xbluesx kobieta, 31
Opole

Nagrań: 0, Postów: 91
1 stycznia 2011 o 19:10
Zgłoś do moderacji
masz technikę, co przez to rozumiec?
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
1 stycznia 2011 o 19:12
Zgłoś do moderacji
Uwielbiam śpiewać, a technikę, chodzi o to że chodziłem na zajęcia z nauczycielem od emisji głosu i nauczyłem się paru rzeczy jak zrobić żeby nawet na wysokiej partii mieć moc
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 19:16
Zgłoś do moderacji
Aaaaaaaaaaa... no to na bank potrafisz walnąc głosem 😊
Podeślij nagranie 😉
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
1 stycznia 2011 o 19:21
Zgłoś do moderacji
Ja z nagrywaniem na telefon i tego typu podobne rzeczy mam złe doświadczenie. Może jak będę miał taki mikrofon o którym mi tu koleżanka mówiła to może coś nagram, chyba że się szybciej okazja pojawi.
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 19:29
Zgłoś do moderacji
widze ze lubisz klimaty typu somewer over the rainbow.. wiec moze sie skusisz na Casting do x factor?? i zaspiewasz cos tego typu 😉 wtedy moze usłysze jak śpiewasz 😊 ciekawosc mnie zzera..
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
1 stycznia 2011 o 20:10
Zgłoś do moderacji
Ktoś pytał czy na castingu śpiewa się to samo co na pre castingu. Nie jest to konieczne,wybór należy do Was.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
1 stycznia 2011 o 20:38
Zgłoś do moderacji
Siemano!
Poczytałem sobie co piszecie i postanowiłem się zarejestrować. Też wybieram się na casting (Zabrze) i właśnie staram się wybrać odpowiednie utwory 😉 można gdzieś posłuchać waszych próbek?
1 stycznia 2011 o 20:44
Zgłoś do moderacji
Najlepiej nie wzoruj się na innych...bo to co pasuje do mojego głosu może nie pasować do twojego.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
1 stycznia 2011 o 20:46
Zgłoś do moderacji
nie nie - nie o to mi chodziło. Chciałem posłuchać z ciekawości jak śpiewacie 😉 sam może zamieściłbym próbkę 😛
astrea kobieta, 37
Toruń

1 stycznia 2011 o 21:19
Zgłoś do moderacji
Proszę bardzo,słuchaj dowoli moich "próbek"
😉
Pre casting oznacza przed casting, czyli zamknięta sala,brak jurorów,kilku speców od śpiewu,producent i reżyser,którzy zdecydują czy się ogólnie (wokalnie,wizualnie,osobowościowo) nadajesz.Dopiero później,jak przejdziesz są castingi telewizyjne.
Edytowano 1 stycznia 2011 o 21:20.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

1 stycznia 2011 o 21:21
Zgłoś do moderacji
I chyba będą bardzo szybko dzwonic, bo kilka dni później zaczynają sie castingi
😛
1 stycznia 2011 o 21:28
Zgłoś do moderacji
a te daty castingów ? czy to są właśnie pre castingi ..? mianowicie chodzi o 14 . 01 - Warszawa