mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
4 września 2011 o 08:17
Zgłoś do moderacji
franceska pisze:
Nergal jest dośc przystojny,nie miałam o tym pojęcia..😜
a noo
🙂 Też o tym nie wiedziałam, ale wczoraj były Dody wyglądał apetycznie
😉 w ogóle facet jest zabawny i ma sporo do powiedzenia
🙂))
Fleszar - mega skromny facet, tylko nie wiem czy scena takiej właśnie osoby potrzebuje...może przez właśnie tą skromność znikł chłopak z wizji
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
4 września 2011 o 10:16
Zgłoś do moderacji
Nie rozumiem za bardzo czemu tyle ludzi na Nergala najeżdża. I jak tak patrzę to dochodzę do wniosku że Polska jest bardzo zacofanym krajem. A co do tego że przychodzą tam już mający jakiś dorobek, ten program także to zakładał. Javier Colon, który wygrał 1 sezon w USA, miał na koncie 2 płyty idąc do The Voice
4 września 2011 o 11:53
Zgłoś do moderacji
jak dla mnie to niedorzeczne bo tacy co maja dorobek powinni dac szanse innym np ludziom z malych wsi ktorzy nie moga sie wybic ..
ale polska jest taka a nie inna i nic na to nie poradzimy ... ja w kazdym razie jestem przeciwna promowaniu kogos kto jest ju z gwiazdeczka
Mary
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
4 września 2011 o 12:35
Zgłoś do moderacji
Chodzi o to że w założeniu ten program ma również pomagać takim, którzy sobie nie radzą i to nie jest to że Polska. Mi chodziło bardziej o to że niektórzy mają problem z tym że Nergal jest w jury. Ciekawi mnie ile będzie odcinków bo wydaje mi się że do Grudnia będzie chyba z 20 odcinków. W USA było 12,w Holandii (gdzie powstał) było 17.
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
Nagrań: 3, Postów: 25
8 września 2011 o 13:42
Zgłoś do moderacji
patrząc na wyniki oglądalności, chyba jeden wielki niewypał. The Voice of Poland- program dla zawodowców chwilami wiało taką nudą, że sięgnąłem po pilota i wskoczyłam na TVN
Rajan
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
8 września 2011 o 16:09
Zgłoś do moderacji
Niestety, ludzie mają nie chęć do programu dwójki z powodu Nergala i nie ma co zaprzeczać, a wyniki oglądalności to potwierdzają i jeśli tak dalej będzie to albo zmienią jurora albo zakończą "The Voice" na edycji pierwszej.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
Nagrań: 3, Postów: 25
8 września 2011 o 16:13
Zgłoś do moderacji
moim zdaniem to nie chodzi o Nergala
a co do programów dwójki, z tego co pamietam Bitwa na głosy radziła sobie świetnie, pewnie dlatego, że ten program był wesoły, radosny, i miło się spędzało przy nim czas
Rajan