2 stycznia 2011 o 01:41
Zgłoś do moderacji
No ja Ci mówiłem,że bardzo fajnie
😃 i dobry wybór z Eltonem
😉
2 stycznia 2011 o 02:01
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
Mam pytanie. Co myślicie o moim wyborze piosenek. Na pre-casting wybrałem Home - Michaela Buble i Can you feel the love tonight - Eltona Johna. Obie piosenki pasujące do mojego głosu, spokojne, bez szaleństw związanych ze skalą głosu. Jakie jest wasze zdanie?
Jeżeli byś nagrał choć jedną piosenkę to byłoby łatwiej to ocenić...ale wierzę ci na słowo,z reszta nie mam innego wyboru
😜
Namnożyło nam się tego Buble"a,a mi się coś wydaje że miałem w tym swój udział xd
Co do Eltona Johna to nie mam pojęcia,ale myślę że Michała możesz spokojnie zaśpiewać
🙂
Powodzenia.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
arisen mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 52
2 stycznia 2011 o 02:34
Zgłoś do moderacji
Ja nawet nei wiem co to jest ten X-Factor a tutaj widzę spora dyskusja się rozwinęła : )
2 stycznia 2011 o 03:17
Zgłoś do moderacji
Podobno nie...ale głowy nie dam sobie uciąć
🙂
Arisen tutaj już 73 strony xD
A ja byłem obecny przy tej dyskusji od ok. 30 strony xd
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
2 stycznia 2011 o 09:03
Zgłoś do moderacji
Wg tego co czytałem pre-casting jest rejestrowany, ALE materiały są użyte TYLKO to przesłuchań wewnętrznych. Nie są emitowane. A tak w ogóle czytam sobie na oficjalnej stronie komenty dotyczące tego nowego programu i powiem tak... granica wiekowa w X Factor jest spowodowana tym że chcą iść na casting do tego Must coś tam. Bo jak tak czytam to niektórzy piszą wyrazy przez "om" zamiast "ą". Więc zgroza. Na oko i w ogóle przyznają się że to 12 i 13 latki. Czyli poszukiwanie Polskiego Biebera, krótko mówiąc
adamo007 mężczyzna

2 stycznia 2011 o 10:09
Zgłoś do moderacji
To Polsat się ośmieszy, bo faktycznie nie ma tam podanego limitu wiekowego. Ja sądze że bardziej dorośli wokaliści i wokalistki i zespoły pójdą do X Factor, bo nagroda też jest ciekawą. A nie jak w tym 100 tys na odwal się i występ na Top Trendy, który praktycznie niewiele daje
2 stycznia 2011 o 10:11
Zgłoś do moderacji
Czyli kamery de facto są...więc możecie się już bać
😊
Też się kiedyś bałem kamery...
Ja bym miał ubaw gdyby jakaś 12-latka wygrała ten program Polsatu i zaśpiewała na Top
adamo007 mężczyzna

2 stycznia 2011 o 10:14
Zgłoś do moderacji
Ja sądze że tych kamer nie należy się bać. Bo i tak się nie ośmieszysz, chyba ze Ci puszczą do etapu występu przed jurorami no to wtedy. A ja na Polsacie tego nawet nie oglądam, bo jak czytam te komentarze tam to Jezu
2 stycznia 2011 o 11:00
Zgłoś do moderacji
halamadrid pisze:
Pewnie na polsacie już wiedzą kto wygra ten program
😃
Tak,ja już wiem że jestem w finale xD