robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
22 października 2011 o 20:33
Zgłoś do moderacji
Informacja potwierdzona
Prezes telewizji publicznej Juliusz Braun uległ naciskom Kościoła oraz prawicy sejmowej i zapowiedział, że Adam Darski nie wystąpi w II edycji programu
A tak z mojej strony to TVP chyba wiedziała z kim podpisuje kontrakt, więc teraz staje się trochę telewizją
niepoważną
🙂
Edytowano 28 października 2011 o 18:44.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 256, Postów: 1322
22 października 2011 o 21:12
Zgłoś do moderacji
No comment... ... ...
Moim zdaniem to właśnie Darski jest ''motorem'' tego programu, więc nie wiem czy tvp2 nie straci na uleganiu presji...do tego Kościoła
<<''Break Me, Shake Me''>>
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
22 października 2011 o 21:17
Zgłoś do moderacji
Co Oni pier..niczą? Ten Darski bierze do dalszych etapów gościa, który występuje z krzyżem w ręku i robi promocje kościołowi, a oni go unicestwiają? Nosz kurde... to jak wykopać pod sobą dołek i w niego wskoczyć. ;o
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
23 października 2011 o 09:04
Zgłoś do moderacji
A skąd wiadomo że potwierdzona? Co chwila inaczej mówią? Co do kościoła to ewidentnie ten nieszczęsny Piasek prowokuje Nergala jakimiś zaczepkami. Ale teraz do rzeczy po pierwsze jeśli chodzi o zespoły, Nergal ma najmocniejszy, wszyscy są mocni, szkoda mi trochę Fleszara, ale to nie zmienia faktu że to właśnie Nergal ma największe szanse. Piasek się ośmieszył wybierając tego Brzozowskiego, jeszcze jak usłyszałem że "on kupuje ludzi" to już w ogóle. Anka wybrała "Karyzma of Poland" też się ośmieszając a do dogrywki postawiła Olę i Ewę, obie wg mnie bardzo mocne, ale masz babo placek. Kayah też masakra, widać że faworyzuje Krautwursta, czym mnie wkurza, a on samym zachowaniem jest taki że nawet patrzeć na niego nie mogę. Podsumowując podczas, gdy Nergal ma wszystkich mocnych (czytaj, całą piątkę) reszta jurorów ma może po jednej osobie, za którą jestem. Jeśli Nergala nie będzie w drugiej edycji to nie oglądam, bo ogólnie program zaczyna mnie drażnić właśnie przez Piaska, Kayah i Ankę.
23 października 2011 o 10:13
Zgłoś do moderacji
Ja czytałam znów, Adam Darski wystąpi w drugiej edycji programu, ale tak jak zostało powiedziane - tutaj informacje się zmieniają, więc na razie nie wiem co o tym myśleć. Ale wiem jedno, program bardzo mocno ucierpi, jeśli nie będzie w nim Nergala. Następna rzecz: Wybór Kayah mnie można powiedzieć " zaskoczył ". Kiedy pojedynek toczyli między sobą Karolina Leszko i ten Krautwurst czy jak mu tam. Nie rozumiem jej wyboru, ale to tylko moja opinia.
Naprawdę ten program staje się coraz to bardziej zagmatwany w niepoprawne wybory, niedopuszczalne informacje jak dla mnie. Nergal powinien zostać i tyle.
Nie ganiaj za ludźmi, bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko
Odpowiedni ludzie, ci którzy pasują do Twojego życia,
Pojawią się sami i zostaną.
adamo007 mężczyzna
23 października 2011 o 10:35
Zgłoś do moderacji
Bo Kayah była jurorką w Fabryce Gwiazd, gdzie ten Krautwurst był i to jest jej pupilek. Ja też byłem za tą dziewczyną, ale cóż.
23 października 2011 o 10:58
Zgłoś do moderacji
A no tak, przecież, gdy zobaczyłam go w tym programie, pomyślałam: Przecież one gdzieś już próbował, gdzieś go widziałam. Jeśli kilka razy mu się nie udało no to nie wiem czy tym razem mu się uda, ale raczej nie. Nergal ma wspaniałe głosy, chociaż w jego drużynie z chęcią zobaczyłabym Gabriela Fleszara, ale cóż. Jest jak jest.
adamo007 mężczyzna
23 października 2011 o 12:24
Zgłoś do moderacji
No ja też, ale Krautwurst podobno wydał płytę i właśnie za dużo tych ozdobników i innych cudów było.
23 października 2011 o 12:27
Zgłoś do moderacji
Nie oglądałam wszystkich dogrywek, załapałam się dopiero na Nargala, ale też decyzja Ani mi zbyt nie pasowała, nie wiem jak wam, bo ja to się nie znam, ale Ewa powinna przejść bez dogrywki moim zdaniem, ale i tak jest w programie.
donhuan mężczyzna, 86
Nagrań: 1, Postów: 1574
23 października 2011 o 12:47
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Informacja potwierdzona
Prezes telewizji publicznej Juliusz Braun uległ naciskom Kościoła oraz prawicy sejmowej i zapowiedział, że Adam Darski nie wystąpi w II edycji programu
A tak z mojej strony to TVP chyba wiedziała z kim podpisuje kontrakt, więc teraz staje się trochę telewizją
niepoważną 🙂
P.S. TVP 2 po raz kolejny dzieli przerwami program na żywo, więc czym później czym prędzej następna kara się posypie 🙂
A to będzie II edycja?Bożee.... czego to ludzie nie wymyślą dla pieniędzy.....
adamo007 mężczyzna
23 października 2011 o 13:45
Zgłoś do moderacji
No jest bardzo prawdopodobne że ta druga edycja będzie. Jednak ja bym zmienił prawie całe jury poza Nergalem. Będzie numer jak się okaże że on jest mentorem, który wygrał.
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
23 października 2011 o 15:58
Zgłoś do moderacji
Nie mogę Was czytać. ;O
Weźcie Wy w ogóle nie włączajcie telewizora w soboty o 20 na TVP2, skoro sprawia to Wam taki dyskomfort. ;x
adamo007 mężczyzna
23 października 2011 o 16:24
Zgłoś do moderacji
Istnieje coś takiego jak prawo do własnego zdania. To że krytykujemy coś nie znaczy że się nie znamy czy coś w tym stylu. A co do Twojego postu to obowiązują jakieś zasady kultury, wg których wypadałoby postępować.
Konto usunięte
Konin
23 października 2011 o 16:24
Zgłoś do moderacji
Piasek powininen wybrać Krisa Kubisa
bo to właśnie Feel pokazał mi niebo
adamo007 mężczyzna
23 października 2011 o 17:19
Zgłoś do moderacji
Powinien, ale wybrał osobę, która jego zdaniem "kupi ludzi". Jak dla mnie to wyleci w pierwszym livie, bo Kris śpiewał o wiele lepiej.