robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
1 stycznia 2011 o 18:09
Zgłoś do moderacji
Polsat tez tłum zbierze, Ty się już o to nie martw
🙂
Edytowano 1 stycznia 2011 o 18:10.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
xbluesx kobieta, 31
Opole

Nagrań: 0, Postów: 91
1 stycznia 2011 o 18:09
Zgłoś do moderacji
A czy ktoś się wybiera z Opola i okolic? ;>
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 18:10
Zgłoś do moderacji
[cytat=adamo007]A ja mam inne czemu wszyscy na pierwszą edycję rzucają się jak na wyprz w Media Marktcie? Ja czekam, bo chce to zobaczyć jak to będzie wyglądało, nie jest powiedziane że akurat będzie w dużym stopniu jak w innych edycjach. Może to dziwne, ale nie wiem. Tak widzę że tam będzie dużo ludu...😉[/cytat]
"Nie wiedziałbym, co dzieje się wokół mnie, gdybym nie potrafił słuchać." <<Ray Charles>>
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 18:12
Zgłoś do moderacji
Na bank będzie masakryczna ilosc chetnych.. ale powiem Ci, ze warto próbowac.. a nóż się uda.. jak nie ta edycja, to następna 😊
kacpersky551 mężczyzna, 34
Dolny Śląsk :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
1 stycznia 2011 o 18:12
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Polsat tez tłum zbierze, Ty się już o to nie martw
🙂
Polsat tak
😃
I ich debiutancki program "Must be the music.Tylko muzyka"
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
1 stycznia 2011 o 18:14
Zgłoś do moderacji
Ale ja i tak uważam że zebrać to oni se mogą a i tak do będzie cienkie jak guma od majtek.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
1 stycznia 2011 o 18:14
Zgłoś do moderacji
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
tomtoj mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 28
1 stycznia 2011 o 18:18
Zgłoś do moderacji
Do tych wszystkich którzy znają XFactor mam pytanie. Powiedzcie mi co jet właściwie taką główną cechą/zaletą/przewagą tego programu. Bo przeglądam te filmiki na youtube no i rzeczywiście realizacja jest ładna, ale muzycznie to jest bieda. Pod tym względem to np. Fabryka Gwiazd bije ten show na łeb na szyje. Taka ogromna scena, a zostawiają tam samego wokalistę z półplaybackiem.
1 stycznia 2011 o 18:18
Zgłoś do moderacji
Hmmm... Ja jestem zdania,że jest to tak chwytliwe tylko dlatego ,że pierwsza edycja każdego show jest najbardziej rozchwytywana właśnie dlatego,że większość czeka by zobaczyć co to będzie. Wydaje mi się,że każdy kto si teraz wybiera tylko dlatego,że sądzi iż będzie miał większe szanse. Jakoby nie było w kolejnych edycjach będzie jeszcze więcej chętnych
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)

Nagrań: 2, Postów: 5540
1 stycznia 2011 o 18:20
Zgłoś do moderacji
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 18:21
Zgłoś do moderacji
Chętni zawsze się znajdą.. ale najgorsze w tym wszystkim to sa ludzie, którzy idą tylko po to, zeby z siebie clowna zrobić.. 😕 słabe, w dodatku zajmuja cenny czas, który moglbyc spozytkowany na ludzi, ktorzy na prawde kochają śpiewac i chcą coś osiagnąc... słabe, słabe, słabee.
adamo007 mężczyzna

1 stycznia 2011 o 18:22
Zgłoś do moderacji
No to zależy jaki występ oglądasz. Bo są występy gdzie tańczą i jest show
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 18:23
Zgłoś do moderacji
taniec to troche inna działka, niz spiew, tu trzeba na serio COŚ umieć.. chociaz odrobine 😉
adamo007 mężczyzna

1 stycznia 2011 o 18:24
Zgłoś do moderacji
Ale wiesz oni nie oczekują break dance czy Bóg wie jakich wygibasów. Musisz pokazać że umiesz się też poruszać, że się nie boisz
xbluesx kobieta, 31
Opole

1 stycznia 2011 o 18:26
Zgłoś do moderacji
No normalne, trzeba robić show i miec kontakt z publiką, trzeba pokazac ze na scenie nie tylko sie stoi i spiewa ale i daje mase funu ludziom, odbiorcom 😉