sonnenschein pisze:
Daj spokójmasz szanse,wnioskuję z twoich nagrań,poza tym jak nie spróbujesz to się nie przekonasz
Nemo est casu bonus
Sonnenschein
Sonnenschein
adamo007 pisze:
Ja codziennie szukam informacji, ale nic jeszcze nie ma. Pojawiła się tylko informacja że miałby prowadzić Urbański. Polecam obejrzeć sobie parę występów. W tym ważny jest głos
Nemo est casu bonus
adamo007 pisze:
Głupoty gadaszja musze chyba zrezygnować z utworu, który chciałem zaśpiewać....
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
adamo007 pisze:Ja codziennie szukam informacji, ale nic jeszcze nie ma. Pojawiła się tylko informacja że miałby prowadzić Urbański. Polecam obejrzeć sobie parę występów. W tym ważny jest głos
I dobrze. Z moją twarzą daleko bym nie zaszedł
Sonnenschein
halamadrid pisze:
adamo007 pisze:Głupoty gadaszja musze chyba zrezygnować z utworu, który chciałem zaśpiewać....
Ważne żeby nie śpiewać hallelujah
Sonnenschein
sonnenschein pisze:
Ej "Hallelujah" jest piękne...
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
sonnenschein pisze:
Ej "Hallelujah" jest piękne...
Piękne, ale obcykane.,
Sonnenschein
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej