adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
16 października 2011 o 08:07
Zgłoś do moderacji
Wczorajszy odcinek to była jakaś masakra. Pierwsze zupełnie nie trafione piosenki jurorzy dobierali tym parom, potem brali do live gorzej śpiewających z pary. Piasek zaczepiał Nergala jakimiś tekstami z Aniołem, krwią i w ogóle, Kayah, cudowała też moim zdaniem źle wybrała w ostatniej parze, Anka brała piosenki z kosmosu, normalnie niech jeszcze sobie Kayah weźmie jakiegoś cienkiego i Nergal wygra program, z czego będę się bardzo cieszył.
16 października 2011 o 10:55
Zgłoś do moderacji
dajana1000 pisze:
Zgadzam się, ja do Nergala nic nie mam, uważam, że w programie zachowuje się bardzo dobrze i co do tego nie ma wątpliwości. 🙂
Ja też tak myślę, nie rozumiem co wszyscy od niego chcą, moim zdaniem zachowuje się normalnie. Jak w 2 edycjii go nie będzie to program na tym ucierpi
🙂
16 października 2011 o 11:42
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Wczorajszy odcinek to była jakaś masakra. Pierwsze zupełnie nie trafione piosenki jurorzy dobierali tym parom, potem brali do live gorzej śpiewających z pary. Piasek zaczepiał Nergala jakimiś tekstami z Aniołem, krwią i w ogóle, Kayah, cudowała też moim zdaniem źle wybrała w ostatniej parze, Anka brała piosenki z kosmosu, normalnie niech jeszcze sobie Kayah weźmie jakiegoś cienkiego i Nergal wygra program, z czego będę się bardzo cieszył.
To jest recenzja tego co działo sie we wczorajszym odcinku, czy Twoja opinia?
adamo007 mężczyzna
16 października 2011 o 15:48
Zgłoś do moderacji
Moja opinia, ale śmiało można ją uznać za recenzję. Czytam na fb że wiele ludzi jest zaszokowanych trochę tym co się działo wczoraj.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
16 października 2011 o 18:59
Zgłoś do moderacji
Wiele ludzi się nie zna.
Program jest ZAJ€BISTY! Andrzej po raz kolejny potwierdza, że zna się na rzeczy i że najkompetentniejszy z niego trener. Niektóre duety zgadza się, nie zachwycają, jednak są też takie, które po prostu rozpi€rdalają totalnie! Aż głupio się przyznawać, ale cisnęło mi łzy na programie muzycznym. ;O Z tego co pamiętam, zdarzyło mi się to pierwszy raz na tego typu rozrywce. ;O
Wczoraj śpiewała taka fajna, ruda niewiasta, Kaja Domińska. Dziewczyna ma tak fenomenalną barwę głosu, że gdy skończy śpiewać to chcesz cofnąć i słuchać jeszcze raz! Więc moi drodzy, oglądajcie i delektujcie się, bo kąski są naprawdę smaczne. ;>
adamo007 mężczyzna
16 października 2011 o 19:12
Zgłoś do moderacji
Wiele ludzi jest zwykłym, przeciętnym odbiorcą, który słyszy, a prawda jest taka że osoby, które powinny przejść z prostego powodu-mieli lepszy głos, musiało odpaść, bo dany trener stwierdził że jest coś innego na co warto popatrzyć. Najbardziej rzucające się w ucho był zwrot o charyzmie. Więc wielu twierdzi że program powinien nazywać się Charyzma of Poland, czytaj "Karyzma of Poland"
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
16 października 2011 o 19:20
Zgłoś do moderacji
Jeśli masz głos, który nie jest w stanie wygrać z czyjąś charyzmą, to raczej nie zdobędziesz tytułu posiadacza najlepszego głosu w Polsce.
adamo007 mężczyzna
16 października 2011 o 19:24
Zgłoś do moderacji
No jeśli za charyzmę uznajemy błagalne klęczki i fałsze no to spoko.
megi115 kobieta
Pszczyna
Nagrań: 33, Postów: 1
16 października 2011 o 19:29
Zgłoś do moderacji
Wczorajszy odcinek to jakaś porarzka oni wybierali tych co nie umią za dobrze śpiewać. A co co Ania powiedziała po jednym z występów że wybrała charyzmę to był błąd i nie tylko ona też reszta trenerów nie wybierała za dobrze.
16 października 2011 o 20:47
Zgłoś do moderacji
@ Bocin, o tak
😃 Ta Dziewczyna jest zajebista... nie zdziwie sie jak wygra, bo jest prawdziwa w tym co robi, ma charyzme, emocje
@adamo, do tego, aby miec Najlepszy glos w Polsce potrzebna jest Charyzma, Glos[ktory mozna podszkolic], wyjątkowa barwa no i oczywiscie wygląd... a ta dziewczyna ktora padła na kolana ma to wszystko
🙂 To ze falszowala to nie znaczy, ze jest zla... tylko cos nie wyszlo.
adamo007 mężczyzna
17 października 2011 o 07:23
Zgłoś do moderacji
Charyzma to nie wszystko. A ona odpadnie w pierwszym live'ie.
17 października 2011 o 22:07
Zgłoś do moderacji
ja po ostatnim odcinku też nie jestem zadowolona. a najbardziej to mnie chyba Kaya zirytowała. wg mnie źle dobrała pary; i potem jeszcze narzeka że nie wie kogo wybrać itp. co do tego wyboru między tą z charyzmą i tą z głosem. tytuł programu chyba wyraźnie mówi "The Voice..." to mnie najbardziej wkurzyło. castingi były świetne ale widzę że dalej jest coraz gorzej aczkolwiek program mi się podoba.
17 października 2011 o 22:10
Zgłoś do moderacji
afortunadamente pisze:
@ Bocin, o tak 😃 Ta Dziewczyna jest zajebista... nie zdziwie sie jak wygra, bo jest prawdziwa w tym co robi, ma charyzme, emocje
@adamo, do tego, aby miec Najlepszy glos w Polsce potrzebna jest Charyzma, Glos[ktory mozna podszkolic], wyjątkowa barwa no i oczywiscie wygląd... a ta dziewczyna ktora padła na kolana ma to wszystko 🙂 To ze falszowala to nie znaczy, ze jest zla... tylko cos nie wyszlo.
charyzma jest potrzeba ale nie najważniejsza. dziewczyna ostro fałszowała i moim zdaniem tym pokazała że jeszcze jest nie gotowa na taki program. ma potencjał ale za mało się przyłożyła. albo zżarła ją trema ; ale nie usprawiedliwia jej to.
adamo007 mężczyzna
18 października 2011 o 15:57
Zgłoś do moderacji
Teraz czytam że podobno TVN jest zainteresowany pracą z Nergalem. Ja jestem za, bo TVN chyba się nie ugnie pod wpływem kościoła itp. A jedyny program jaki wchodzi w grę to The X Factor.
greenice kobieta, 31
Nagrań: 134, Postów: 18
18 października 2011 o 16:13
Zgłoś do moderacji
mi wszystko jedno czy Nergal będzie tu czy tu i czy wgl będzie pracował w jakimś programie to zależy od niego czy będzie chciał
😉.. narazie nie interesują mnie tego typu plotki bo wiadomo że jest wiele gazet itd lubi robić jakieś sensacje żeby ludzie się tym interesowali. Do Nergala nic nie mam, jest nawet sympatyczny, a ostatniego odcinka nie miałam możliwości obejrzeć, więc sie narazie nie wypowiem na temat bitw
😉