mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
11 września 2011 o 19:36
Zgłoś do moderacji
Zawsze mnie rozbrajają ludzie, którzy gwiazdorzą:] a niestety Pan Brzozowski jakiegoś porywającego głosu nie miał...no chyba, iż mnie jeszcze zaskoczy
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
11 września 2011 o 19:50
Zgłoś do moderacji
Ja także nie widzę nic złego. Tylko zwróć uwagę, iż Fleszar to mega skromna osoba w przeciwieństwie do Pana K.
😉 Dlatego nie wiem czy ten program może coś dać osobie, która pozjadała wszystkie głosy swiata:] Ale może akurat Kayah nauczy go pokory
🙂 Oby
Po Fabryce Gwiazd i Szansie na sukces Krautwurst się wypromował jak ten, co nie znał hymnu USA
😛
<<''Break Me, Shake Me''>>
12 września 2011 o 10:28
Zgłoś do moderacji
Brzozowski to porażka. I głos i zachowanie. A MAteusz,cóż jest tam tak , jak inni, którzy cos w życiu osiągnęli, cokolwiek. Tylko strasznie niepokorny typ.
Sonnenschein
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
12 września 2011 o 16:46
Zgłoś do moderacji
Tak, ten Brzozowski też mnie denerwował. Chyba Kayah i Piasek nacisnęli. A mój znajomy stwierdził że Piasek tylko takie ciapy bierze hahaha miałem nadzieję że nikt nie naciśnie na tego Brzozowskiego.
Konto usunięte
Konin
12 września 2011 o 16:57
Zgłoś do moderacji
a co myślicie o Filipie Moniuszce?
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
adamo007 mężczyzna
12 września 2011 o 18:25
Zgłoś do moderacji
A nawet jakoś go nie zapamiętałem... Co on śpiewał?
Konto usunięte
Konin
12 września 2011 o 21:19
Zgłoś do moderacji
ja i Filip jesteśmy z jednego miasta a jak wam sie podobała Kasia Grabowska
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
policmenka kobieta, 35
Szczecin
Nagrań: 129, Postów: 328
12 września 2011 o 21:42
Zgłoś do moderacji
Kasia jak Kasia - już widziałam ją w Szansie na Sukces i w Bitwie.... Głos jej naprawdę mi się podoba, dobrze jej się słucha.
Widać, że ona też chce się przebić, próbuje..
Malwina
adamo007 mężczyzna
13 września 2011 o 06:22
Zgłoś do moderacji
Ja nie pamiętam tego Filipa. Nie zapadł mi jakoś w pamięć zarówno z piosenką jak i z głosem.
adamo007 mężczyzna
18 września 2011 o 07:44
Zgłoś do moderacji
Co sądzicie o wczorajszym odcinku? Jak dla mnie z Górnego Śląska było strasznie mało występów. Może z 5,6. I zaś się przekonałem że Piasek jest najgorszy w tym programie i też poza jedną osobą (nie kojarze imienia) ma same takie słabe osoby, natomiast Nergal ma co raz ciekawszą grupę. Zobaczymy co z tego będzie bo chyba będą w najbliższą sobotę dwa przesłuchania, a potem bitwy.