adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
20 listopada 2011 o 11:13
Zgłoś do moderacji
No ja przypuszczam że u Kayah zostanie Krautwurst do finału, u Anki ta Ola, u Piaska nawet nie wiem kto jest, a u Nergala chyba Monika.
adamo007 mężczyzna
28 listopada 2011 o 14:19
Zgłoś do moderacji
Dopiero teraz wypowiem się, co prawda nie widziałem wszystkich występów, ale widziałem dogrywkę, więc uważam że Nergal miał najgorzej. Anka oczywiście stwierdziła że smutna jest jej naturą bliższa (jakbym nie wiedział) Kayah szkoda komentować, ale i tak Krautwurst będzie w finale, a Piasek nawet nie wiem kogo ma. Wiem że ta Ola co śpiewała Hey ya jak dla mnie to zmasakrowała tą piosenkę. Co ciekawe miałem dziś przyjemność obejrzeć The Voice of Germany i co prawda za wiele to nie zrozumiałem, ale nie chodzi o gadanie, a o śpiewanie, a te na bardzo wysokim poziomie i jurorzy nie denerwujący bo jest Rea Gavrey z Reamonn, Nena, Xaviera Naidoo i BossHoss
😃
28 listopada 2011 o 16:28
Zgłoś do moderacji
Po raz kolejny przekonuję się, że Nergal ma najlepszą druzynę. Krautwurst oczywiście w półfinale, nie mogło być inaczej, ale przecież Kayah go nie faworyzuje. Tak...
Jestem ciekawa co wydarzy się w półfinale i w finale.
Edytowano 28 listopada 2011 o 16:45.
Nie ganiaj za ludźmi, bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko
Odpowiedni ludzie, ci którzy pasują do Twojego życia,
Pojawią się sami i zostaną.
28 listopada 2011 o 16:28
Zgłoś do moderacji
🙂
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 254, Postów: 1322
28 listopada 2011 o 16:55
Zgłoś do moderacji
Uwielbiam Rea!!! kurcze to fajne grono jurorskie u sąsiadów
🙂
Ta dziewczyna co spiewała Hallelujah - niestety moim zdaniem jej nie wyszło...choć końcówka - te wysokie partie - bardzo mi się podobały
🙂
Mateusz na pewno będzie w finale. Choć jego cover It's My Life mnie wcale a wcale nie przekonał...
Obstawiam, iż całość wygra pani w ciąży
<<''Break Me, Shake Me''>>
28 listopada 2011 o 18:24
Zgłoś do moderacji
Popieram.
🙂 Według mnie, to ona zasługuje na wygraną. Ma wspaniały głos!
🙂
adamo007 mężczyzna
28 listopada 2011 o 19:52
Zgłoś do moderacji
A patrzcie co ja mam: http://www.pudelek.pl/artykul/27291/uczestnik_fabryki_gwiazd_zmasakrowal_amerykanski_hymn_wideo
dobrze wiedziałem kto powinien odpaść, ale Kayah jest w niego ślepo zapatrzona.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
28 listopada 2011 o 20:00
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
A patrzcie co ja mam: http://www.pudelek.pl/artykul/27291/uczestnik_fabryki_gwiazd_zmasakrowal_amerykanski_hymn_wideo
dobrze wiedziałem kto powinien odpaść, ale Kayah jest w niego ślepo zapatrzona.
Stare to jest
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
adamo007 mężczyzna
28 listopada 2011 o 20:08
Zgłoś do moderacji
Może i stare, ale za to pokazuje że był na rok przed The Voice. Więc miał 24 lata, a z tego co mi wiadomo w tym wieku nie można złego wykonania zwalić na zmianę głosu czy coś koło tego.
29 listopada 2011 o 16:03
Zgłoś do moderacji
Kayah jest w niego zapatrzona, to jest prawda, ale nie rozumiem do końca dlaczego. Pewnie też przejdzie do finału.
oliwta97 kobieta, 28
Nagrań: 2, Postów: 15
1 grudnia 2011 o 13:02
Zgłoś do moderacji
Dziwię się temu, że podobnież nie ma być drugiej edycji- nie mam pojęcia czy ludzie chcą oglądać ten chłam, nikogo nie obrażając np.must be the music(PRZYPOMINAM- program muzyczny) nie wezmą nikogo kto ładnie śpiewa ale tego kto ma charyzmę lub robi show........... A w the voice jest inaczej, tam po prostu doceniany jest śpiew
🙂
Zapraszam do słuchania moich nagrań:))
1 grudnia 2011 o 15:03
Zgłoś do moderacji
I to moim zdaniem jest ok, ponieważ tam " raczej " wygląd się nie liczy. A ja z kolei słyszałam, że będzie druga edycja.
adamo007 mężczyzna
2 grudnia 2011 o 13:13
Zgłoś do moderacji
Sugerujesz że do MBTM brali kogoś kto nie umie śpiewać? A wyjaśnij mi skoro nie patrzą na wygląd, dlaczego na nagranie do The Voice była potrzebna kamerka internetowa?
linamusic kobieta, 39
Lublin
Nagrań: 11, Postów: 114
2 grudnia 2011 o 13:52
Zgłoś do moderacji
mortygirl pisze:
Obstawiam, iż całość wygra pani w ciąży
obstawiam, ze nie wygra
🙂) mimo ze jest swietna...
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
adamo007 mężczyzna
2 grudnia 2011 o 14:01
Zgłoś do moderacji
Nie będę zdziwiony jak wygra ten nieszczęsny Krautwurst. A obstawiam też że niestety nie wygra nikt od Nergala, bo wtedy będą musieli się tłumaczyć czemu wygrany trener nie jest nim w kolejnej edycji.