klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

Nagrań: 7, Postów: 26
31 grudnia 2010 o 17:37
Zgłoś do moderacji
Z głosem jest ok 🙂 Ale za bardzo zależy mi na studiach, by je przerywać, jeśli bym stanęła przed takim wyborem.
Najwyżej zrobię sobie rozpoznanie, a jak mi się spodoba, to za 3 lata pomyślę poważniej 🙂
Naprawdę myślicie, że będą przerywać uczestnikom na pre-castingu? To by się lekko mijało z celem...
Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że ktoś pisał, że przesłuchują równolegle w kilku salach (przynajmniej w MT)... Skoro oni to i tak zamierzają tylko nagrywać, a potem właściwe osoby będą to oglądać...
adamo007 mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 1273
31 grudnia 2010 o 17:40
Zgłoś do moderacji
No nie wiem, skoro mówisz że tak jest... Ja jednak się zastanawiam nad tym, bo patrząc choćby na UK mają 12 osób i czas jesieni,a my wiosna. Chciałem zobaczyć te choinki które są w UK. Bo są ładne, duże. W innych krajach było 15 osób-np Włochy. Program trwał 13 tygodni 😃 W Niemczech było 9 osób.
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

31 grudnia 2010 o 17:48
Zgłoś do moderacji
Nieporozumieniem dla mnie jest fakt, że za tydzień ruszają castingi, a nie ma nigdzie pełnej treści regulaminu...
Jeśli tak ma być dopracowany ten program, to nie wróżę sukcesu.
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:51
Zgłoś do moderacji
Poszukaj od strony 62 linka który będzie w jednym z moich postów. Jest xfactor.blog coś tam tam jest podane.
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:55
Zgłoś do moderacji
Tu nie chodzi o to żeby przyjść ubranym w mięso jak GaGa czy mieć telefon albo wpieprzyć różaniec śpiewając Alejandro. Wymyślił se ktoś coś i błyszczy.
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

31 grudnia 2010 o 17:56
Zgłoś do moderacji
Aa, widziałam tą stronę. Nic nowego i żadnych konkretów. 3 grupy po 5 osób w domu jurorów, czyli jurorów będzie 3.
Nawet jako tako nie wynika z tego fakt, że podczas etapu KONCERTY uczestnicy mieszkają nadal w Domu Jurorów.
A rejestrował się ktoś na tym forum: http://xfactor.socjum.pl/forum ?
Edytowano 31 grudnia 2010 o 17:58.
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 17:57
Zgłoś do moderacji
Ale jak ja patrzyłem na UK to tam tak jest. Ciekawi mnie czy te utwory będą podporządkowane czy można wybrać np z 3. Sądze że będą tematy odcinka. Ja próbowałem ale się nie mogłem zalogować, bo niby moje oba maile ktoś używa. Ja zadzwonię w pon i zapytam o ten dom. Więc sobie spisze pytania i ich wypytam 😉
Edytowano 31 grudnia 2010 o 18:06.
31 grudnia 2010 o 18:06
Zgłoś do moderacji
a o czym mówicie bo nie bardzo rozumiem.. przyznam sie ze nie ogladalam x factor amerykanskiego alee... wiem prawie wszystko tylko mam niepelne informacje... Adamo o jakich piosenkach mówisz?
-Anette-
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 18:08
Zgłoś do moderacji
Mówię o piosenkach do live'u. Czy jest tak że nam juror mówi masz śpiewać tą konkretną, czy mówi "słuchaj widzę Cię w jednym z tych trzech utworów,zdecyduj który byś chciał zaśpiewać w sobotę". O to chodzi. Też się zastanawiam nad tym że w UK w sobotę jest Live, a w nd wyniki... A w USA nie ma jeszcze X Factor 😃 Ma być na jesień 2011
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 18:12
Zgłoś do moderacji
Wojewódzki, Sablewska to jest podobno pewne. A mówią coś o Metzu i Zapendowskiej. Ale wątpie by Ela się zgodziła.
klakiereq kobieta, 35
Sosnowiec

31 grudnia 2010 o 18:19
Zgłoś do moderacji
Jak oglądałam urywki na YT z Leoną Lewis, to przy jednej piosence tytułem wstępu pojawiło się coś takiego, że ona sama proponowała piosenkę, bo zawsze gdy ją słyszała w radiu, marzyła że to ona śpiewa... (nie pamiętam już o którą piosenkę chodziło). Raczej wydaje mi się, że jury będzie 3 osobowe. Gdzieś na plejadzie (co ma być podobno oficjalnym portalem x-factor) pisało, że TVN szuka nowych twarzy do jury...
adamo007 mężczyzna

31 grudnia 2010 o 18:22
Zgłoś do moderacji
O kurcze to musze posiedzieć nad tym. Bo nie zauważyłem a oglądałem wszystkie. Na plejadzie jest artykuł o nowym programie Polsatu. Powiem tak ten program to jakieś nie porozumienie. W UK była 1 edycja. Jest 15 ludzi, 3 półfinały skąd awansuje w sumie 6 osób i jest finał, gdzie wygrywa 1 osoba. Bez sens. A wygrana jest 10 razy mniejsza od X Factor. 1oo tys funtów. Sory teraz czytam że to jest chyba tylko dla zespołów. Tak więc Arrivederci Roma. X Factor ich pobije na łeb jak nic