2 stycznia 2011 o 11:12
Zgłoś do moderacji
Też sądzę,że ten must be the music, to jakaś pomyłka....sam pomysł tego programu w połączeniu z tym fejsem,jakieś beznadziejne się to wydaje xD,ale cóż..pożyjemy zobaczymy xd
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
2 stycznia 2011 o 11:17
Zgłoś do moderacji
Znaczy się prowadzić do ma Maciek Rock. Ale tak jak mówię patrząc na Wielką Brytanię i to że puścili ten program przy X Factorze to u nas pewnie też będzie klapa.Ale myślę że u nas niektórzy lubią zawyżać oglądalność swoich programów. Gdy był finał tego programu (przypuszczam o tej samej godzinie) The X Factor-Casting oglądało 12,15 miliona. Bo ten program trwał od 19 sierpnia do 20 września.
2 stycznia 2011 o 11:43
Zgłoś do moderacji
Czyli ten program na Polsacie jest w sam raz dla studentów xD
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
halamadrid mężczyzna, 36
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
2 stycznia 2011 o 12:09
Zgłoś do moderacji
A i tak wiadomo, że najlepsza jest szansa na sukces. Minimum efektów, zero reklam, prowadzący jest po prostu świetny i nikt nie musi z siebie robić debila.
Nemo est casu bonus
adamo007 mężczyzna

2 stycznia 2011 o 12:12
Zgłoś do moderacji
No ja szansy nigdy nie oglądałem i nie oglądam. Poza tym mało lubie Polskie piosenki. Musi mi naprawdę się jakaś spodobać.
halamadrid mężczyzna, 36
Warszawa

Nagrań: 5, Postów: 1308
2 stycznia 2011 o 12:16
Zgłoś do moderacji
Nieładnie. Cudze chwalicie, swego nie znacie. A przecież jest tyle kultowych piosenek. I nie mówię tu o "pokaż na co cię stać" albo "czarne oczy". Mówię o polskich latach 60' 70' 80' i 90'. Varius Manx, De mono, Skaldowie, Czerwone Gitary, Elektryczne Gitary itp. Z samych wokalistów to chociażby Maryla Rodowicz, Krzysztof Krawczyk...Naprawdę jest dużo takich super polskich piosenek. Trzeba tylko słuchać.
Nemo est casu bonus
2 stycznia 2011 o 12:30
Zgłoś do moderacji
adamo007 pisze:
Żartujesz chyba
🙂? Prędzej dla niewyżytych person w wieku 12 i 13, wielbiących m.in. Justina Biebera oraz gwiazdy różnych telewizji dla młodocianych.
hehe,nie wiesz mówiłem na poważnie...może i wyglądam na głupiego ale tylko wygadam
😜
Już im zrobiłeś mega anty-reklamę,wystarczyło tylko zarzucić : Będą tam wielbiciele Justina Bieber"a " a mnie tam już nie ma xD
Edytowano 2 stycznia 2011 o 12:32.
adamo007 mężczyzna

2 stycznia 2011 o 12:30
Zgłoś do moderacji
Ok, no trochę odbiegliśmy od tematu, ale nawiązuje do X Factor. W końcu możliwe że będą tam polskie nuty. Ale jeśli jest faktycznie że światowa kariera to za wiele ich nie będzie.
2 stycznia 2011 o 12:33
Zgłoś do moderacji
Ja sobie np nie wyobrażam żeby zwycięzca podczas swojej przygody w programie nie zaśpiewał chociaż raz czegoś po Polsku...w końcu to Polska Edycja jest !
adamo007 mężczyzna

2 stycznia 2011 o 12:35
Zgłoś do moderacji
Nie no mi chodzi o to że może być nawet 2 nuty, ale żeby nie było tak że połowę piosenek śpiewa po angielsku. A co do tej anty reklamy o której mówiłeś to wiesz ja mam 18, a sam twierdzę że jest jeszcze za wcześnie żebym mógł gdzieś iść, ale prawdą jest że chcę.