adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
9 września 2011 o 07:17
Zgłoś do moderacji
Najlepiej z góry założyć że program jest głupi. Nie jest to prawdą, ale zarówno jak i oglądalność tak i opinię innych pokazują że jak coś głupie to przełączam i "satanisty Nergala oglądać nie będę",ale ludzie chyba nie mają zbytnio pojęcia czym jest satanizm. Jakoś on nie siedział wymalowany z 50 krzyżami i piekłem koło swojego fotela...
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
Nagrań: 3, Postów: 25
9 września 2011 o 08:22
Zgłoś do moderacji
ale wyskoczyłeś z tym satanizmem, kompletnie nie wiem z jaka wypowiedzią to połączyć
Rajan
adamo007 mężczyzna
9 września 2011 o 12:30
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi o połączenie z wypowiedzią, ma się to do oglądalności i tego co ludzie sądzą o Nergalu. Skoro Nergal jest w jury to nie będą oglądać promowania satanizmu. A możesz uzasadnić dlaczego wg.Ciebie program jest cytuję głupi?
9 września 2011 o 14:57
Zgłoś do moderacji
Program z założenia jest ciekawy. Aczkolwiek za bardzo chyba się wczuliscie w bojkotowanie tego programu ze względu na jurora. Kto oglądał premierowy odcinek, wie, że Nergal w ogóle nie promował swego "satanizmu", jak twierdzicie, a wręcza zachowywał się przyzwoicie, zważywszy na swą złą sławę. I powiem jeszcze tyle, że to, iż przeklinał może irytować, ale przejdźcie się po ulicy i wsłuchajcie się w język współczesnej młodzieży. Ileż tam nienawisci i przekleństw. Zastanówcie się dobrze nad tym, co mówicie, bo nawet człowieka nie znacie, a "jedziecie" po nim. Możecie jego muzykę, nawet sędziowanie w programie, ale żeby go oceniać jako człowieka, musicie z nim zamienić chociażby dwa słowa.
Sonnenschein
adamo007 mężczyzna
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
9 września 2011 o 17:25
Zgłoś do moderacji
"Księża z całej Polski buntują się przeciw udziałowi Nergala w programie TVP 2 "The voice of Poland. Najlepszy głos". Nergal, czyli Adam Darski, lider metalowego zespołu Behemoth, nie kryje związków z satanizmem i ostro krytykuje Kościół. " - fragment artykułu z wp.pl
Jak to przeczytałem to myślałem, że padnę ze śmiechu xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 mężczyzna
9 września 2011 o 17:33
Zgłoś do moderacji
A potem się dziwią że młodzi ludzie do kościoła nie chodzą,a średnia wieku to +65 lat. Co to w ogóle że kościół każe ludziom co mają robić. We łbach się miesza. A inni mają problem że w Tap Madl dziewczyny mają sesję bez biustonosza czy jakieś akty. No naprawdę się nie mają czego czepiać, jakoś w USA było 13 edycji i nikt nie ma problemu
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
9 września 2011 o 17:41
Zgłoś do moderacji
adamo, ale mnie nie chodzi o Darskiego, mnie to nie przeszkadza niech sobie bedzie kto chce tym jurorem.
Moim zdaniem program został bardzo mocno przereklamowany w TV internecie, te wieczne reklamy promujące itd.
"program zaczyna się tam gdzie kończą się inne", więc spodziewałem się czegoś mega zajebistego, a oglądając strasznie sie rozczarowałem
Program może nie głupi ale nic fajnego w nim nie ma
Rajan
luna24 mężczyzna, 38
P O Z N A Ń
9 września 2011 o 17:54
Zgłoś do moderacji
hmm oglądałem holenderską wersje The Voice i sorry bez porównania, a to o czym wspomniałeś , że Cie nie widzą, ja odniosłem wrażenie , że tam nie ma anonimowych ludzi, których nikt nie zna. Sami piękni, wylansowani, profesjonaliści, którzy śpiewają w teatrach, wydają płyty, śpiewają na jednej scenie z Kayahą , albo są w rodzinie nauczyciela Piaska, pod tym względem program mi sie nie podoba.
Rajan
adamo007 mężczyzna
9 września 2011 o 19:11
Zgłoś do moderacji
Ja oglądałem amerykańską wersję, bo przyznam że chciałem się sprawdzić w tym programie. A co do profesjonalistów to tak jak mówiłem wcześniej, ten program zakładał by także pomóc takim osobom, które nie mogą się przebić. Podawałem przykład z USA
9 września 2011 o 20:04
Zgłoś do moderacji
Własnie. Program dla profesjonalistów,to było dla mnie rozczarowanie,no ale cóż,bywa. Wiem,w programie jest chyba najszczerszym i jednym z najmilszych jurorów.
Sonnenschein