adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
29 października 2011 o 19:10
Zgłoś do moderacji
Nie wyobrażam sobie by miało być dalej troje jurorów. Ale to nie ten temat. Już dziś live.
adamo007 mężczyzna
30 października 2011 o 07:33
Zgłoś do moderacji
No więc oceniając wczorajszy odcinek:
1.Mam wrażenie że teraz programy decydują się na studio podobne do The X Factor, ale nie ukrywam wolę nasze od tego z USA, o dziwo, mi się bardziej spodobało.
2.Występy były niektóre dobre, niektóre sprawiały że przełączyłem na TVN. Tak było w 3 przypadkach:
-Dziewczyna w szarej sukni, śpiewająca Piosenkę Księżycową, tragedia.
-Moniuszko z Don't Stop The Music, albo zmieniamy całą piosenkę, jeśli chodzi o aranżację, albo w ogóle, a nie pół tak i pół tak, poza tym nie przekonał mnie.
-I ten Krautwurst, który zniszczył piosenkę Ne-Yo, zresztą, którą uwielbiam, jakieś ozdobniki, na cholerę nie wiadomą i te jego ruchy, oczywiście Kayah go przepuściła, wcześniej zapewniając że nie jest on jej pupilkiem. Jednak tym udowodniła że jest.
Co do jurorów to Piasek oczywiście zaś rzucił durny tekst w stronę Nergala, Hubert jako prowadzący sobie radzi, więc ogólnie źle nie było. Jedynie nie rozumiem dlaczego w dogrywce śpiewają tę samą piosenkę, którą śpiewali nie całą godzinę wcześniej, jakby nie mogli wybrać sami by przekonać jurora. To tyle.
30 października 2011 o 07:40
Zgłoś do moderacji
Zgodzę się co do złego występu dziewczyny w szarej sukni i Krautwursta, ale Filip - jego wykonanie mi się podobało. Nergal był jakiś inny, nie wiem co o tym sądzić, denerwowały mnie teksty i dogadywania, jakie Piasek rzucał Nergalowi.
Nie ganiaj za ludźmi, bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko
Odpowiedni ludzie, ci którzy pasują do Twojego życia,
Pojawią się sami i zostaną.
adamo007 mężczyzna
30 października 2011 o 08:17
Zgłoś do moderacji
Tak, to fakt, ale Piasek jest cieciem widać i cieciem zostanie. Jakoś nie przekonują mnie teksty w postaci że stoją za nim murem.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
30 października 2011 o 08:37
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
-Dziewczyna w szarej sukni, śpiewająca Piosenkę Księżycową, tragedia.
Niestety zjadła ją trema. Nergal do niej coś między wierszami, iż spiewa jak stara baba lol laska nadaje się bardziej do teatru muzycznego niż na estradę popularniej muzyki rozrywkowej...
Moniuszko dla mnie rewelacja...tylko denerwowały mnie te ruchy hiphopera pod koniec
😛
Mateusz jak zwykle przepuszczony przez Kayah...to było do przewidzenia. Choć moim zdaniem nieźle wypadł w piosence Ne-Yo...do tego połączył spiew z tańcem:]
Laska, które wykonywała ''Nothing Compares 2 You'' mamo rzygać mi się chciało, porażka na całej linii
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 mężczyzna
30 października 2011 o 09:51
Zgłoś do moderacji
Akurat jej nie słyszałem, bo na MT były te świnki tańczące
😃 a co Krautwursta to aż uszy mnie bolały jak go słyszałem.
30 października 2011 o 16:16
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Akurat jej nie słyszałem, bo na MT były te świnki tańczące 😃 a co Krautwursta to aż uszy mnie bolały jak go słyszałem.
Krautwurst - nie wiem dlaczego, ale jakoś do mnie nie przemawia.
Nie ganiaj za ludźmi, bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko
Odpowiedni ludzie, ci którzy pasują do Twojego życia,
Pojawią się sami i zostaną.
evar mężczyzna
Okolica 3City
Nagrań: 14, Postów: 64
31 października 2011 o 09:07
Zgłoś do moderacji
W tym odcinku - podzielam spostrzeżenia, że Moniuszko był tym na którego warto było esemesić. Nadal nie czuję mocy Kaji , ale może to nie te fale na których odbieram.
Co do dogadywania to musi być Show, Love & Peace i to było. Z resztą - co to za dogadywanie. Nie róbmy z igły widły. Skoro ojciec Ewy był mentorem dla Piaska, wiec musiał coś dodać aby złagodzić "szatana"
😉 A Ewa tym razem się nie pokazała.
I ciekawostka - inaczej można odebrać występy osób występujących w bitwach, widząc je na ekranie TV , a potem jeszcze raz w tych samych wykonaniach na słuchawkach patrzac w sufit. Stąd pewne oceny mogą być nieobiektywne.
.:evar:.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
popysong kobieta, 29
Ostrów wielkopolski
Nagrań: 19, Postów: 181
31 października 2011 o 12:18
Zgłoś do moderacji
Ach krautwurst czy jakoś tak .. kiedy On śpiewał myślałam, ze śpiewa to samo co na przesłuchaniach w ciemno i bitwach .. nie rozumiem kaji, Maiek był o wiele lepszy od Mateusza .. ! ale osobista sympatia do tego, zbyt pewnego siebie chłopaka wygrała, niestety .
greenice kobieta, 31
Nagrań: 134, Postów: 18
31 października 2011 o 17:41
Zgłoś do moderacji
tak.. zgadzam się że maciek był lepszy od mateusza. Maciek występował jako pierwszy więc było słychać że był zestresowany ale jak już zaczął improwizować te jego "ooo" itd to już lepiej mu wychodziło
😃. Za drugim razem jak walczył o pozostanie w programie to już na pełnym luzie i świetnie zaśpiewał. Można by z nim było jeszcze dużo zrobić bo potencjał ma.
Krautwurst coraz bardziej zaczyna mnie irytować.. ta jego maniera, tak jakby się próbował popisywać czy jak, A kaja mówiła że on miał inną piosenkę śpiewać ale się nie posłuchał i się męczył w "dogrywce"
😜. Słychać było w jego głosie nawet że się bał !
😃 i bardzo dobrze
😜. Pamiętam że na początku jak były jeszcze przesłuchania w ciemno to nawet mi się podobało jego wykonanie no ale teraz mi się już znudził.
Mnie jakoś nie raziły wypowiedzi piaska do nergala.. zgadzam się z evar. Nie róbmy z igły widły, każdy jest jaki jest, to normalne że broni się swoich z drużyny.
Wg mnie najlepsze wykonania to: Antek , Ian, Rafał
😉 ... no i jeszcze kaja nieźle
( kolejność podania nie przypadkowa
😃)
greenice kobieta, 31
Nagrań: 134, Postów: 18
31 października 2011 o 17:44
Zgłoś do moderacji
aa i wiecie czemu piasek pogroził palcem Antkowi? (ja wiem)
😃
bigzac mężczyzna, 27
Nagrań: 0, Postów: 2
2 listopada 2011 o 07:42
Zgłoś do moderacji
Witam , na Facebook'u wygrałem podwójną wejściówkę na 12 listopada , własnie wtedy Kayah i Piasek zaprezentują swoje drużyny podczas zmagań na głosy , mi jednak zależy bardzo na wejściówce na tą sobotę czyli 05.11.11r , oczywiście na podwójną wejściówkę ponieważ muszę wejść z opiekunem , czy chciałby ktoś się zamienić ? proszę o kontakt .
BigZac