1 stycznia 2011 o 21:28
Zgłoś do moderacji
no jakos 2-3 tygodnie. Wg zastanawiam się.. Ci którzy przejda z Zabrza i wrocławia będą na castingu w Zabrzu a z Wasszawy i gdańska w Warszawie, no nie?
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
1 stycznia 2011 o 21:40
Zgłoś do moderacji
Tak, to są pre castingi. Wystarczylo wujaszka google zapytac.
22-24. stycznia - Warszawa, Torwar, ul. Łazienkowska 6a (casting z jury)
29-31. stycznia - Zabrze, Dom Muzyki i Tańca, ul. Gen. De Gaulle’a 17 (casting z jury)
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
1 stycznia 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
littlexdeath pisze:
no jakos 2-3 tygodnie. Wg zastanawiam się.. Ci którzy przejda z Zabrza i wrocławia będą na castingu w Zabrzu a z Wasszawy i gdańska w Warszawie, no nie?
Jak masz ochotę być na pre castingu w Zabrzu a castingu w Warszawie to co za problem
😛
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
1 stycznia 2011 o 21:46
Zgłoś do moderacji
zastanawiałam się tylko czy to ty wybierasz dzień i miejsce czy oni ci jakoś narzucają.. ale w sumie po twojej wypowiedzi to dość logiczne, za sam sobie mozesz termin wybrać ;]
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

Nagrań: 18, Postów: 121
1 stycznia 2011 o 21:57
Zgłoś do moderacji
gdzieś wyczytałam że ten program jest związany z muzyką pop.. i tak sie zastanawiam czy jeśli zaśpiewam inny gatunek niż pop to będzie to miało znaczenie? i jak to w końcu jest.. bo piszą wszędzie że obojętnie jaka piosenka.. a ja nie wiem teraz jak to wygląda jak by ktoś mnie mógł oświecić ale tak na 100% jak to wygląda to było by miło.. ps wybieram się do Zabrza bo mam najbliżej tam.. jadę z rybnika samochodem więc jeśli ktoś by chciał sie gdzieś po drodze zabrać to piszcie na prv
🙂
"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
tomtoj mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 28
1 stycznia 2011 o 22:54
Zgłoś do moderacji
Rzeczywiście angielska wersja to w 99% muzyka lekka prosta i przyjemna. Ale tu dużo będzie zależeć od producenta, reżysera i jury. Zagraniczne wersje Idol'a też w większości zajmowały sie popem, ale u nas promowało się częściej ludzi już ukierunkowanych muzycznie, a niekoniecznie typu "umiem śpiewać, ale jeszcze nie wiem co" (vidi Janosz).
1 stycznia 2011 o 23:14
Zgłoś do moderacji
raczej nie...oby nie
🙂
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
halamadrid mężczyzna, 36
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
2 stycznia 2011 o 00:42
Zgłoś do moderacji
Mam pytanie. Co myślicie o moim wyborze piosenek. Na pre-casting wybrałem Home - Michaela Buble i Can you feel the love tonight - Eltona Johna. Obie piosenki pasujące do mojego głosu, spokojne, bez szaleństw związanych ze skalą głosu. Jakie jest wasze zdanie?
Nemo est casu bonus