1 stycznia 2011 o 21:28
Zgłoś do moderacji
no jakos 2-3 tygodnie. Wg zastanawiam się.. Ci którzy przejda z Zabrza i wrocławia będą na castingu w Zabrzu a z Wasszawy i gdańska w Warszawie, no nie?
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
1 stycznia 2011 o 21:40
Zgłoś do moderacji
Tak, to są pre castingi. Wystarczylo wujaszka google zapytac.
22-24. stycznia - Warszawa, Torwar, ul. Łazienkowska 6a (casting z jury)
29-31. stycznia - Zabrze, Dom Muzyki i Tańca, ul. Gen. De Gaulle’a 17 (casting z jury)
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea kobieta, 37
Toruń

Nagrań: 33, Postów: 1065
1 stycznia 2011 o 21:41
Zgłoś do moderacji
littlexdeath pisze:
no jakos 2-3 tygodnie. Wg zastanawiam się.. Ci którzy przejda z Zabrza i wrocławia będą na castingu w Zabrzu a z Wasszawy i gdańska w Warszawie, no nie?
Jak masz ochotę być na pre castingu w Zabrzu a castingu w Warszawie to co za problem

Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
1 stycznia 2011 o 21:46
Zgłoś do moderacji
zastanawiałam się tylko czy to ty wybierasz dzień i miejsce czy oni ci jakoś narzucają.. ale w sumie po twojej wypowiedzi to dość logiczne, za sam sobie mozesz termin wybrać ;]
wiedxma kobieta, 38
Ciepłowody

Nagrań: 18, Postów: 121
1 stycznia 2011 o 21:57
Zgłoś do moderacji
gdzieś wyczytałam że ten program jest związany z muzyką pop.. i tak sie zastanawiam czy jeśli zaśpiewam inny gatunek niż pop to będzie to miało znaczenie? i jak to w końcu jest.. bo piszą wszędzie że obojętnie jaka piosenka.. a ja nie wiem teraz jak to wygląda jak by ktoś mnie mógł oświecić ale tak na 100% jak to wygląda to było by miło.. ps wybieram się do Zabrza bo mam najbliżej tam.. jadę z rybnika samochodem więc jeśli ktoś by chciał sie gdzieś po drodze zabrać to piszcie na prv

"..śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej,
ja się wcale nie chwale ja po prostu mam talent.." :)
>> Zapraszam na serwis muzyczny http://nuta
tomtoj mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 28
1 stycznia 2011 o 22:54
Zgłoś do moderacji
Rzeczywiście angielska wersja to w 99% muzyka lekka prosta i przyjemna. Ale tu dużo będzie zależeć od producenta, reżysera i jury. Zagraniczne wersje Idol'a też w większości zajmowały sie popem, ale u nas promowało się częściej ludzi już ukierunkowanych muzycznie, a niekoniecznie typu "umiem śpiewać, ale jeszcze nie wiem co" (vidi Janosz).
1 stycznia 2011 o 23:14
Zgłoś do moderacji
raczej nie...oby nie

Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
halamadrid mężczyzna, 37
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
2 stycznia 2011 o 00:42
Zgłoś do moderacji
Mam pytanie. Co myślicie o moim wyborze piosenek. Na pre-casting wybrałem Home - Michaela Buble i Can you feel the love tonight - Eltona Johna. Obie piosenki pasujące do mojego głosu, spokojne, bez szaleństw związanych ze skalą głosu. Jakie jest wasze zdanie?
Nemo est casu bonus