mam nadzieję, że będzie druga edycja. Szkoda tylko, bo w innych programach wystarczy mieć 16, a tutaj trzeba 18.
rockman mężczyzna
Warszawa
Nagrań: 39, Postów: 20
21 lipca 2011 o 23:59
Zgłoś do moderacji
NAJWIĘKSZA WPADKA HUBERTA URBAŃSKIEGO I TVP 2 - co to jest za masakra gdzie komputer robi selekcję, a może zaraz z za węgła wyjrzy terminator hhahahaah ........... ten pomysł nie ma nic wspólnego z muzyką , bo komputer to niech sobie guziki sortuje , a nie ocenia wokalistów ..... zajrzyjcie , zalogujcie się , żaśpiewajcie ..... a zobaczicie sami ... MASAKRA ... z resztą .............ocenicie sami
🙂))))))))))) osobom o słabszych nerwach zalecam relanium przed zalogowaniem ... hahahahaah good luck
Jestem znowu z Wami po trudnej próbie życiowej . . . Obiecuję, że postaram się odsłuchać zaległe nagrania, a jak będę w formie to może sam coś zawyję lub znowu
adamo007 mężczyzna
22 lipca 2011 o 11:24
Zgłoś do moderacji
Największą głupotą na to jest kamerka, której wielu nie ma, a pewnie chciałoby się zarejestrować tam.
22 lipca 2011 o 11:52
Zgłoś do moderacji
hej wszystkim, mam pytanie. Dostałam wiadomość na poczcie, że jest jutro precasting i że będą do mnie dzwonić kiedy mam się pojawić, powiedzcie mi- wysyłają to wszystkim, czy tylko tym,którzy im się podobają albo ta aplikacja dobrze oceniła. Dajcie znać.
Magda :)
adamo007 mężczyzna
22 lipca 2011 o 12:21
Zgłoś do moderacji
Precasting? To raczej jest forma właśnie tego co jest w necie ten Skore
22 lipca 2011 o 12:29
Zgłoś do moderacji
no właśnie nie wiem o co chodzi, wysłałam nagranie, nagrałam się w tej aplikacji i wysłali mi po godzinie, że jest casting i mam się pojawić, ale dopiero zadzwonią kiedy konkretny termin
... nie ogarniam. Może ktoś wie, orientuje się w temacie?
Magda :)
linamusic kobieta, 39
Lublin
Nagrań: 11, Postów: 114
22 lipca 2011 o 12:30
Zgłoś do moderacji
taka wiadomość jest wysyłana automatycznie po umieszczeniu nagrania. Musisz poczekać na telefon od redakcji programu, no i maila też sprawdzaj na wszelki wypadek.
precasting składa się z 2 części:
a) casting internetowy (nagrania za pomocą aplikacji skore)
b) przesłuchania w Warszawie (23-24 lipca)
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
linamusic kobieta, 39
Lublin
22 lipca 2011 o 13:04
Zgłoś do moderacji
lepiej poczekaj na telefon
🙂
22 lipca 2011 o 14:44
Zgłoś do moderacji
Ale rzeczywiście bez sensu, że to ocenia program, bo teraz zrobiłam mały eksperyment i puściłam w tej sali prób, nagrałam jak Beyonce śpiewa acapella "Best thing i never had" (zwrotkę) i dostała średnią, tylko 6.1 😕 A dla mnie ona jest jedną z lepszych piosenkarek.
A głośniki i mikrofon są bardzo dobre, więc nie ma z tym problemu. Piosenkę wzięłam stąd : http://www.youtube.com/watch?v=uFRAgAwGdlg
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
22 lipca 2011 o 22:01
Zgłoś do moderacji
Powiem Wam jedno, załamałem się jak przeczytałem kto będzie prowadził ten program. TVP ma w swoim zapleczu młode, świeże i energiczne osoby, ale no cóż chyba wolą, ażeby "The Voice" było drętwe.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
linamusic kobieta, 39
Lublin
23 lipca 2011 o 00:29
Zgłoś do moderacji
nie wydaje mi sie, zeby redaktorzy sie sugerowali tymi ocenami. Mysle, ze ogladaja wszystkie filmiki w niezaleznosci od wyniku