adamo007 pisze:
No wiesz ja i tak bym jechał tylko i wyłącznie by się sprawdzić bo dopiero po studiach planuje poważnie się wziąć za to. Koleżanka proponuje mi żebyśmy nie jechali do UK tylko od razu do LA. A musze powiedzieć że co raz bardziej mi się podoba tam 😃
adamo007 pisze:
No wiesz trochę czasu minie, ale na razie jest to forma marzeń. Nie mogę się doczekać aż wystartuje ich The X Factor 😃
adamo007 pisze:
No fan 🙂 uwielbiam ten program, Simon miał głowę tworząc ten format. Tylko jestem bardzo zawiedziony pierwszą edycją. Ciekawi mnie za to jak w USA będzie skoro nagrodą jest kontrakt na sumę 5 mln dolarów,a pepsi wykłada 60 mln na program. I też ma być dwudniowy- wtorki występy, środy wyniki. A The Voice stacji NBC się udało, ciekawy program zrobili.
adamo007 pisze:
Jednak nie. Odpuszcze sobie. Najwyżej spróbuje później może w XF albo nie wiem 😃
http://ising.pl/nagranie/19ajp77efmh,IRA-Wybacz
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej