tak sobie nucę od czasu do czasu
![]()
angiepin pisze:
chmurka37 pisze:A ja spróbowałam i miałam 7,4 więc pewnie się nie dostanę..))
To nie jest tak do końca... chociaż wydaje się to trochę dziwne, z tego co czytałam to uczestnik z oceną 7,5+ był zapraszany na normalne precastingi w Warszawie... a ludzie z niższą notą mają szansę od razu dostać się do programu... ile w tym prawdy? - nie wiem ale zobaczymy jak będzie... ciekawa jestem czy ktoś już dostał telefon o zakwalifikowaniu się do PRZESŁUCHAŃ W CIEMNO, bo jeszcze nikt się nie chwalił... mówili tylko o precastingach w Warszawie a nie o to mi chodzi... Musimy poczekać a jak się do Was odezwą to dajcie znać
P.S. Ciekawe czy 17 latki z iSing skorzystały z dwóch dni na nagrywanie sięZrobili małą zmianę i przez dwa ostatnie dni 17 latki również mogły wziąć udział w konkursie
Także czasami nie wiem po co narzekają
ewales pisze:
angiepin pisze:chmurka37 pisze:A ja spróbowałam i miałam 7,4 więc pewnie się nie dostanę..))
To nie jest tak do końca... chociaż wydaje się to trochę dziwne, z tego co czytałam to uczestnik z oceną 7,5+ był zapraszany na normalne precastingi w Warszawie... a ludzie z niższą notą mają szansę od razu dostać się do programu... ile w tym prawdy? - nie wiem ale zobaczymy jak będzie... ciekawa jestem czy ktoś już dostał telefon o zakwalifikowaniu się do PRZESŁUCHAŃ W CIEMNO, bo jeszcze nikt się nie chwalił... mówili tylko o precastingach w Warszawie a nie o to mi chodzi... Musimy poczekać a jak się do Was odezwą to dajcie znać
P.S. Ciekawe czy 17 latki z iSing skorzystały z dwóch dni na nagrywanie sięZrobili małą zmianę i przez dwa ostatnie dni 17 latki również mogły wziąć udział w konkursie
Hej,no własnie czy nadal nikt nie dostal telefonu z zaproszeniem do drugiego etapu przesluchan w ciemno,czy po prostu nie moze o tym sie pochwalić?bo ja czekam jak na szpilkach od 24 lipca (bylam w wawie)i nie wiem czy sie nie dostalam i dlatego nie dzwonią czy sie dostalam ale jeszcze nie dzwonią...umieram prawie na zawal,blagam niech ktos mi cos na ten temat napisze
![]()
angiepin pisze:
ewales pisze:angiepin pisze:chmurka37 pisze:A ja spróbowałam i miałam 7,4 więc pewnie się nie dostanę..))
Hej,no własnie czy nadal nikt nie dostal telefonu z zaproszeniem do drugiego etapu przesluchan w ciemno,czy po prostu nie moze o tym sie pochwalić?bo ja czekam jak na szpilkach od 24 lipca (bylam w wawie)i nie wiem czy sie nie dostalam i dlatego nie dzwonią czy sie dostalam ale jeszcze nie dzwonią...umieram prawie na zawal,blagam niech ktos mi cos na ten temat napisze
Dzisiaj dwie osoby pochwaliły się, że miały telefon... jedna miała dzień po castingu w Wa-wie
Dla tych którzy z różnych przyczyn nie skorzystali z aplikacji powiem, że teraz można poćwiczyć w sali prób bez kamerki...
![]()
mary234 pisze:
na castingu poznalam jeszcze jednego kolesia, ktory podobnie jak ja dostal telefon dzien po przesluchaniu.
Magda :)
![]()
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej