Mam pytanie odnośnie regulaminu
😉
Nie będę ukrywać faktu, że zgłaszając się zostawiłam sobie regulamin na potem
😉
regulamin: http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/the-voice-of-poland/zarejestruj-sie/regulamin
A mnie interesuje ten punkt:
"A) Precasting internetowy albo
😎 Przesłuchanie osobiste przez komisję precastingową
A) Precastingi internetowe rozpoczną się 4.07.2011 i zakończą 21.07.2011 r. Polegają na rejestracji na stronie internetowej Konkursu i Audycji tj. www.voice.tvp.pl poprzez wypełnienie formularza, załączeniu nagrania swojego występu a capella w postaci mp3 lub na rejestracji swojego występu przy pomocy unikalnej aplikacji do przesłuchań znajdującej się pod podanym powyżej adresem (dalej „Nagrania”). O zakwalifikowaniu się do dalszego etapu uczestnicy zostaną poinformowani telefonicznie najpóźniej 31.07.2011 r. Szczegółowe zasady udziału w precastingach internetowych, znajdują się w dokumencie „Zasady uczestnictwa w precastingach internetowych” dostępnym na stronie www.voice.tvp.pl.
Rozpatrywane będą tylko kompletne zgłoszenia, które dotrą do Producenta w sposób umożliwiający ich odtworzenie. Producent nie będzie weryfikował czy wszystkie Nagrania i dane osoby zgłaszającej się do Precastingów Internetowych do niego dotarły. Producent dołoży starań aby infrastruktura techniczna niezbędna do skutecznego przeprowadzenia Precastingów Internetowych funkcjonowała poprawnie, przy czym Producent nie odpowiada za opóźnienia po stronie operatorów jak również jakiekolwiek awarie sieci lub przeciążenia spowodowane zbyt dużą ilością uczestników korzystających z precastingów internetowych w tym samym czasie. "
Czy to oznacza, że pod linkiem do naszego nagrania musi być utwór wykonany a capella, czy dopuszczalny jest utwór z podkładem? Pisałam już do nich z tym pytaniem ale nie wiadomo kiedy i czy w ogóle odpiszą, a głupio byłoby być na samym początku skreślonym tylko dlatego, że jest podkład
😉
Pozdrawiam
🙂