linamusic kobieta, 39
Lublin
Nagrań: 11, Postów: 114
2 grudnia 2011 o 14:43
Zgłoś do moderacji
Mateusz też nie wygra, to by było zbyt przewidywalne, tak samo jak w przypadku Moniki...
...bo niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej niż popełnione błędy
2 grudnia 2011 o 15:00
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Sugerujesz że do MBTM brali kogoś kto nie umie śpiewać? A wyjaśnij mi skoro nie patrzą na wygląd, dlaczego na nagranie do The Voice była potrzebna kamerka internetowa?
Może żeby sprawdzić czy osoba wygląda na pełnoletnią?
Nie wiem po co jeszcze, ale ja nie sugeruję, że w MBTM są ludzie, którzy nie umieją śpiewać.
Nie ganiaj za ludźmi, bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko
Odpowiedni ludzie, ci którzy pasują do Twojego życia,
Pojawią się sami i zostaną.
adamo007 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1273
2 grudnia 2011 o 15:26
Zgłoś do moderacji
Było skierowane to do posta powyżej Twojego.
2 grudnia 2011 o 15:29
Zgłoś do moderacji
Aha.
teja kobieta, 46
okolice stolicy
Nagrań: 1, Postów: 2
3 grudnia 2011 o 21:03
Zgłoś do moderacji
dajana1000 pisze:
adamo007 pisze:Sugerujesz że do MBTM brali kogoś kto nie umie śpiewać? A wyjaśnij mi skoro nie patrzą na wygląd, dlaczego na nagranie do The Voice była potrzebna kamerka internetowa?
Może żeby sprawdzić czy osoba wygląda na pełnoletnią?
Nie wiem po co jeszcze, ale ja nie sugeruję, że w MBTM są ludzie, którzy nie umieją śpiewać.
A może po to, by mieć pewność, że to faktycznie TA SAMA osoba....?
szukam siebie...
3 grudnia 2011 o 23:39
Zgłoś do moderacji
Szkoda mi Moniki...
Kibicuje Piotrkowi i Damianowi
tomtoj mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 28
4 grudnia 2011 o 01:25
Zgłoś do moderacji
Wygra Ukeje - jestem więcej niż pewien.
Co do Kayah, mam wrażenie że prowadzi strasznie wyrachowaną grę na Krautwursta. Już na samym wstępnie wyeliminowałą Kaję Domińską, dziewczyna była nieprzeciętna, wygrała pierwszy odcinek, więc w drugim Kayah ją wysłała do domu. Osłabiała swoją drużynę celowo i dzisiaj Krautwurst miał za przeciwnika słabiutkiego Moniuszkę. Strasznie mnie mierzi to co ta kobieta z nim robi, i nie ruga go gdy ten jeździ po Dąbrowskiej i Nergalu. Program temu gościowi, bardziej zaszkodzi niż pomoże. Już ma tak negatywną publike, że szok.
Nie do końca rozumiem zachwyty nad Galewską. To pewnego momentu myślałem że ona celowo w ten sposób śpiewa, ale dziś przy obu piosenkach wyszło że to nie są zamierzone fałsze i chybione dzwięki, ale ona po prostu nie umie śpiewać, albo nie słyszy. Zupełnie nie umiała złapać harmonii z chórkiem, a w prostej piosence popowej nie zaśpiewała dobrze ani trzech dźwięków pod rząd.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 254, Postów: 1322
4 grudnia 2011 o 02:41
Zgłoś do moderacji
W drużynie Nergala był naprawdę mega trudny wybór...
Galewska to jakaś porażka tego programu. Zgadzam się z postem wyżej. Dziewczyna niemiłosiernie fałszuje...a piosenkę Kayah normalnie nie tylko przekombinowała, ale też zfałszowała. Dla mnie wybór był oczywisty, iż nie powinna była przejść dalej i dobrze!
Czyli mamy finał męski, tego nam na polskim rynku trzeba
😉))
<<''Break Me, Shake Me''>>
adamo007 mężczyzna
4 grudnia 2011 o 09:29
Zgłoś do moderacji
Uważam że wygrać powinien Damian. Krautwurst oczywiście faworyzowany, Moniuszko dostał ochrzan od Nergala, a Kayah "są dwa typy poglądów: mój i mylny." What?! Chyba ją pogięło. Krautwurst i tak za daleko zaszedł. A Galewska jak myślałem że umie śpiewać, to wczoraj wyła tak że aż mnie w uszach bolało.
4 grudnia 2011 o 09:41
Zgłoś do moderacji
Program powinien wygrać Damian, szkoda mi Moniki, ale sama nie umiałabym wybrać. Gdyby przeszła ona, tak samo szkoda bym mi było Damiana. Więc w drużynie Nergala był najtrudniejszy wybór. Co pokazuje, że to jego skład był najmocniejszy.
🙂
Waham się pomiędzy Antkiem, a Damianem.
adamo007 mężczyzna
4 grudnia 2011 o 12:26
Zgłoś do moderacji
Niektórzy zarzucają Nergalowi stronniczość, ale i tak ludzie zdecydowali, bo przeważało na korzyść Damiana, więc nawet jakby było po 50 to i tak wygrałby Damian. A co do Kayah to co z tego że dała po 50 jak i tak Krautwurst wygrał. Ja na niego już patrzyć nie mogę.
holder1111 mężczyzna, 29
Toruń
Nagrań: 114, Postów: 264
10 grudnia 2011 o 16:56
Zgłoś do moderacji
Mateusz Krautwurst wygra The voice of Poland drugi będzie Ukeje